Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Büşracım yumurtanın çatlayıp çatlamadığını yanlış hatırlamıyorsam döngünün 21. Gün doktor kan testiyle belirliyor.

Değişiyor canım benim ki soğan suyu düzene sokmuştu ama yine de bir ihtimal var gecikebilir en iyisi beklemek çok sağol söylediklerin için inşallah güzel haberler veririm
Canım elinde test varsa yap :) ama cikmazsa da uzulme dedigin gibi kirmizilar gelmeyene kadar umut var

Kızlar selamm Yarın sabah doktor kontrolüm var gebelik istiyoruz ilk adımı atıyorum ilk defa doktora gidiyorum inşallah hiç bir sorun yoktur yumurtalıklarda rahimde vs heyecan bastı

İnşallah yoktur canım hayırlı sonuçların olsun. Kan değerlerine de bakarlar heraldeve simirde alırlar hoşgeldin bu kervanaaaa

Şuan sol kasığımda müthiş bi ağrı var ve ağrı hem belime hemde sol ayağıma vuruyor bata 5 gün var hamiş olanlar sizdede oldumu hiç bu tarz ağrılar

canım eşin senin motivasyonunu bu şekilde dusurmemeli sen strese girersen olması daha da guclesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…