Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım seymam cok sagol iciyorum faydalı olabilecek seyleri bakalim gecer insallah cansiin

Rica ederim kuzum keşke elimden bişi gelse. Bu süreçlerde hasta olmayı hiç sevmem insan ilaç içemiyor sizin olmanızı hiç istemiyorum huzursuzlanıyorum. Meyve suyu sık bari kuzum bol limonlu inşallah en kısa zamanda atlatırsın

aminn canım valla giremedim zaman özlüyorum burayı.kafamda soru işaretleri biraz olsun kalktı.en azından ikiz olabilme ihtimalini elemiş oldum.kese ve kalp atışıda olsun içim daha rahat edicek kuzu

Sağlıklı olsunda kuzum insan bi tanesine de razı. Yeterki herşey tıkırında ilerlesin sen rahat geçir başka hiç bişiyin önemi yok şu an

Y

yok c anim 4 gun kaldi
aaa canım çok az kalmış bende anlamadım kusura bakma.negatif olması önemli değil bata kadar yolu var.kırmızıları görene kadar ümit hep var.hevesin kırılmasın sakın.benimde 11.gün çıkmıştı .arkadaşlar görmekte zorlanmıştı.Ay hadi hayırlı haberlerin gelsinn inşşş.

Bat a 11 gun kalami vuuuu ne cabuk cikmis

25 26 subat canimm ovulasyon testine devam ediyorum tam piki yakaladim cumartesi tam pik diyorum cunku hepsi koyu gorunuyor günde iki tane yaptim bence innovita laboquik e gore daha hassas ve dogru gibi geldi bana
diğer testi, bilmiyorum ama ınnovıtanın doğruluğunu gördüm doğruladı zaten benim durumda.inş ayın 22 si gibi güzel sonuçlar alırız senden.bana ilk kullanışım uğurlu gelmişti inş sanada uğurlu gelir inşşşşşşşşşşş.

Aynen canım normalde de ilac icmeyi sevmem. Biliyorum gidince bogazla ilgili oldugu icin antibiyotik agri kesici verecek bende dogal antibiyotiklere basvuruyorum hakkimizda hayirlisi bu ay da boyle oldu bakalim sonucu nolacak

Aynen bende ilk kullaniyorum Canisi bende guzel seyler hissediyorum bakalimmm :)

Bat a 11 gun kalami vuuuu ne cabuk cikmis
yok canım yumurtlamadan 11.gün çıkmıştı canım. 25 ocakta çatladı 5 şubat pazarteside görüldü.8 şubat döngü günümdede kan verdim.şöylede bir durumum var 4 şubatta ben gördüm idrarda gece her iki testtede sonra kurudu test foto atılmıyodu.ama 5inde arkadaşlar gördü.

N nalyecetemtahin bende diyordum oda gitti. Bebisi olan gidiyor;( sen kendine ve bebise iyi bak
yok kız ben sizi bırakırmıyım kuzum.annemin evine gittik tatilde diğer köye ordan bugün kan verdimde geldim.biraz ikiz topiklerini gezindim kafam netleşti artık çıkan beta sonucuyla.o ihtimali elemiş olduk.ama bizze süpriz yaparmı bilmem.senin bat bugündü benim son sat tarihiyle uyumluydu hatırlıyorum naptın kırmızılar yok demi

Yok canım şimdilik sancı felan da yok yani hafif oldu bı kere geçti sonra göğüsumde mavi damarlar var fakat bunlar adete yakında olurmuş o yüzden umut etmiyorum yani beklicem 1 hafta daha sonra test yaparım olmazsam

arkadaşlar ben bu ay geç yumurtladım.
17. gün çatlatma iğnesi oldum,18. gün çatlamış olmalı.
bat 21 şubat. testi en erken ne zaman yapabilirim sizce?

kız bugün yapsana döngü günün gelmiş niye bekliyorsunkii.kuzum benim göğsümde birşey yoktu sadece dokununca ağrıyorlardı.o konuda bilgi sahibi değilim. bak sancıyada takılma benim son oğlumda adet ağrılarını birebir yaşadım ama adet olmadım testte çıktığı halde inanmadığım oldu.

Canım benimde göğüs ağrım var , geçen aylarda test çok yapınca korkar oldum oyuzden yapmak istemiyorum beklemek daha hayırlı sanki benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…