O bebiş buraya gelecek! de olabilir :))))O bebiş bu sene gelecek olsun
Benimde enteresan olarak gogus agrim hic yok hemde hic .. adete 10 gun kala sizlardi cok fena hatta gecen ay baya baya dedim sanirim hamileyim falan o derece ..ama simdi tik yokBen de aynı moddayım :))) göğüs ağrısı hissedince olabilir diyorum.. sonra bir an hiç bir sey hissetmeye ve, yine olmadı diyorum.. bu hafta böyleyiz :)
'burada buluşalım' diye devam edecek ama bakmak lazımOyle bir topik var bence ablamm
Benim de aman aman bir ağrı değil zaten.. 30 ay emdi benim kuzu, o yüzden his kaybı vardı.. yeni yeni kendine geliyor da olabilirler :)Benimde enteresan olarak gogus agrim hic yok hemde hic .. adete 10 gun kala sizlardi cok fena hatta gecen ay baya baya dedim sanirim hamileyim falan o derece ..ama simdi tik yok
O zaman olur :) nasil oldun buarada ablacim gecti mi biraz rahatsızlığın'burada buluşalım' diye devam edecek ama bakmak lazım
Tamam o zaman yarın sabah yap ama çıkmazsa da üzülme :) batı beklersinBekle demek kolaybi tane yaparim son 1 de de bir tane yaparim o zaman napim.
AynennO bebiş buraya gelecek! de olabilir :))))
Doğrudur da kadının söyleme şekli de sinir bozucu idi. Ama ben zaten kendi derdime düştüğümden eve gelince unuttum gitti :) bugün oyalandim bi şekilde allah tan. Artık yarın ola hayr ola canimm: )Canım kuzum benimevet meraklıyım bu konulara keşke tıp okumaya konsantre olsaydım gençken.. gittim bilgi.müh. okudum.. pöff.. neyse..
Başka konuya atlıyorum. Sağlık ocağına sinirlenme balım, alınan kanları ambulansla hastaneye gönderiyorlar saat 11'de.. konu bundan ibaret yani :) @Yukakita sen de darlanma sakın gülüm :) mecburen böyle yapıyorlar
Hey masaAllah hakkindan fazlasini emmis uyanikBenim de aman aman bir ağrı değil zaten.. 30 ay emdi benim kuzu, o yüzden his kaybı vardı.. yeni yeni kendine geliyor da olabilirler :)
Uyyy. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım :)Kızlar kızlar kansonucumu aldm şimdi 109.2 4 haftalık bi mercimeğim varmış haberim yokmuş meğer çok şükür bin şükür rabbime
Vaay gozun aydin guzelimKızlar kızlar kansonucumu aldm şimdi 109.2 4 haftalık bi mercimeğim varmış haberim yokmuş meğer çok şükür bin şükür rabbime
TemeemmmmTamam o zaman yarın sabah yap ama çıkmazsa da üzülme :) batı beklersin
Senin bat ne zamandiKızlar kızlar kansonucumu aldm şimdi 109.2 4 haftalık bi mercimeğim varmış haberim yokmuş meğer çok şükür bin şükür rabbime
edyrz cnm inş tutar10. Gunundesin yani buda erken yumurtlama ihtimalini doguruyor o gördüğün lekenin rengi cok açık pembe demissin. Korkulacak bisey degildir sen çalışmalara devam et canım. Hamile demek icin cok erken
Masallah canım:)Kızlar kızlar kansonucumu aldm şimdi 109.2 4 haftalık bi mercimeğim varmış haberim yokmuş meğer çok şükür bin şükür rabbime
Kontrollerini yaptırdın mi canımedyrz cnm inş tutarbende dedm nlyor nye geldi korktm açıkcası
Maşallah :) sağlıkla hayırla gelsin insaallah :)Kızlar kızlar kansonucumu aldm şimdi 109.2 4 haftalık bi mercimeğim varmış haberim yokmuş meğer çok şükür bin şükür rabbime
labaquık canımHangi marka ovulasyon testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?