Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle valla nefret ettim.onlardan. Ama kayıt no yok elimde onu nasıl oğrenecem ki. Tekrar sağlık ocağına doktoruma sorsam verir deil mi

Tebrik ederim hamilesiniz sanırım

Aynen öyle valla nefret ettim.onlardan. Ama kayıt no yok elimde onu nasıl oğrenecem ki. Tekrar sağlık ocağına doktoruma sorsam verir deil mi

Verir cnm bi sor bence. Netten bakabilirsin heralde değilmi hiç sağlık ocağına kan vermedim bilmiyorum

Barkod numarası isteseydin keşke gülüm
Canım doktor direkt beni üst kata gönderdi. Hadi dedim kızdan isterim kıza söylemeye fırsat bile yok. Aptal midir nedir. Bir de sıra sıra girdik ama kimlik filan göstermeden, bana tuhaf geldi. Üç tüp kan ne alaka onu da çözemedim. Öğleden sonra gidecem insaallah aksilik olmaz daha:)

Hoşbulduk Canım. Ben ikinci gebelik için tam 7 aydır uğraşıyorum artık sıkıldım bu ay ekstra olarak ov testi sipariş ettim ha bi de yakı biliyorum hurafe gibi duruyor ama ilkinde işe yaramıştı
İyi tarafından bakalım canım hiçolmazsa hamile kalabildigini biliyorsun zira ben onuda bilmiyorum olur inşallah

Aynen ben de hiç vermedim. Ondan bilemiyorum. Öğleden sonra gidip bi sorarım insaallah verir de bakabilirim sonucuma:)
Daha önce internetten hiç sonuç aldın mı? Aynı sayfada çıkıyor sonuç. Hasta numarası oluyor sabit. Elinde varsa herhangi bir sonuç kağıdı, ordaki numara da iş görüyor

Doktor hemogram da istemiştir muhtemelen. Öğleden sonra çıkar sonuçların. Hayırlı olsuuuun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…