Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
artık doktora da gitmek ilaçta içmek istemiyorum açıkçası çok yoruldum ruhende bedenen de bi süre ara mı versem herşeye diyorum. ümidimi kesmedikçe hayal kırıklığına uğruyorum
Askolsun uzulme umit olmasa dua olmasa ayaktami durulur bunca sacmasapan karsilastigimiz olaylar karsisinda ... umit hep var varda olmali ... olur olur sen icini ferah tut Allah buyuk zamani vardir biz ne kadar ne istersek uygun vakti Hakk tan baskasi bilemez ki opuyorum seni

güzel mesajın ve pozitif konuşman için teşekkür ederim sana inşallah en kısa zaman da pozitifi görürsün sen de testte tabi :)) çocugun var mı hiç kaç senelik evlisin cnm sen

güzel mesajın ve pozitif konuşman için teşekkür ederim sana inşallah en kısa zaman da pozitifi görürsün sen de testte tabi :)) çocugun var mı hiç kaç senelik evlisin cnm sen
Tatlim benim ikinci evliligim ilk esimden 1 oglum var sukur Allah a ... ikinci 2 sene oldu acikcasi benim cocuk niyetim yoktu cunku esiminde cocugu var 1 tane..simdi de tutturdu cocuk cocuk diye ...bakalim hayirlisi olsun.ikinci evliliklerde biraz temkinli olmak istiyor insan acikcasi e bide yas var malum

benimde ikinci evliliğim ama malesef hiç çocuğum yok 3 kaybım var artk 1 tane olsun istiyorum çocuksuz ev gerçekten çok boş sessiz rabbim sesimizi duysun inşallah

benimde ikinci evliliğim ama malesef hiç çocuğum yok 3 kaybım var artk 1 tane olsun istiyorum çocuksuz ev gerçekten çok boş sessiz rabbim sesimizi duysun inşallah
Bizimki de aynisini söylüyor cocuk evin nesesi vs vs seyler ... umarim sanada Rabbim size en guzel zamanda en guzel sekilde nasip eder canım

@Yukakita kuzum günaydın naptın gittinmi kan vermeye ?

Günaydın kızlar
Günaydın canım. Gittim az evvel geldim eve. Ama sonuc yarına çıkacak diyorlar. Aksama belli olur mu ki. Bir de kan alan kızı dövmek istedim deliler gibi. Nasıl kötü alma şeklidir anlamadım. Bir de kolumda iğne varken diğer eliyle tüpü bi yere yerleştiriyor iğne içimde oynuyor resmen ya. Bant var mı diyorum sadwce pamuk var başka da yok diyor suratsizca. Şikayet edecem ama o kızı. Sinir oldumm
Neyse sabah yine gebelik testi yaptım daha da koyulasmis beta Değerim artiyordur sanirim

Eklentiler

• IMG-20180213-WA0002-1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 50

Huhuuuu süpeeer canım bu görüntü sen içinde bulunduğun anı düşün boşver şimdi o gereksizi. Hepsi aynı b.kun laciverti hastane işleri böle malesef

Akşama kadar çıkar canım sen saat 2 den sonra bi bakmaya başla hay bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…