Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah öyledir canım bugün bat günüm olmadım bı kere sancı girdi ama devamlılık olmadı sende yaşadın mı böyle , başka ne belirtilerin var di

Kzlar adet olmadan once başladk denemeye sonra adetim geçti şüphelendk 4 gün sonra oldum bütti adetim ama bir gün önce carsafta az pembemsi kan gördm sizce nedendir eeken degil mi yerleşme kanaması 4 günde mi olur?

Canım ya çok tatlısiniz var ya:))) gittim sağlık ocağına 11 bucukta ama kadın 9 ila 11 arasında tahliller yapiliyormus. Beni postaladi yani yine yarına kaldi kan testi

O seni gönderenlere şurdan okkalı bir küfür gönderiyorum izninizle. Deli oluyorum böle şeylere! Prosedür evet anlıyoruz da işlerine gelen insanlara prosedür etki etmiyor arkası olan görüyor işini off gerildim hee. Olsun artık yarın daha güzel betalarla öğrenirsin bebişini kuzum nasıl heyecanlıyım hala anlatamam cidden çok çok sevindim yaa, sende sakın gitme haa burdan özletme !

Vosvosum sen bu alanın doktoru olsan kesinlikle sana gelirim bu nasıl detaylara takılmadır bu nasıl ilgidir valla tam aradığım doktor tipi :))) Harikasın yaaa ( gene smile ekleyemiyorum oyüzden çılgınca alkışşşş )

Erken sanki kuzum ya. Nebileyim bana erken geldi. Arkadaşlarda zaten gayet güzel bilgi vermişler, inşallah bat’ına yakın daha net çizgi görürsüb

Butun parami testlere verdim nerdeyse ultrasi normali :) haftasonuna dogru artik kaset test musakkasi ve ultra erken sarmasiyla sofra kurcam

Ahahaha ay sesli güldüm buna,çok iyimiş ! Seninki bayılır o yemeklere merak etme derin mesaj içerikli )))

Taaaabi kuzuuum ben pozitiflik konusunda bir dünya markasıyım zaten :))) sen bakma burda yazdığıma ettiğime kafamda kırk tilki kuyruğu havada volta atıyor. Sen neler yaptın asıl görüşmeyeliii havadis yokmu :))

Canım benim de yumurta yeni catladi bakalim tutacak mii:) bugun baya kasik agrim var iki tarafta da

Kızlar ben 2 ocakta adet oldum 18 ocakta kahverengi pembe akıntı oldu doktor yumurtlama zamanı dedi ayın 12si oldu adet olmadım 3 idrar 1 kan testi negatif aslında hamile olmadığımı düşünüyorum ama yine riske atmak istemiyorum sorum şu adet söktürücü doğal birşey kullanmak istiyorum ama eğer bi ihtimal hamileysemde ona zarar versin istemiyorum sizce ne içebilirim?? Adaçayı düşündüm ama oda zarar verir gibi geldi yorumlarınızı bekliyorum

Ahahhahhaha alemsin yaaa

Kzlar adet olmadan once başladk denemeye sonra adetim geçti şüphelendk 4 gün sonra oldum bütti adetim ama bir gün önce carsafta az pembemsi kan gördm sizce nedendir eeken degil mi yerleşme kanaması 4 günde mi olur?
Adetinin kacinci gunundesin

katılıyorum

Eğer gebelik şüphen varsa adaçayı da dahil hiç birşey kesinlikle içme ! Eğerki gebe olmadığından yüzde yüz emin olursan civanperçemi iyi bir söktürücüdür

Hep destek tam destek kuzummm. Haydi inşallah çarçabuk geçiversin 4 günde boncuklulara transfer ediyim seni :))

Eğer gebelik şüphen varsa adaçayı da dahil hiç birşey kesinlikle içme ! Eğerki gebe olmadığından yüzde yüz emin olursan civanperçemi iyi bir söktürücüdür

Teşekkür ederim cevap için... yarın son kez test yapıp içeyim bari bi an önce adet olayım ki yeni döngü başlasın

Kızlar eşim bugün test yaptırdı usg normal ileri hareketli 10 morfoloji 2 çıkmış ml de sayı 20 milyon toplamda 40 milyon eşim tip1 daibet hastası sizce nasıl bu sonuçlar düşük geldi bana

Ay eşimin iş yerindeyim. Bir tanıdık geldi. Eşime diyor çoluk çocuk nasıl. O da çocuk yok çoluk iyi dedi güldü. Kendi karısı tekrar hamileymiş. Çocuksuz ev çekilir mi yaaaa dayanılmaz diyor. Yine bozuldu moralim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…