Evet canım az da olsa görünüyor ama inş ignenin etkisi değildirKizlar ya herkes görüyor baksaniza yine
Kuzu cuma gunu cizgi hic yoktuEvet canım az da olsa görünüyor ama inş ignenin etkisi değildir
canım inanki ben göremedim .arkadaşlar ekranı karartma falan yapıp görüyorlardı belki öylede belli olur.Kizlar ya herkes görüyor baksaniza yine
A ben onu bi turlu yapamadimcanım inanki ben göremedim .arkadaşlar ekranı karartma falan yapıp görüyorlardı belki öylede belli olur.
Negatifinde hayalet gibi belli canim yukledim simdi bakKuzu cuma gunu cizgi hic yoktu
Bu benimkimi
13 ocakti tatlım ama yumurtlama akıntısını 29 30 31 1 bugünlerde akıntı gördüm gitgide civiklasti ilişkide oldu sonra kuru günler yasadim. 1 subattada göğüs hassasiyetim basladi ve ara ara sancılar oldu. Durum bu canimay ben olsam çatlardım.ama sen öyle düşünüyorsan fikrine saygım sonsuz.kuzum bide sen son aDEtin ne zamandı
EvetBu benimkimi
Negatifinde hayalet gibi belli canim yukledim simdi bak
Kizlar ya herkes görüyor baksaniza yine
Yani ufak bir cizgi var demekBu ne demekk
Dedigini yapinca görünüyor gerçektennn hadi Insallah vardirKizlar ya herkes görüyor baksaniza yine
Carsamba yapsammi bi dahaYani ufak bir cizgi var demek
Bencede tekrarlamalisin zaten canimCarsamba yapsammi bi daha
Dedigini yapinca görünüyor gerçektennn hadi Insallah vardir
Bencede tekrarlamalisin zaten canim
E koyulmus iste biraz yarin daha belirgin olurBakin sonunda gosterdim sizedesabah siz yok diyince baya uzulduydum
İnsallahE koyulmus iste biraz yarin daha belirgin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?