- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Kızlar bi sorum olacak benim bu ay adetimden sonra surekli akintim oldu adetime 8 gün var ama hala akintim var aslında kafama takılan şu akintim olmasına ragen hiç kasik agrim olmadi veya başka bi belirtim olmadı sizce yumurtam çatlamis mıdır? ?
Beklemedeyiz :)Kızlar 6.haftadayım ağrılarım çok yaaa sanırım bugun çok yordum kendimi.. sizde nasıl gdiyor ??
Ne ağrın var kiKızlar 6.haftadayım ağrılarım çok yaaa sanırım bugun çok yordum kendimi.. sizde nasıl gdiyor ??
Canım elinde test varsa yap :) ama cikmazsa da uzulme dedigin gibi kirmizilar gelmeyene kadar umut varDeğişiyor canım benim ki soğan suyu düzene sokmuştu ama yine de bir ihtimal var gecikebilir en iyisi beklemek çok sağol söylediklerin için inşallah güzel haberler veririm
Canim niye yoruyorsun kendini bence olabildigince agir isler yapma :)Kızlar 6.haftadayım ağrılarım çok yaaa sanırım bugun çok yordum kendimi.. sizde nasıl gdiyor ??
Kızlar selammYarın sabah doktor kontrolüm var gebelik istiyoruz ilk adımı atıyorum ilk defa doktora gidiyorum inşallah hiç bir sorun yoktur yumurtalıklarda rahimde vs heyecan bastı
Hoşbuldukkk canımm , hepsine bi baktırıcam bakalım sonuçları paylaşırım güzel haberlerle inşallahhİnşallah yoktur canım hayırlı sonuçların olsun. Kan değerlerine de bakarlar heraldeve simirde alırlarhoşgeldin bu kervanaaaa
Misafir vardıCanim niye yoruyorsun kendini bence olabildigince agir isler yapma :)
Evet adet belirtileri gibi aynı ben 6.haftadayIm halen ağrılarım varŞuan sol kasığımda müthiş bi ağrı varve ağrı hem belime hemde sol ayağıma vuruyor bata 5 gün var hamiş olanlar sizdede oldumu hiç bu tarz ağrılar
karın ağrısıNe ağrın var ki
Evet adet belirtileri gibi aynı ben 6.haftadayIm halen ağrılarım var
Misafir evin bereketidir ama sen yine de yorma kendini :)Misafir vardı
Ayni şeyi yazacaktim :)))) benim sağ ve bel ağrısı bat 4 gece 24 den sonra 3 günŞuan sol kasığımda müthiş bi ağrı varve ağrı hem belime hemde sol ayağıma vuruyor bata 5 gün var hamiş olanlar sizdede oldumu hiç bu tarz ağrılar
Geçmiş olsun canimkarın ağrısı
Yok canım geçen ay hepsini tukettim malesef beklicem el mahkumCanım elinde test varsa yap :) ama cikmazsa da uzulme dedigin gibi kirmizilar gelmeyene kadar umut var
canım eşin senin motivasyonunu bu şekilde dusurmemeli sen strese girersen olması daha da guclesirAy eşimin iş yerindeyim. Bir tanıdık geldi. Eşime diyor çoluk çocuk nasıl. O da çocuk yok çoluk iyi dedi güldü. Kendi karısı tekrar hamileymiş. Çocuksuz ev çekilir mi yaaaa dayanılmaz diyor. Yine bozuldu moralim
Ay eşimin iş yerindeyim. Bir tanıdık geldi. Eşime diyor çoluk çocuk nasıl. O da çocuk yok çoluk iyi dedi güldü. Kendi karısı tekrar hamileymiş. Çocuksuz ev çekilir mi yaaaa dayanılmaz diyor. Yine bozuldu moralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?