Sagol tatlim ... bekletmez bekletmez insaAllah :) 8 yasinda hasbam simdi ...sagol Allah razi olsun cnmAllahım bizleri o kadar bekletmez inşallahrabbim sağlıklı uzun ömürler versin yeğenine de :)
Aynen. Bilmiyorum hangi niyetle söylediğini yine de günahını almayim adamınAyıp ama yaa.. kedi mi bu.. nasıl çocuk olsun o kadar sürede.. daha gencecik yeni evli insanlara bu laflar.. kendi eşinin hamile olduğunu duyurmak için söylüyor.. Allah ıslah etsin
Bizim vazgeçilmez ritüeldir her akşam yemekten sonra mutlaka XL Türk kahvesi içer eşim. Alışmışım, herkes içiyor sanıyorum bazen :))B
Birde kahve spermlerin hizini yukseltiyormus erkekler icin iliskiden once kahve icmesi dogru bi hareketmis
Eee testi yuklemedinKızlar
Daha günüm gelmedi 5 gün var
Oyyy maaşallahhhhh :))Sagol tatlim ... bekletmez bekletmez insaAllah :) 8 yasinda hasbam simdi ...sagol Allah razi olsun cnm
YarasinBizim vazgeçilmez ritüeldir her akşam yemekten sonra mutlaka XL Türk kahvesi içer eşim. Alışmışım, herkes içiyor sanıyorum bazen :))
Aynen ya eşim değil de nescafeye bayılıyorum. Her gün içerim. Acaba yumurtalar mı bozuluyor diye de düşündüm bir araYarasinbizde nescafe
Sen icmeyeceksin kocacık icecek aslina bakarsan bayanlara ( gebeligi dusunen )pek onermiyorlar kahveyi canimAynen ya eşim değil de nescafeye bayılıyorum. Her gün içerim. Acaba yumurtalar mı bozuluyor diye de düşündüm bir ara
Nerde zararlı şey var onları seviyorum ben deSen icmeyeceksin kocacık icecek aslina bakarsan bayanlara ( gebeligi dusunen )pek onermiyorlar kahveyi canim
Valla sanirim bendeNerde zararlı şey var onları seviyorum ben de
Nescafe değil ama gülüm, Türk kahvesi işe yarar. Nescafe doğal değil kiYarasinbizde nescafe
Bakiniz ben .... adeti de sayarsak ilk 10 gun icindeKizlar bazilarinin yumurtlama hemen adet bıtımınde oluyormus hıc denk geldiniz mi
Çikolataaa nescafeee cipsssValla sanirim bende
Ah ah biliyom canimda sevmiyor yahu zaten yorucu bi isi var bin tane kahve icse de hareket etmez :)))))) uykuya dalmasi 10 saniye kafasini koymasiyla...tv karsisinda ..Nescafe değil ama gülüm, Türk kahvesi işe yarar. Nescafe doğal değil ki
Nescafe sade icerim sekersiz.... caaaay ve hamurisi .... cips eh iste...gazli icecek agzima surmem mesela .. :))))Çikolataaa nescafeee cipsss
Amann. Olacağı varsa her türlü oluyor zaten de bazı insanlar can sıkıyor işte bazenNescafe sade icerim sekersiz.... caaaay ve hamurisi .... cips eh iste...gazli icecek agzima surmem mesela .. :))))
Aynen salla yaaa bosverAmann. Olacağı varsa her türlü oluyor zaten de bazı insanlar can sıkıyor işte bazen
Başka yapacak bir şey yok :)Aynen salla yaaa bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?