- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
Her pakette iki tane oluyor 10 kutu 20 test :) her gün ayni saatte yapmaya çalış canım sıvı alımına dikkat et 3 saat oncesinden azalt vücutta her zaman lh oldugu icin silik cikmasi normal. T çizgisi c kadar yada ondan daha koyu olması gerekiyorlabaquık canım
Bugun yaptim mesela hiç çizgi cıkmadi daha regl den sonra 1. Gün amaHer pakette iki tane oluyor 10 kutu 20 test :) her gün ayni saatte yapmaya çalış canım sıvı alımına dikkat et 3 saat oncesinden azalt vücutta her zaman lh oldugu icin silik cikmasi normal. T çizgisi c kadar yada ondan daha koyu olması gerekiyor
Normal yumurtlamaya yakin belirmeye baslar cok sıvı alırsan yapmadan once dogru sonucu alma ihtimalin duser :)Bugun yaptim mesela hiç çizgi cıkmadi daha regl den sonra 1. Gün ama
Regl kac gun suruyor canim normal sartlarda yumurtlama adet gunu nude sayarsak ama tam sokuldugu gunu 1.gun alacaksin bunu uzman bi doktordan duymuştum ..sokuldugun gun ve sonrasindaki gunleri sayip 10.gunden sonra yumurtlamaya hazirlaniyorsun demekmisBugun yaptim mesela hiç çizgi cıkmadi daha regl den sonra 1. Gün ama
Canım ben 4 hün olurum 1. Gün sökülür benim 2. Gün de cok olur 3-4 damla damla bakalım yapcam her gün 20 tane var suan reglimde dahil 6. GündeyimRegl kac gun suruyor canim normal sartlarda yumurtlama adet gunu nude sayarsak ama tam sokuldugu gunu 1.gun alacaksin bunu uzman bi doktordan duymuştum ..sokuldugun gun ve sonrasindaki gunleri sayip 10.gunden sonra yumurtlamaya hazirlaniyorsun demekmisyani 10 ve 17 . Gun araligini iyi degerlendirmen gerekli Allah nasip ederse olur tatlim
20 tane varsa hergun dene yaz ustune gununu bakalim kacinci gunde baslayacak en azindan artik.kendini ogrenmis olursun az cokCanım ben 4 hün olurum 1. Gün sökülür benim 2. Gün de cok olur 3-4 damla damla bakalım yapcam her gün 20 tane var suan reglimde dahil 6. Gündeyim
Onlar da abartılı hareketler sergiliyorDoğrudur da kadının söyleme şekli de sinir bozucu idi. Ama ben zaten kendi derdime düştüğümden eve gelince unuttum gitti :) bugün oyalandim bi şekilde allah tan. Artık yarın ola hayr ola canimm: )
Hosgeldincanlarım benim nasılsınız.oh be dünya varmış.burda olmak evimde olmak gibi .netim yoktu giremedim annemin evindeydim. sizleri çok merak ettim.
Daha iyiyim canım sağol. Akşamları biraz kötü oluyorum. Yarım saattir başım tuttu..O zaman olur :) nasil oldun buarada ablacim gecti mi biraz rahatsızlığın
Kızlar tüp bebek merkezine gittik dr niye tutmadığını öğrenmek için genetik tarama ve hsg istedi. Cumartesi hsg çektircem tırstım biraz acıyomu çok acaba
iyi şimdilik çok şükür canım.bugün doktorun isteğine göre 3.kan değerimi verdim.ilki 128 ikinci 386 buda 842 çıkmış.bugünkü 3 kat artmamış.ikiz gebelik düşüncesi silinmiş oldu kafamızdan.haftaya gidicem inş doktora.sende ne var ne yok kuzum bat ne zamanHosgeldinnasil gidiyor bakalim
Aynen dedim de zaten bilmiyordum diye. Ama böyle tipler hastanede her yerde var. Ondan artık alıştım. Suratlari mahkeme duvarı gibi bazen de ruhsuz. Allah Hidayet versin :))Onlar da abartılı hareketler sergiliyorherkes prosedürü bilmek zorunda değil ki..
Gecmis olsun bu arada. Tez zamanda tamamen iyileşirsin insaallahDaha iyiyim canım sağol. Akşamları biraz kötü oluyorum. Yarım saattir başım tuttu..
Sorma yaa :) hem de gece gündüz :) gece emmeyi 27 aylık bıraktırdım, 3 ay sabah akşam azaltarak gittik, sonra da komple kestik.. çok ağladı ama bitti napalm :)Hey masaAllah hakkindan fazlasini emmis uyanik
Gecer insallahhh.Daha iyiyim canım sağol. Akşamları biraz kötü oluyorum. Yarım saattir başım tuttu..
Hayirlisi ne ise onu versin Rabbim sana ve hepimize ..valla bat 4 iste testler negatif bekliyoziyi şimdilik çok şükür canım.bugün doktorun isteğine göre 3.kan değerimi verdim.ilki 128 ikinci 386 buda 842 çıkmış.bugünkü 3 kat artmamış.ikiz gebelik düşüncesi silinmiş oldu kafamızdan.haftaya gidicem inş doktora.sende ne var ne yok kuzum bat ne zaman
Ses icin kuru incir tavsiyemdirGecer insallahhh.
Bende sabahlari kotuyum tam iyilesiyorum dedim sesim gitti konusamiyorum bugun bol takviye aliyorum ama bakalim
Caniimm hosgeldin nasılsın bizde durumlar aynı :)canlarım benim nasılsınız.oh be dünya varmış.burda olmak evimde olmak gibi .netim yoktu giremedim annemin evindeydim. sizleri çok merak ettim.
Iyi yapmissin buda can yani deseydin :)))Sorma yaa :) hem de gece gündüz :) gece emmeyi 27 aylık bıraktırdım, 3 ay sabah akşam azaltarak gittik, sonra da komple kestik.. çok ağladı ama bitti napalm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?