Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım umut vermek istemiyorum ama bence çıkar. bak bende 12 ocakta adet görmüştüm.döngü günüme kadar belirtilerimi biliyosun ama son sat günü bugün .2 3 gündür akıntım çeşme gibi.birde göğüslerim dahada hassas ve bacak ağrım daha çok. .dünden bulantım vardı.ondan sordum son sat ne zaman diye.ay kuzum inş düşündüğüm gibidir.

Ama canım benim hiç akintim yok kupkuru hatta ;(yarın test yapsam çıkar mı sence hani diyorlar ya 1 hafta bekleyin diye hatta testlerde de yaziyor

Fulya ecomarda çekçem canım cumartesiye randevu aldım

Bakin sonunda gosterdim sizede sabah siz yok diyince baya uzulduydum

Ah be kuzum ne üzülüyosun Allahaşkına. Fotoğrafta çıkmayabilir senin gördüğünü biz burdan göremeyebiliriz. Hayret bişisin valla insan buna üzülürmü sen öyle deyince ben üzüldüm.

Acaba göz yanılmasımı yaşıyoruz kiiii bizi öyle bir şartladın ki hepimiz hipnoz olmuş gibi aynı da gördük valla bilemiyorum yanii ben emin değilim hala ( şaka yapıyorum tabikiiii :))) )

Bence yarın sabah ilk idrarla yine bi dene

Akıntın nasıl beyaz mı sulu mu ? Bende sulu beyaz akıntı adet belirtisidir mesele ? Uzayan şeffaf akıntı yumurtlama akıntısı oluyor ama yeniden yumurtlayacak olabilir misin ? Yarın progesteron testi yaptır istersen çatlayıp çatlamadığını görmüş olursun

Fulya ecomarda çekçem canım cumartesiye randevu aldım

Aaaa ecomar mı echomarmı anlamadım? Benimkinin bi şişli bi göztepe şubesi var heralde aynı yerden bahsetmiyoruz kuzum. Sakıncası yoksa fiyat bilgisi ne olarak ilettiler sana ? Birde c kollu makine ile mi çekiyolarmış ? Sen anestezili mi düşünüyosun

Ohh kiyamamm :) uzulme uzulme. Evet hepinizi etkim alrina aldimm. carsamba yapayim diyorum bi daha

Anestezili olmucak canım fulya açık emarmış yanlış hatırlamışım. Ağrısız çekim demişler. Beni bülen tıraş. Yönlendirdi.normalde 700 ama bülent hocaların hastalarına 500 tl dediler

Akıntın nasıl beyaz mı sulu mu ? Bende sulu beyaz akıntı adet belirtisidir mesele ? Uzayan şeffaf akıntı yumurtlama akıntısı oluyor ama yeniden yumurtlayacak olabilir misin ? Yarın progesteron testi yaptır istersen çatlayıp çatlamadığını görmüş olursun [/QUOTE]
Teşekkür ederim cevabın için akinti beyaz sulu şeffaf değil adetin ertesi gününden beri akintim var ama adet belirtisi olsa adete az kala olmaz mii belki de bu ay catlamamistir bilmiyorum ya hiç kasik agrim yoktu

Anestezili olmucak canım fulya açık emarmış yanlış hatırlamışım. Ağrısız çekim demişler. Beni bülen tıraş. Yönlendirdi.normalde 700 ama bülent hocaların hastalarına 500 tl dediler

Sağol kuzum inşallah kolay geçer sorunsuz sonuç alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…