Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 yıldır mı deniyorsunuz canım

Evet canım 1 yıl olacak deniyoruz tüp bebeği yapan Dr da eşime yumurtalar da spermler de çok kaliteliydi embriyo da 1. Kaliteydi demiş neden tutmamış acaba 1. Kalite embriyo gelsin hsg bakalım demiş şimdi aklına geldi negatif olduktan sonra hgs bakmak

Canım kuzum benim evet meraklıyım bu konulara keşke tıp okumaya konsantre olsaydım gençken.. gittim bilgi.müh. okudum.. pöff.. neyse..
Başka konuya atlıyorum. Sağlık ocağına sinirlenme balım, alınan kanları ambulansla hastaneye gönderiyorlar saat 11'de.. konu bundan ibaret yani :) @Yukakita sen de darlanma sakın gülüm :) mecburen böyle yapıyorlar

Ne patavatsizlar yaa ...

Kızlar biraz önce öylesine bi test yaptım ekde atıcam sizlere pozitif gibi ama yanlış sonuç verir mi bilemedim

Pekmez ve incir yerine fındık fıstık yesin gülüm. Tatlı yedirme adama.. ilişki öncesi yiyin taze kavrulmuş fındıkları..

Amaaannn taksam da takmasam da olmuyor. Ne deyim ki artık inşallah şu yumurta şeyi olsunda tutmuş olsun. Ay sonu mutlu olayım. Yoksa bir de tedavi ile uğraşacam
Olur olur icini ferah tut..benim yengemin 7 sene olmadi ( abimim esi ) tup bebek yaptilar tutmadi.artik sıkıldilar biraktilar 2 .ay hamile kalmis farkinda olmadan.adetleri duzensiz diyede 2.ayda anca anlamis akillim hamile oldugunu

Olur olur icini ferah tut..benim yengemin 7 sene olmadi ( abimim esi ) tup bebek yaptilar tutmadi.artik sıkıldilar biraktilar 2 .ay hamile kalmis farkinda olmadan.adetleri duzensiz diyede 2.ayda anca anlamis akillim hamile oldugunu
Allahım bizleri o kadar bekletmez inşallah rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yeğenine de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…