Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
labaquık canım
Her pakette iki tane oluyor 10 kutu 20 test :) her gün ayni saatte yapmaya çalış canım sıvı alımına dikkat et 3 saat oncesinden azalt vücutta her zaman lh oldugu icin silik cikmasi normal. T çizgisi c kadar yada ondan daha koyu olması gerekiyor

Bugun yaptim mesela hiç çizgi cıkmadi daha regl den sonra 1. Gün ama

Bugun yaptim mesela hiç çizgi cıkmadi daha regl den sonra 1. Gün ama
Regl kac gun suruyor canim normal sartlarda yumurtlama adet gunu nude sayarsak ama tam sokuldugu gunu 1.gun alacaksin bunu uzman bi doktordan duymuştum ..sokuldugun gun ve sonrasindaki gunleri sayip 10.gunden sonra yumurtlamaya hazirlaniyorsun demekmis yani 10 ve 17 . Gun araligini iyi degerlendirmen gerekli Allah nasip ederse olur tatlim

Canım ben 4 hün olurum 1. Gün sökülür benim 2. Gün de cok olur 3-4 damla damla bakalım yapcam her gün 20 tane var suan reglimde dahil 6. Gündeyim

Canım ben 4 hün olurum 1. Gün sökülür benim 2. Gün de cok olur 3-4 damla damla bakalım yapcam her gün 20 tane var suan reglimde dahil 6. Gündeyim
20 tane varsa hergun dene yaz ustune gununu bakalim kacinci gunde baslayacak en azindan artik.kendini ogrenmis olursun az cok

Doğrudur da kadının söyleme şekli de sinir bozucu idi. Ama ben zaten kendi derdime düştüğümden eve gelince unuttum gitti :) bugün oyalandim bi şekilde allah tan. Artık yarın ola hayr ola canimm: )
Onlar da abartılı hareketler sergiliyor herkes prosedürü bilmek zorunda değil ki..

Kızlar tüp bebek merkezine gittik dr niye tutmadığını öğrenmek için genetik tarama ve hsg istedi. Cumartesi hsg çektircem tırstım biraz acıyomu çok acaba

Bende çektiricem canım bugün bir iki yerle görüştüm c kollu makine tercihim hiç ağrı hissetmiyomuşsun. Echomar’a gideceğim sanırım sende bir yorumlara bak istersen ama ravdevunu adetine göre hemen ayarla yer bulmak biraz zor

Hosgeldin nasil gidiyor bakalim
iyi şimdilik çok şükür canım.bugün doktorun isteğine göre 3.kan değerimi verdim.ilki 128 ikinci 386 buda 842 çıkmış.bugünkü 3 kat artmamış.ikiz gebelik düşüncesi silinmiş oldu kafamızdan.haftaya gidicem inş doktora.sende ne var ne yok kuzum bat ne zaman

Onlar da abartılı hareketler sergiliyor herkes prosedürü bilmek zorunda değil ki..
Aynen dedim de zaten bilmiyordum diye. Ama böyle tipler hastanede her yerde var. Ondan artık alıştım. Suratlari mahkeme duvarı gibi bazen de ruhsuz. Allah Hidayet versin :))

Daha iyiyim canım sağol. Akşamları biraz kötü oluyorum. Yarım saattir başım tuttu..
Gecmis olsun bu arada. Tez zamanda tamamen iyileşirsin insaallah

Hayirlisi ne ise onu versin Rabbim sana ve hepimize ..valla bat 4 iste testler negatif bekliyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…