Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni şeyi yazacaktim :)))) benim sağ ve bel ağrısı bat 4 gece 24 den sonra 3 gün

Benimde gece 24 den sonra 4 hayırlı haberlerimizi veririz inşallah ben nedense evlendiğimden beri böyle bi duygu yaşıyorum yaklaşık olarak 3-4 gündür gögüslerim çok ağrıyo yumurtlama günümden beri de sadece dün kasık ve baş ağrım olmadı biraz önce yine başladı ağrılarım midemde hafiften bulanıyo ama kusturacak kadar değil inşallah bizim gebelik belirtilerimiz de böyledir bir an önce kavuşuruz bebişlerimize :)

Bel ve bacak disinda ara ara kasik hicbir agrim sizim yok göğüsler normal bas agrisi yok ... ve baaaaaat 3

Cook yenisin yani hayirli olsun Allah tamamina erdirsin :) nacizane tavsiyem bugünleri guzel gecir hicbirseye moralini bozma bakarsin bebis te gelir bekletmeden
Öle yapyrm canm cokta takmyrm zaten arada getryrm aklma ole cnm inş olur sizede nasip olur:)

CANIM YA BİŞEY SORUCAM SANA BEN GEBELİK İÇİN SOĞAN KÜRÜ YAPTIM SAT 25 ARALIKTI TESTTE NEGATİF ÇIKINCA BASLADIM İÇMEYE AMA 3 GÜN SONRA ADET OLDUM BU İYİ BİŞEYMİ DEVAM EDECEKMİYİM ADETLİYKEN

Sizin baya olmus sat geceli. Adeti de düzenlermis soğan kürü. Ibrahim saracoglu adetliyken içilebilir ama etkisi olmaz diyor. Adet biter bitmez başla bence. InşaAllah size de faydasi dokunur. Hatta içerken besmeleyle şifa olsun diyerek için. Ben öyle yapmistim :)

incir kürü yaptınızmı peki

incir kürü yaptınızmı peki
Kürünü deil de direkt incir yedim prolaktin yuksek cikmadigindan. Ama incir i adet bitiminden yumurtlama dönemine kadar yedim o günler de dahil. Sabahlari ac karna iki bazen uc tane yedim. Soğan kürünü yumurtlamadan üç dört gün sonra biraktim. Ne olur ne olmaz diye

Bel ve bacak disinda ara ara kasik hicbir agrim sizim yok göğüsler normal bas agrisi yok ... ve baaaaaat 3
günaydın benimde 3 gün bütün adet belirtilerim war ama bnm malesef gögüslerim acayip acıo sağ kasığım ara ara acıo baş ağrımın bugün olması gerekiyo ama bakalım adet olup bi an önce tedawiye yeniden başlamak istiyorum

Gunaydin canim ayniyiz bat gunu olarak ..hakkimizda hayirlisi ... sen gebelik beklemiyormusun ki adet olmayi dusundun ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…