- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
Adetim biteli 5 gün oldu cnmAdetinin kacinci gunundesin
Insallah canım bize guzel haberlerinizi verin ki bizde yuksek moralle tutturalimohh en güzel ağrılarinşallah tutar yaarebbimm
seymaka canim topigin ismini degistirsekmi nacizane fikrim degisiyor mu onuda bilmiyorum ama ...
Fikrim yok acikcasi ama 2018 gireli 2 ay olunca ve biz hala hamile degilsekBilmiyorum ki canım bakmam lazım çok anlamıyorum açıkçası. Önerin nedir peki ?
O bebiş bu sene gelecek olsunFikrim yok acikcasi ama 2018 gireli 2 ay olunca ve biz hala hamile degilsekdegisik oluyor manasal olarak.
2018 bebişi
Guzelmis vallaO bebiş bu sene gelecek olsun
Yön mü değiştirdi ne yaptı :))) benim de sağda pıtır pıtır oluyor.. bakarsın başka bir şeydir :)))Sanirim hastalanacam zaten ruyalar tirt oldu demek ki..ben iliskiye degil ruyaya asilmistim bu ay ondan tribe girdim ... ama pitir pitir birseyler oluyor hissediyorum gelecekVosVos35 ama bu sfer sagdan :)))))))))
10. Gunundesin yani buda erken yumurtlama ihtimalini doguruyor o gördüğün lekenin rengi cok açık pembe demissin. Korkulacak bisey degildir sen çalışmalara devam et canım. Hamile demek icin cok erkenAdetim biteli 5 gün oldu cnm
Aaaaa :)))) tripten çıkmıştım oysaki onu farkedince simdi yine girecem ha ha ha gayret giriyom girdim bakYön mü değiştirdi ne yaptı :))) benim de sağda pıtır pıtır oluyor.. bakarsın başka bir şeydir :)))
Hangi marka ovulasyon testiYa hahahahahaasyon testi nde bile çift çizgi göremiyorum ya tek çizgi çıktı Buda demekki yumurtlama olmayacak
Bence bat gününü bekle ya da bir gün önce yap :)Bu sefer one step diye bi test aldim buda bambaska gormemistim hicVosVos35 sabah yapsam olar mi ki yarin bata 3 gun olacak A AsyaaAyazz
Sadece baş kısmını değiştirerek "2018'de hamile kalmak isteyenler..." şeklinde değiştirilebilir, eğer oluyorsaBilmiyorum ki canım bakmam lazım çok anlamıyorum açıkçası. Önerin nedir peki ?
Sabah bir dene bakalım artık yaklaşmışBu sefer one step diye bi test aldim buda bambaska gormemistim hicVosVos35 sabah yapsam olar mi ki yarin bata 3 gun olacak A AsyaaAyazz
Bekle demek kolayBence bat gününü bekle ya da bir gün önce yap :)
Oyle bir topik var bence ablammSadece baş kısmını değiştirerek "2018'de hamile kalmak isteyenler..." şeklinde değiştirilebilir, eğer oluyorsa
Yani ...Sadece baş kısmını değiştirerek "2018'de hamile kalmak isteyenler..." şeklinde değiştirilebilir, eğer oluyorsa
Ben de aynı moddayım :))) göğüs ağrısı hissedince olabilir diyorum.. sonra bir an hiç bir şey hissetmeyince, yine olmadı diyorum.. bu hafta böyleyiz :)Aaaaa :)))) tripten çıkmıştım oysaki onu farkedince simdi yine girecem ha ha ha gayret giriyom girdim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?