Evet canım hayalet cizgi dedigi gibi yarın tekrarla bakalım insallah cikar yine :)Bitane abla negatifini koydu benim testin. Ustte baksana :)
canım umut vermek istemiyorum ama bence çıkar. bak bende 12 ocakta adet görmüştüm.döngü günüme kadar belirtilerimi biliyosun ama son sat günü bugün .2 3 gündür akıntım çeşme gibi.birde göğüslerim dahada hassas ve bacak ağrım daha çok. .dünden bulantım vardı.ondan sordum son sat ne zaman diye.ay kuzum inş düşündüğüm gibidir.13 ocakti tatlım ama yumurtlama akıntısını 29 30 31 1 bugünlerde akıntı gördüm gitgide civiklasti ilişkide oldu sonra kuru günler yasadim. 1 subattada göğüs hassasiyetim basladi ve ara ara sancılar oldu. Durum bu canim
Carsamba yapayim diyorum. İyice belirginlesir belkiEvet canım hayalet cizgi dedigi gibi yarın tekrarla bakalım insallah cikar yine :)
Ama canım benim hiç akintim yok kupkuru hatta ;(yarın test yapsam çıkar mı sence hani diyorlar ya 1 hafta bekleyin diye hatta testlerde de yaziyorcanım umut vermek istemiyorum ama bence çıkar. bak bende 12 ocakta adet görmüştüm.döngü günüme kadar belirtilerimi biliyosun ama son sat günü bugün .2 3 gündür akıntım çeşme gibi.birde göğüslerim dahada hassas ve bacak ağrım daha çok. .dünden bulantım vardı.ondan sordum son sat ne zaman diye.ay kuzum inş düşündüğüm gibidir.
Fulya ecomarda çekçem canım cumartesiye randevu aldımBende çektiricem canım bugün bir iki yerle görüştüm c kollu makine tercihim hiç ağrı hissetmiyomuşsun. Echomar’a gideceğim sanırım sende bir yorumlara bak istersen ama ravdevunu adetine göre hemen ayarla yer bulmak biraz zor
Bakin sonunda gosterdim sizedesabah siz yok diyince baya uzulduydum
Kızlar bi sorum olacak benim bu ay adetimden sonra surekli akintim oldu adetime 8 gün var ama hala akintim var aslında kafama takılan şu akintim olmasına ragen hiç kasik agrim olmadi veya başka bi belirtim olmadı sizce yumurtam çatlamis mıdır? ?
Fulya ecomarda çekçem canım cumartesiye randevu aldım
Ah be kuzum ne üzülüyosun Allahaşkına. Fotoğrafta çıkmayabilir senin gördüğünü biz burdan göremeyebiliriz. Hayret bişisin valla insan buna üzülürmü sen öyle deyince ben üzüldüm.
Acaba göz yanılmasımı yaşıyoruz kiiii bizi öyle bir şartladın ki hepimiz hipnoz olmuş gibi aynı da gördük valla bilemiyorum yanii ben emin değilim hala ( şaka yapıyorum tabikiiii :))) )
Bence yarın sabah ilk idrarla yine bi dene
Akıntın nasıl beyaz mı sulu mu ? Bende sulu beyaz akıntı adet belirtisidir mesele ? Uzayan şeffaf akıntı yumurtlama akıntısı oluyor ama yeniden yumurtlayacak olabilir misin ? Yarın progesteron testi yaptır istersen çatlayıp çatlamadığını görmüş olursun
Anestezili olmucak canım fulya açık emarmış yanlış hatırlamışım. Ağrısız çekim demişler. Beni bülen tıraş. Yönlendirdi.normalde 700 ama bülent hocaların hastalarına 500 tl dedilerAaaa ecomar mı echomarmı anlamadım? Benimkinin bi şişli bi göztepe şubesi var heralde aynı yerden bahsetmiyoruz kuzum. Sakıncası yoksa fiyat bilgisi ne olarak ilettiler sana ? Birde c kollu makine ile mi çekiyolarmış ? Sen anestezili mi düşünüyosun
Hey masaAllah ne bereketli aymisRegl günüm ben olmadımmmmmmmmminşallah sebebi vardır ah ah.. bekliyim iki gün bakayım bu sefer saldım çayıra
Saglik olsun ...Kızlar ben kırmızı kart gördüm yine yeni bat 8 mart
Hey masaAllah ne bereketli aymis
Hadi insaAllah bakalim haberlerini bekliyoruz:)İnşallahh bereketli olur banada
Ohh kiyamamm :) uzulme uzulme. Evet hepinizi etkim alrina aldimm.carsamba yapayim diyorum bi daha
kuzum gecikmeli adet oluyosan bekle ama adetlerin düzenliyse yap benceAma canım benim hiç akintim yok kupkuru hatta ;(yarın test yapsam çıkar mı sence hani diyorlar ya 1 hafta bekleyin diye hatta testlerde de yaziyor
Anestezili olmucak canım fulya açık emarmış yanlış hatırlamışım. Ağrısız çekim demişler. Beni bülen tıraş. Yönlendirdi.normalde 700 ama bülent hocaların hastalarına 500 tl dediler
Değişiyor canım benim ki soğan suyu düzene sokmuştu ama yine de bir ihtimal var gecikebilir en iyisi beklemek çok sağol söylediklerin için inşallah güzel haberler veririmkuzum gecikmeli adet oluyosan bekle ama adetlerin düzenliyse yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?