Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ekte attım ama heycandan sonra anladım ki bu ovü testiymiş gerçi yumurtlamam 3 şubattı ama 2.kez mi yumurtluyorum bilemiyorum

Eklentiler

• 9CADE4A5-A417-4DDB-A747-8B0FE43CE3D7.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 58
Zaten ciktim test aldim yarin sabah yapacam tekrar adete 3 gun kala da olsa cikar zaaaar
Iyi para verdik ha hepimiz bu testlere. Bir poşet attım ben. Hem de bayağı uzak bir yere götürdüm ne olur ne olmaz diye

Varmi yok mu bi belli olsaydi dip köşe temizlik yapmam lazim indir kaldir cek duzelt vs vs ...

Yumurtlama gününde göğüs ucu acır mı?

Benim acı hafifledi çünkü de. Bakalım 12-13 gün sonra adet gelecek mi. Kesin tutmadı ya tüh hatırlamıyorum o zamanlar çalışıp calismadigimizi. Öncesi tutar tutarsa da o da kız bebiş olur. Gel Asyam gel annemmmm

Kızlar eşim bugün test yaptırdı usg normal ileri hareketli 10 morfoloji 2 çıkmış ml de sayı 20 milyon toplamda 40 milyon eşim tip1 daibet hastası sizce nasıl bu sonuçlar düşük geldi bana

Canım milyonlara takılmayın evet çok önemli o değerler ama en önemlisi orada yazan dakika kısmı yani likifikasyon değeri bu değer aşırı yüksekse sıkıntı ve lökosit varmı buna bir bak öyle birşey yazıyor mu ? 2 lökositten fazlaysa tedavi gerektiyor.

Onun ağzına kahverengi sabo terlikle bir uçarım çoluk çocuğa alay konusu olur terbiyesiz yaa. İnsanların yatak odasına müdahale etmeyi bir kenara bırakıyorum ( istemesemde ) bu tavizi kendinde bulan insan ne zaman evlendiğinizi bilmiyor mu ? Kendisi “erkek” olduğunun (kendince ) havasını atmak için size bunu sormuş olmalı sırf “ ben baba oluyorum tekrar” diyebilmek için acizce yapılmış bir hareket. Böyle insanlara oturup üzülme bile.

Bende öyle biliyorum ama yinede adet tarihimi bekliycem sizlerle haberimi paylaşırım inşallah güzel haberleri peş peşe veririz burdan

Ah kuzum bende yaptım o hatayı 2 ay önce. Ben hcg yaptım sandım meğer lh mış. Resmen aklımı yitirdim ama adete 1 gün kalaydı yaptığımda yani tekrar yumurtlama ihtimalim yoktu.

İnşallah hcg de de güzel sonuç alırsın bata var mı daha ?

Bata 5 gün var bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…