Ben bi bilsem takvime gör 8 Mart ortalama 30-35-36 gün sürüyor
Aynen öyle valla nefret ettim.onlardan. Ama kayıt no yok elimde onu nasıl oğrenecem ki. Tekrar sağlık ocağına doktoruma sorsam verir deil miHuhuuuu süpeeer canım bu görüntüsen içinde bulunduğun anı düşün boşver şimdi o gereksizi. Hepsi aynı b.kun laciverti hastane işleri böle malesef
Akşama kadar çıkar canım sen saat 2 den sonra bi bakmaya başla hay bakalım hayırlısı
Tebrik ederim hamilesiniz sanırımGünaydın canım. Gittim az evvel geldim eve. Ama sonuc yarına çıkacak diyorlar. Aksama belli olur mu ki. Bir de kan alan kızı dövmek istedim deliler gibi. Nasıl kötü alma şeklidir anlamadım. Bir de kolumda iğne varken diğer eliyle tüpü bi yere yerleştiriyor iğne içimde oynuyor resmen ya. Bant var mı diyorum sadwce pamuk var başka da yok diyor suratsizca. Şikayet edecem ama o kızı. Sinir oldumm
Neyse sabah yine gebelik testi yaptım daha da koyulasmis beta Değerim artiyordur sanirim
Aynen öyle valla nefret ettim.onlardan. Ama kayıt no yok elimde onu nasıl oğrenecem ki. Tekrar sağlık ocağına doktoruma sorsam verir deil mi
Teşekkür ederim canım :) testler pozitif çıktı bugün kan verdim. InşaAllah kanda da iyi çıkarsa hamileyim :) darısı sizlere insaallahTebrik ederim hamilesiniz sanırım
Aynen ben de hiç vermedim. Ondan bilemiyorum. Öğleden sonra gidip bi sorarım insaallah verir de bakabilirim sonucuma:)Verir cnm bi sor bence. Netten bakabilirsin heralde değilmi hiç sağlık ocağına kan vermedim bilmiyorum
Bizde merak ettikAynen ben de hiç vermedim. Ondan bilemiyorum. Öğleden sonra gidip bi sorarım insaallah verir de bakabilirim sonucuma:)
Barkod numarası isteseydin keşke gülümBir de bana kayıt için o kagitlardan vermediler ben sonucumu nası oğrenecem netten??
Canım doktor direkt beni üst kata gönderdi. Hadi dedim kızdan isterim kıza söylemeye fırsat bile yok. Aptal midir nedir. Bir de sıra sıra girdik ama kimlik filan göstermeden, bana tuhaf geldi. Üç tüp kan ne alaka onu da çözemedim. Öğleden sonra gidecem insaallah aksilik olmaz daha:)Barkod numarası isteseydin keşke gülüm
Insaallah hayırlı sonuçlarla gelirim.buraya tekrardan :)Bizde merak ettik
Evet canım bekleyeyim bakalım biraz dahaInsallah vardir da er veya gec test yapacaksin sonucta cikar :)
Canım sağlıkçı tanıdığın varsa oda öğrenir bir tc verirsin barkoda bile gerek kalmıyor onların sisteminde gözüküyorAynen öyle valla nefret ettim.onlardan. Ama kayıt no yok elimde onu nasıl oğrenecem ki. Tekrar sağlık ocağına doktoruma sorsam verir deil mi
İyi tarafından bakalım canım hiçolmazsa hamile kalabildigini biliyorsun zira ben onuda bilmiyorum olur inşallahHoşbulduk Canım. Ben ikinci gebelik için tam 7 aydır uğraşıyorum artık sıkıldım bu ay ekstra olarak ov testi sipariş ettim ha bi de yakı biliyorum hurafe gibi duruyor ama ilkinde işe yaramıştı
Var da kuzenim doktor. Başka şehirde. O bakabilirse ona derim o zaman. Saol canimCanım sağlıkçı tanıdığın varsa oda öğrenir bir tc verirsin barkoda bile gerek kalmıyor onların sisteminde gözüküyor
Insaallah sizin sonuç da pozitif çıkar :) hayırlısı olur hakkınızda insaallah :)Evet canım bekleyeyim bakalım biraz daha
Daha önce internetten hiç sonuç aldın mı? Aynı sayfada çıkıyor sonuç. Hasta numarası oluyor sabit. Elinde varsa herhangi bir sonuç kağıdı, ordaki numara da iş görüyorAynen ben de hiç vermedim. Ondan bilemiyorum. Öğleden sonra gidip bi sorarım insaallah verir de bakabilirim sonucuma:)
CANIM NASIL KULLANDIN BU SOĞAN KÜRÜNÜ
Doktor hemogram da istemiştir muhtemelen. Öğleden sonra çıkar sonuçların. Hayırlı olsuuuun :)Canım doktor direkt beni üst kata gönderdi. Hadi dedim kızdan isterim kıza söylemeye fırsat bile yok. Aptal midir nedir. Bir de sıra sıra girdik ama kimlik filan göstermeden, bana tuhaf geldi. Üç tüp kan ne alaka onu da çözemedim. Öğleden sonra gidecem insaallah aksilik olmaz daha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?