- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Pazar günü yani bat a 5 gün kala erken gebelik testi yaptım malesef negatifti o yuzden adet olmayı bekliyorum benGunaydin canimayniyiz bat gunu olarak ..hakkimizda hayirlisi ... sen gebelik beklemiyormusun ki adet olmayi dusundun ?
Bende yaptim negatifti canimPazar günü yani bat a 5 gün kala erken gebelik testi yaptım malesef negatifti o yuzden adet olmayı bekliyorum ben
Bende yaptim negatifti canim
Anladim tatlım..yine de adet olmadan umit kesme hemen yaa..o yüzden bi an önce olayım yeniden doktora gidip klomen alayım die bekliyorum adet belirtilerim de başladı zaten gögüslerin acısı kasık agrıları
artık doktora da gitmek ilaçta içmek istemiyorum açıkçası çok yoruldum ruhende bedenen de bi süre ara mı versem herşeye diyorum. ümidimi kesmedikçe hayal kırıklığına uğruyorumAnladim tatlım..yine de adet olmadan umit kesme hemen yaa..
Askolsun uzulme umit olmasa dua olmasa ayaktami durulur bunca sacmasapan karsilastigimiz olaylar karsisinda ... umit hep var varda olmali ... olur olur sen icini ferah tut Allah buyuk zamani vardir biz ne kadar ne istersek uygun vakti Hakk tan baskasi bilemez kiartık doktora da gitmek ilaçta içmek istemiyorum açıkçası çok yoruldum ruhende bedenen de bi süre ara mı versem herşeye diyorum. ümidimi kesmedikçe hayal kırıklığına uğruyorum
güzel mesajın ve pozitif konuşman için teşekkür ederim sana inşallah en kısa zaman da pozitifi görürsün sen de testte tabi :)) çocugun var mı hiç kaç senelik evlisin cnm senAskolsun uzulme umit olmasa dua olmasa ayaktami durulur bunca sacmasapan karsilastigimiz olaylar karsisinda ... umit hep var varda olmali ... olur olur sen icini ferah tut Allah buyuk zamani vardir biz ne kadar ne istersek uygun vakti Hakk tan baskasi bilemez kiopuyorum seni
Tatlim benim ikinci evliligim ilk esimden 1 oglum var sukur Allah a ... ikinci 2 sene oldu acikcasi benim cocuk niyetim yoktu cunku esiminde cocugu var 1 tane..simdi de tutturdu cocuk cocuk diye ...bakalim hayirlisi olsun.ikinci evliliklerde biraz temkinli olmak istiyor insan acikcasi e bide yas var malumgüzel mesajın ve pozitif konuşman için teşekkür ederim sana inşallah en kısa zaman da pozitifi görürsün sen de testte tabi :)) çocugun var mı hiç kaç senelik evlisin cnm sen
benimde ikinci evliliğim ama malesef hiç çocuğum yok 3 kaybım var artk 1 tane olsun istiyorum çocuksuz ev gerçekten çok boş sessiz rabbim sesimizi duysun inşallahTatlim benim ikinci evliligim ilk esimden 1 oglum var sukur Allah a ... ikinci 2 sene oldu acikcasi benim cocuk niyetim yoktu cunku esiminde cocugu var 1 tane..simdi de tutturdu cocuk cocuk diye ...bakalim hayirlisi olsun.ikinci evliliklerde biraz temkinli olmak istiyor insan acikcasi
Bizimki de aynisini söylüyor cocuk evin nesesi vs vs seyler ... umarim sanada Rabbim size en guzel zamanda en guzel sekilde nasip eder canımbenimde ikinci evliliğim ama malesef hiç çocuğum yok 3 kaybım var artk 1 tane olsun istiyorum çocuksuz ev gerçekten çok boş sessiz rabbim sesimizi duysun inşallah
amin inşallah cnm cok saolBizimki de aynisini söylüyor cocuk evin nesesi vs vs seyler ... umarim sanada Rabbim size en guzel zamanda en guzel sekilde nasip eder canım
Herkese günaydın bayanlar beni de alın aranıza okumak iyi oluyor yazmak nasıl bi de ona bakalım
Günaydın canım hoşgeldin
Bat ekliyim ozaman hemen ?
Hoşgeldin:)sen anlat dinleriz bizHerkese günaydın bayanlar beni de alın aranıza okumak iyi oluyor yazmak nasıl bi de ona bakalım
Günaydın canım. Gittim az evvel geldim eve. Ama sonuc yarına çıkacak diyorlar. Aksama belli olur mu ki. Bir de kan alan kızı dövmek istedim deliler gibi. Nasıl kötü alma şeklidir anlamadım. Bir de kolumda iğne varken diğer eliyle tüpü bi yere yerleştiriyor iğne içimde oynuyor resmen ya. Bant var mı diyorum sadwce pamuk var başka da yok diyor suratsizca. Şikayet edecem ama o kızı. Sinir oldumm
Günaydın canım. Gittim az evvel geldim eve. Ama sonuc yarına çıkacak diyorlar. Aksama belli olur mu ki. Bir de kan alan kızı dövmek istedim deliler gibi. Nasıl kötü alma şeklidir anlamadım. Bir de kolumda iğne varken diğer eliyle tüpü bi yere yerleştiriyor iğne içimde oynuyor resmen ya. Bant var mı diyorum sadwce pamuk var başka da yok diyor suratsizca. Şikayet edecem ama o kızı. Sinir oldumm
Neyse sabah yine gebelik testi yaptım daha da koyulasmis beta Değerim artiyordur sanirim
Hoşbulduk Canım. Ben ikinci gebelik için tam 7 aydır uğraşıyorum artık sıkıldım bu ay ekstra olarak ov testi sipariş ettim ha bi de yakı biliyorum hurafe gibi duruyor ama ilkinde işe yaramıştıHoşgeldin:)sen anlat dinleriz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?