Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha önce internetten hiç sonuç aldın mı? Aynı sayfada çıkıyor sonuç. Hasta numarası oluyor sabit. Elinde varsa herhangi bir sonuç kağıdı, ordaki numara da iş görüyor
Evet almıştım. Hatta ezberimde:) ama sağlık ocağı sitesi tahlil sonuçlarına girdim tc kimlik no hatalı girdiniz diyor. Halbuki doğru yazıyorum. En iyisi oraya gitmek. Zaten yakınımda. Kahvaltı yapıp gideceğim insaallah

Sağlık ocağı sitesine değil de tahlil sonuçları sayfasına gir

kızlar yardımcı olursanız cok sevınırım. benım yumurtalama tarihim 3 subattı o tarıhten buyana bazı belırtıler oldu kafam karıstı 10 gündür gaz sancısı cekıyordum ıkı gun once gectı karnımda sıslık vardı.Yine adetime 11 gün varken siddetli bell agrım oldu bıde gögüs acıması oldu . yanlız işin tuaf kısmı adetime 4 gün var ve gögüs acım azaldı normal hafiften belim agrıyo sadece sizce hamıle olabılırmıyım. bırde kan testınde yada ıdrarda test yaptırsam cıkar mı sımdıden tesekkur ederımm :)

Merhaba cnm, erken gebelik testiyle bi evde dene istersen

peki sence anlattıgım belırtıler hamılelik belırtısı mı olabılır mı sence cok merak edıyorum. suan ısteyım testıde denıcem :)
Testi sabah ilk idrarla denemek gerekiyor canım. Yarın sabah denersen 1 gün daha geçmiş olur ve olasılık yükselir

yavrum senin durumun beni acayip meraklandırıyor, tam aksiyon oldu valla
hakkında hayırlısı olsun =)

Kızlar tüp bebek merkezine gittik dr niye tutmadığını öğrenmek için genetik tarama ve hsg istedi. Cumartesi hsg çektircem tırstım biraz acıyomu çok acaba
hayırlısı canım benim, inşallah sonuçların tertemiz çıkar

Sadece baş kısmını değiştirerek "2018'de hamile kalmak isteyenler..." şeklinde değiştirilebilir, eğer oluyorsa
başlık için güzel öneri vosvosum! şeymaka değiştirilmiyor demişti ama bakalım.
değişmese de olur bence =)

Kızlar selamm Yarın sabah doktor kontrolüm var gebelik istiyoruz ilk adımı atıyorum ilk defa doktora gidiyorum inşallah hiç bir sorun yoktur yumurtalıklarda rahimde vs heyecan bastı
doktora gitmekle iyi yaparsın canım, ne var ne yok detaylı bakılsın :)

testler süper görünüyoorr inşallah değerlerin de çok güzeldir ve katlanarak artar

peki sence anlattıgım belırtıler hamılelik belırtısı mı olabılır mı sence cok merak edıyorum. suan ısteyım testıde denıcem :)

Olabilir canım, ama gebelikle adet belirtileri de birbirine çok benzer daha önce adete yakın böle şeyler yaşadın mı ?
Ben o kadar fazla gebelik belirtisi yaşadım ki her ay ve hiç bir sonuç alamadım oyüzden kesin birşey diyemiyorum, beklediğimiz anlarda psikolojik belirtilerde yaşıyoruz çünkü.

Erken gebelik testi alırsan sonuca göre kendini rahatlatmış olursun inşallah pozitif çıkar

Ben bu ay boş geçiyorum kızlar ondan sesim çıkmıyor pek kendimden yana; eşim hasta ve antibiyotik tedavisine başladı. Es verdik bu ay yani beklentim yok. Mikmik olsada korunmalı olur zaten

Çok teşekkür ederim. Insaallah öyle olur :) Rabbim hepimize nasip etsin insaallah

adet belirtileri azalınca ya da hiç olmayınca gebelik şüphesi artıyor die biliyorum insallah hamilesindir canım. ama adet tarihi geçmeden idrarda çıkacağını sanmıyorum

Canım umitlendirmek gibi olmasın da ben de yumurtlamadan üç dört gün sonra hep gaz sancisi cekmistim. Benim en büyük belirti o oldu. 3 gün kala da çok çok silik çıktı testte. Yarın diğer gün yapın bence insaallah varsa çıkar :)

Çok teşekkür ederim. Insaallah öyle olur :) Rabbim hepimize nasip etsin insaallah
Ayyyy kuzum hayirli olsun,sağlıklı sıhhatli kucağına al inslalh
Topigin ilk sayfasında adını görmüştüm gecen gün ,hatta ilk sayfadaki herkes hamile bir ben birde yukakita kaldik diye söylenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…