Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fikrim yok acikcasi ama 2018 gireli 2 ay olunca ve biz hala hamile degilsek degisik oluyor manasal olarak.

2018 bebişi mucadelesine devam

O bebiş bu sene gelecek olsun

Sadece baş kısmını değiştirerek "2018'de hamile kalmak isteyenler..." şeklinde değiştirilebilir, eğer oluyorsa

Hemen bakıyorum kızlar nerden düzeltebileceğime

İnşallah kuzum benimm. Zaten yarına bişi kalmadı yatçaz kalkçaz öğrencez :)))

canlarım benim nasılsınız.oh be dünya varmış.burda olmak evimde olmak gibi .netim yoktu giremedim annemin evindeydim. sizleri çok merak ettim.

Asıl sen nasılsın kuzucuk ? Bizde aksiyon devam ediyor senin hamişlik nasıl geçiyor ? Maşallah değerlerimde süper artmış Allah arttırsın

sezson @VosVos35 kızlar sizin bu şifayı kapma durumunuz nasıl geçecek valla aklıma bişi gelmiyor ya delireceğim. Hamişlik ihtimalinden dolayı ne iyi gelir zarar vermeden hiç bilmiyorum. C vitamini alın bol bol. Özellikle sezsoncum pastil alabilirsin aslında bence sıkıntı olmaz. Vosvosum lavanta yağıyla başın ağrıyan yerini ovmanın iyi geldiğini okumuştum her evde de olmaz lavanta yağı ama aklında bulunsun. O sağdaki pıtpıtlar yapıyordur belki baş ağrısını bellimi olur bkz. Baş ağrısı = gebelik belirtisi :))))

Iyi yapmissin buda can yani deseydin :)))
5 yıldır deliksiz gece uykusu nedir unuttum :) koskoca sıpa gece iki-üç kere emmeye kalkıyordu. Emme bitmeden çiş için kalkmaya başladık.. hazır bünye tempoya alışmışken iki numara da gelse iyi olur :)

Canım seymam cok sagol iciyorum faydalı olabilecek seyleri bakalim gecer insallah cansiin

Bence de valla bu hizla devam ederdin.... arayi acinca zor geliyor cunku bakiniz ben

aminn canım valla giremedim zaman özlüyorum burayı.kafamda soru işaretleri biraz olsun kalktı.en azından ikiz olabilme ihtimalini elemiş oldum.kese ve kalp atışıda olsun içim daha rahat edicek kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…