- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
amin canım.bat 14 mü 4 mü.eğer 4 se daha çok varkiHayirlisi ne ise onu versin Rabbim sana ve hepimize ..valla bat 4 iste testler negatif bekliyoz
Oyle mii Prolaktin sorunum var canım yoksa iyi olurdu kendimi kotu hissediyorum arayani acamiyorum saka gibi :) cok sagolSes icin kuru incir tavsiyemdirgecmis olsun bu arada cnm
iyiyim kuzum doktorun dediğini yaptım bir daha kan verdim bugün ordan eve geldim.bakalım haftaya gitcez inş.Caniimm hosgeldin nasılsın bizde durumlar aynı :)
Iyi olmana sevindim canım . Insallah boyle hersey yolunda giderriyiyim kuzum doktorun dediğini yaptım bir daha kan verdim bugün ordan eve geldim.bakalım haftaya gitcez inş.
Fikrim yok acikcasi ama 2018 gireli 2 ay olunca ve biz hala hamile degilsekdegisik oluyor manasal olarak.
2018 bebişi mucadelesine devam
O bebiş bu sene gelecek olsun
Sadece baş kısmını değiştirerek "2018'de hamile kalmak isteyenler..." şeklinde değiştirilebilir, eğer oluyorsa
Aynen kadına ben de sinir oldum. Ama yapacak bişey bulamadım. Ben buraya baya alıştım her ay buraya bi daha girmeyim diyordum ama baya alıştım sizlere:) insaallah yarın aksilik olmadan öğrenebilirim yoksa catlicam meraktan :)
seymaka
Bu arada darısı sana canım benim
canlarım benim nasılsınız.oh be dünya varmış.burda olmak evimde olmak gibi .netim yoktu giremedim annemin evindeydim. sizleri çok merak ettim.
ay inş canım benim senin bat ne zamanIyi olmana sevindim canım . Insallah boyle hersey yolunda giderr
canım 8 günde hemen çıkmaz bekle yahu.gerci ben 10 gün kala bile yapmistimLaboquick marka ultra erken. Bat 20 si
Eki Görüntüle 2110319 Kizlarr bugün 14 gündür gecikmem var hala adet olmadım ve test yaptım bugün
5 yıldır deliksiz gece uykusu nedir unuttum :) koskoca sıpa gece iki-üç kere emmeye kalkıyordu. Emme bitmeden çiş için kalkmaya başladık.. hazır bünye tempoya alışmışken iki numara da gelse iyi olur :)Iyi yapmissin buda can yani deseydin :)))
Canım seymam cok sagol iciyorum faydalı olabilecek seyleri bakalim gecer insallah cansiinHemen bakıyorum kızlar nerden düzeltebileceğime
İnşallah kuzum benimm. Zaten yarına bişi kalmadı yatçaz kalkçaz öğrencez :)))
Asıl sen nasılsın kuzucuk ? Bizde aksiyon devam ediyor senin hamişlik nasıl geçiyor ? Maşallah değerlerimde süper artmış Allah arttırsın
sezson @VosVos35 kızlar sizin bu şifayı kapma durumunuz nasıl geçecek valla aklıma bişi gelmiyor ya delireceğim. Hamişlik ihtimalinden dolayı ne iyi gelir zarar vermeden hiç bilmiyorum. C vitamini alın bol bol. Özellikle sezsoncum pastil alabilirsin aslında bence sıkıntı olmaz. Vosvosum lavanta yağıyla başın ağrıyan yerini ovmanın iyi geldiğini okumuştum her evde de olmaz lavanta yağı ama aklında bulunsun. O sağdaki pıtpıtlar yapıyordur belki baş ağrısını bellimi olur bkz. Baş ağrısı = gebelik belirtisi :))))
amin canım.bat 14 mü 4 mü.eğer 4 se daha çok varki
Bence de valla bu hizla devam ederdin.... arayi acinca zor geliyor cunku5 yıldır deliksiz gece uykusu nedir unuttum :) koskoca sıpa gece iki-üç kere emmeye kalkıyordu. Emme bitmeden çiş için kalkmaya başladık.. hazır bünye tempoya alışmışken iki numara da gelse iyi olur :)
Birsey gözükmüyor ama daha tam kurumamis sanirim yarim saat bekle bakalimEki Görüntüle 2110319 Kizlarr bugün 14 gündür gecikmem var hala adet olmadım ve test yaptım bugün
25 26 subat canimm ovulasyon testine devam ediyorum tam piki yakaladim cumartesi tam pik diyorum cunku hepsi koyu gorunuyor günde iki tane yaptimay inş canım benim senin bat ne zaman
Idrari fazla gelmis olacak su an bi birikinti var bi yerde o kaybolmadan belli olmaz canimEki Görüntüle 2110331 buda Son hali
aminn canım valla giremedim zaman özlüyorum burayı.kafamda soru işaretleri biraz olsun kalktı.en azından ikiz olabilme ihtimalini elemiş oldum.kese ve kalp atışıda olsun içim daha rahat edicek kuzuHemen bakıyorum kızlar nerden düzeltebileceğime
İnşallah kuzum benimm. Zaten yarına bişi kalmadı yatçaz kalkçaz öğrencez :)))
Asıl sen nasılsın kuzucuk ? Bizde aksiyon devam ediyor senin hamişlik nasıl geçiyor ? Maşallah değerlerimde süper artmış Allah arttırsın
sezson @VosVos35 kızlar sizin bu şifayı kapma durumunuz nasıl geçecek valla aklıma bişi gelmiyor ya delireceğim. Hamişlik ihtimalinden dolayı ne iyi gelir zarar vermeden hiç bilmiyorum. C vitamini alın bol bol. Özellikle sezsoncum pastil alabilirsin aslında bence sıkıntı olmaz. Vosvosum lavanta yağıyla başın ağrıyan yerini ovmanın iyi geldiğini okumuştum her evde de olmaz lavanta yağı ama aklında bulunsun. O sağdaki pıtpıtlar yapıyordur belki baş ağrısını bellimi olur bkz. Baş ağrısı = gebelik belirtisi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?