Belirtiler iki gün kala netleşir bende. Cumartesi gider test alırım :)ayy o zaman 19'unda yap test, çok heyecanlı, 1 hafta kalmışşşş
İnşallah öyledir canım bugün bat günüm olmadım bı kere sancı girdi ama devamlılık olmadı sende yaşadın mı böyle , başka ne belirtilerin var diVe sonra yine başlıyor :)))))❤
Hadi insallah bebistendirrr
Hosgeldiinn..Tesekkurleeer,sizde iyisinizdir insallah miniginlee❤
Hayirlisiyla guzel gunler en kisa zamanda seni bekliyordur insallah❤
Hatta 4 desek erkenden yaptirsak mi testi :))))))))
Gercekten icine mi giriyormus!?
Şaka di mi :))))))
Rahim bayaa icte orayada mi giriyormus?
Ben distan diye biliyorum.
Zaten hatri sayilir bir delik acarmis ve kendi birakirken salgiladigi bir sivi ile kapatirmis???
Hadi insallah guzel sonuclar olsuuuuuun❤
Gorduuum :) Bir minik daha sıkı sıkı tutunuyordur insallaaahh❤
Aynen sansima :)) insaallah rahatlayalim aminnŞansına gidemedin 2 gündür yArın ver kanı sen de biz de rahatlayalım:))))
Canım ya çok tatlısiniz var ya:))) gittim sağlık ocağına 11 bucukta ama kadın 9 ila 11 arasında tahliller yapiliyormus. Beni postaladi yaniyine yarına kaldi kan testi
İğneyi erken mi vurdu bu doktor? Nasıl oluyor da bata 8 gün varken iğnenin üstünden 14 gün geçiyoracaba erken mi yumurtladın veya yumurta mı erken gelişti? Belirtilerin gayet sağlamdı.. iğnenin etkisi mi acaba.. veya daha sonra tekrar yumurtlama olmuş olabilir, o da belirtileri açıklar.. birkaç gün daha dene bakalım testin var nasılsa
Bat 20 si
Butun parami testlere verdim nerdeyse ultrasi normali :) haftasonuna dogru artik kaset test musakkasi ve ultra erken sarmasiylasofra kurcam
kızlar gene hafta sonu coşmuş buralar, ne güzel heyecanlar ne güzel haberler almışızz =)
elimden geldiğince gözüme çarpanlara yanıt vermeye çalışıcam..yerim seni kız, ağzın bal yesinpozitif gördüm seni, maşallah
Canım benim de yumurta yeni catladi bakalim tutacak mii:) bugun baya kasik agrim var iki tarafta daayy inşallah yaa =) sende durumlar nedir??
uf sorma belirtiler nereye çeksen oraya gelir cinsten :)
senin bat 20 şubatmış baktım =) çok düzenli oluyorsan, yumurtlama vs de 20'si olduğunu destekliyorsa, 8 gün sonra bir test patlatıver canım :)
Ahahhahhaha alemsin yaaaO seni gönderenlere şurdan okkalı bir küfür gönderiyorum izninizle. Deli oluyorum böle şeylere! Prosedür evet anlıyoruz da işlerine gelen insanlara prosedür etki etmiyor arkası olan görüyor işini off gerildim hee. Olsun artık yarın daha güzel betalarla öğrenirsin bebişini kuzum nasıl heyecanlıyım hala anlatamam cidden çok çok sevindim yaa, sende sakın gitme haa burdan özletme !
Vosvosum sen bu alanın doktoru olsan kesinlikle sana gelirim bu nasıl detaylara takılmadır bu nasıl ilgidir valla tam aradığım doktor tipi :))) Harikasın yaaa ( gene smile ekleyemiyorum oyüzden çılgınca alkışşşş )
Erken sanki kuzum ya. Nebileyim bana erken geldi. Arkadaşlarda zaten gayet güzel bilgi vermişler, inşallah bat’ına yakın daha net çizgi görürsüb
Ahahaha ay sesli güldüm buna,çok iyimiş ! Seninki bayılır o yemeklere merak etme derin mesaj içerikli)))
Taaaabi kuzuuum ben pozitiflik konusunda bir dünya markasıyım zaten :))) sen bakma burda yazdığıma ettiğime kafamda kırk tilki kuyruğu havada volta atıyor. Sen neler yaptın asıl görüşmeyeliii havadis yokmu :))
Adetinin kacinci gunundesinKzlar adet olmadan once başladk denemeye sonra adetim geçti şüphelendk 4 gün sonra oldum bütti adetim ama bir gün önce carsafta az pembemsi kan gördm sizce nedendir eeken degil mi yerleşme kanaması 4 günde mi olur?
ohh en güzel ağrılarCanım benim de yumurta yeni catladi bakalim tutacak mii:) bugun baya kasik agrim var iki tarafta da
seymaka bata tahmini 4 gün kaldı bebişim
beklemedeyim, beklediğim gün test yapıcam inşallah =) burada hepimiz ayrı deliyiz ve takıntılıyız bence ama ben bizi böyle seviyorum
yine de moral motivasyon tam gaz olmalı, birbirimize full desteğe devam..
Kızlar ben 2 ocakta adet oldum 18 ocakta kahverengi pembe akıntı oldu doktor yumurtlama zamanı dedi ayın 12si oldu adet olmadım 3 idrar 1 kan testi negatif aslında hamile olmadığımı düşünüyorum ama yine riske atmak istemiyorum sorum şu adet söktürücü doğal birşey kullanmak istiyorum ama eğer bi ihtimal hamileysemde ona zarar versin istemiyorum sizce ne içebilirim?? Adaçayı düşündüm ama oda zarar verir gibi geldi yorumlarınızı bekliyorum
seymaka bata tahmini 4 gün kaldı bebişim
beklemedeyim, beklediğim gün test yapıcam inşallah =) burada hepimiz ayrı deliyiz ve takıntılıyız bence ama ben bizi böyle seviyorum
yine de moral motivasyon tam gaz olmalı, birbirimize full desteğe devam..
Eğer gebelik şüphen varsa adaçayı da dahil hiç birşey kesinlikle içme ! Eğerki gebe olmadığından yüzde yüz emin olursan civanperçemi iyi bir söktürücüdür
ayy inşallah heyecan bastı şimdidenHep destek tam destek kuzummm. Haydi inşallah çarçabuk geçiversin 4 günde boncuklulara transfer ediyim seni :))
canım şuradan bak benceKızlar eşim bugün test yaptırdı usg normal ileri hareketli 10 morfoloji 2 çıkmış ml de sayı 20 milyon toplamda 40 milyon eşim tip1 daibet hastası sizce nasıl bu sonuçlar düşük geldi bana
Eşim 1 aydır keçi boynuzu kürü pekmezi incir havuç ceviz badem yiyordu sonuçlar hiç değişmemiş morfoloji düşmüş şekeri yüksek çıkmış Dr eşime önce şekerini kontrol altına al bu sonuçlarla. Çocuğun olur merak etme demiş olur olur ama nedense 1 yıldır olmuyor 1 aşılama 1 tüp yine olmadıcanım şuradan bak bence
http://www.mavilab.com.tr/sperm_testi_normal_degerleri.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?