Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de aynı moddayım :))) göğüs ağrısı hissedince olabilir diyorum.. sonra bir an hiç bir sey hissetmeye ve, yine olmadı diyorum.. bu hafta böyleyiz :)
Benimde enteresan olarak gogus agrim hic yok hemde hic .. adete 10 gun kala sizlardi cok fena hatta gecen ay baya baya dedim sanirim hamileyim falan o derece ..ama simdi tik yok

Benimde enteresan olarak gogus agrim hic yok hemde hic .. adete 10 gun kala sizlardi cok fena hatta gecen ay baya baya dedim sanirim hamileyim falan o derece ..ama simdi tik yok
Benim de aman aman bir ağrı değil zaten.. 30 ay emdi benim kuzu, o yüzden his kaybı vardı.. yeni yeni kendine geliyor da olabilirler :)

Aynen kadına ben de sinir oldum. Ama yapacak bişey bulamadım. Ben buraya baya alıştım her ay buraya bi daha girmeyim diyordum ama baya alıştım sizlere:) insaallah yarın aksilik olmadan öğrenebilirim yoksa catlicam meraktan :)
seymaka
Bu arada darısı sana canım benim

Doğrudur da kadının söyleme şekli de sinir bozucu idi. Ama ben zaten kendi derdime düştüğümden eve gelince unuttum gitti :) bugün oyalandim bi şekilde allah tan. Artık yarın ola hayr ola canimm: )

10. Gunundesin yani buda erken yumurtlama ihtimalini doguruyor o gördüğün lekenin rengi cok açık pembe demissin. Korkulacak bisey degildir sen çalışmalara devam et canım. Hamile demek icin cok erken
edyrz cnm inş tutar bende dedm nlyor nye geldi korktm açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…