- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
1 yıldır mı deniyorsunuz canımEşim 1 aydır keçi boynuzu kürü pekmezi incir havuç ceviz badem yiyordu sonuçlar hiç değişmemiş morfoloji düşmüş şekeri yüksek çıkmış Dr eşime önce şekerini kontrol altına al bu sonuçlarla. Çocuğun olur merak etme demiş olur olur ama nedense 1 yıldır olmuyor 1 aşılama 1 tüp yine olmadı
Canım kuzum benimO seni gönderenlere şurdan okkalı bir küfür gönderiyorum izninizle. Deli oluyorum böle şeylere! Prosedür evet anlıyoruz da işlerine gelen insanlara prosedür etki etmiyor arkası olan görüyor işini off gerildim hee. Olsun artık yarın daha güzel betalarla öğrenirsin bebişini kuzum nasıl heyecanlıyım hala anlatamam cidden çok çok sevindim yaa, sende sakın gitme haa burdan özletme !
Vosvosum sen bu alanın doktoru olsan kesinlikle sana gelirim bu nasıl detaylara takılmadır bu nasıl ilgidir valla tam aradığım doktor tipi :))) Harikasın yaaa ( gene smile ekleyemiyorum oyüzden çılgınca alkışşşş )
Erken sanki kuzum ya. Nebileyim bana erken geldi. Arkadaşlarda zaten gayet güzel bilgi vermişler, inşallah bat’ına yakın daha net çizgi görürsüb
Ahahaha ay sesli güldüm buna,çok iyimiş ! Seninki bayılır o yemeklere merak etme derin mesaj içerikli)))
Taaaabi kuzuuum ben pozitiflik konusunda bir dünya markasıyım zaten :))) sen bakma burda yazdığıma ettiğime kafamda kırk tilki kuyruğu havada volta atıyor. Sen neler yaptın asıl görüşmeyeliii havadis yokmu :))
Ne patavatsizlar yaa ...Ay eşimin iş yerindeyim. Bir tanıdık geldi. Eşime diyor çoluk çocuk nasıl. O da çocuk yok çoluk iyi dedi güldü. Kendi karısı tekrar hamileymiş. Çocuksuz ev çekilir mi yaaaa dayanılmaz diyor. Yine bozuldu moralim
Gunun gecmismiydi..yanlis sonuc vermez hemen ciktiysa sanirimKızlar biraz önce öylesine bi test yaptım ekde atıcam sizlere pozitif gibi ama yanlış sonuç verir mi bilemedim
Ay eşimin iş yerindeyim. Bir tanıdık geldi. Eşime diyor çoluk çocuk nasıl. O da çocuk yok çoluk iyi dedi güldü. Kendi karısı tekrar hamileymiş. Çocuksuz ev çekilir mi yaaaa dayanılmaz diyor. Yine bozuldu moralim
Bir de erkek yaniNe patavatsizlar yaa ...
Kusbeyinli pislik ...takma senBir de erkek yanikendi karısı yine hamileymiş
Pekmez ve incir yerine fındık fıstık yesin gülüm. Tatlı yedirme adama.. ilişki öncesi yiyin taze kavrulmuş fındıkları..Eşim 1 aydır keçi boynuzu kürü pekmezi incir havuç ceviz badem yiyordu sonuçlar hiç değişmemiş morfoloji düşmüş şekeri yüksek çıkmış Dr eşime önce şekerini kontrol altına al bu sonuçlarla. Çocuğun olur merak etme demiş olur olur ama nedense 1 yıldır olmuyor 1 aşılama 1 tüp yine olmadı
Bir de erkek yani eşime diyor. Olmuyor yani ne yapalım ki. Sanki biz istemiyoruz7 aylık evli insana ne diyor bunlar Allah'ım tutmayın beni
Birde kahve spermlerin hizini yukseltiyormus erkekler icin iliskiden once kahve icmesi dogru bi hareketmisPekmez ve incir yerine fındık fıstık yesin gülüm. Tatlı yedirme adama.. ilişki öncesi yiyin taze kavrulmuş fındıkları..
Ses gülücük de doğumdan epey sonra olur biliyorsun dimi :)) yani 7 ayda olacak iş değil :))Ama harbiden de çekilmiyor artıkbir ses bir gülücük istiyor insan
Amaaannn taksam da takmasam da olmuyor. Ne deyim ki artıkKusbeyinli pislik ...takma sen
AynenSes gülücük de doğumdan epey sonra olur biliyorsun dimi :)) yani 7 ayda olacak iş değil :))
Olur olur icini ferah tut..benim yengemin 7 sene olmadi ( abimim esi ) tup bebek yaptilar tutmadi.artik sıkıldilar biraktilar 2 .ay hamile kalmis farkinda olmadan.adetleri duzensiz diyede 2.ayda anca anlamis akillim hamile oldugunuAmaaannn taksam da takmasam da olmuyor. Ne deyim ki artıkinşallah şu yumurta şeyi olsunda tutmuş olsun. Ay sonu mutlu olayım. Yoksa bir de tedavi ile uğraşacam
Ayıp ama yaa.. kedi mi bu.. nasıl çocuk olsun o kadar sürede.. daha gencecik yeni evli insanlara bu laflar.. kendi eşinin hamile olduğunu duyurmak için söylüyor.. Allah ıslah etsinBir de erkek yani eşime diyor. Olmuyor yani ne yapalım ki. Sanki biz istemiyoruz
Gunun gecmismiydi..yanlis sonuc vermez hemen ciktiysa sanirim
Allahım bizleri o kadar bekletmez inşallahOlur olur icini ferah tut..benim yengemin 7 sene olmadi ( abimim esi ) tup bebek yaptilar tutmadi.artik sıkıldilar biraktilar 2 .ay hamile kalmis farkinda olmadan.adetleri duzensiz diyede 2.ayda anca anlamis akillim hamile oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?