- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
- 133
Evet almıştım. Hatta ezberimde:) ama sağlık ocağı sitesi tahlil sonuçlarına girdim tc kimlik no hatalı girdiniz diyor. Halbuki doğru yazıyorum. En iyisi oraya gitmek. Zaten yakınımda. Kahvaltı yapıp gideceğim insaallahDaha önce internetten hiç sonuç aldın mı? Aynı sayfada çıkıyor sonuç. Hasta numarası oluyor sabit. Elinde varsa herhangi bir sonuç kağıdı, ordaki numara da iş görüyor
Sağlık ocağı sitesine değil de tahlil sonuçları sayfasına girEvet almıştım. Hatta ezberimde:) ama sağlık ocağı sitesi tahlil sonuçlarına girdim tc kimlik no hatalı girdiniz diyor. Halbuki doğru yazıyorum. En iyisi oraya gitmek. Zaten yakınımda. Kahvaltı yapıp gideceğim insaallah
kızlar yardımcı olursanız cok sevınırım. benım yumurtalama tarihim 3 subattı o tarıhten buyana bazı belırtıler oldu kafam karıstı 10 gündür gaz sancısı cekıyordum ıkı gun once gectı karnımda sıslık vardı.Yine adetime 11 gün varken siddetli bell agrım oldu bıde gögüs acıması oldu . yanlız işin tuaf kısmı adetime 4 gün var ve gögüs acım azaldı normal hafiften belim agrıyo sadece sizce hamıle olabılırmıyım. bırde kan testınde yada ıdrarda test yaptırsam cıkar mı sımdıden tesekkur ederımm :)
Merhaba cnm, erken gebelik testiyle bi evde dene istersen
Çok çok teşekkür ederimm:))Doktor hemogram da istemiştir muhtemelen. Öğleden sonra çıkar sonuçların. Hayırlı olsuuuun :)
Testi sabah ilk idrarla denemek gerekiyor canım. Yarın sabah denersen 1 gün daha geçmiş olur ve olasılık yükselirpeki sence anlattıgım belırtıler hamılelik belırtısı mı olabılır mı sence cok merak edıyorum. suan ısteyım testıde denıcem :)
Testi sabah ilk idrarla denemek gerekiyor canım. Yarın sabah denersen 1 gün daha geçmiş olur ve olasılık yükselir
yavrum senin durumun beni acayip meraklandırıyor, tam aksiyon oldu vallaBenim acı hafifledi çünkü de. Bakalım 12-13 gün sonra adet gelecek mi. Kesin tutmadı ya tüh hatırlamıyorum o zamanlar çalışıp calismadigimizi. Öncesi tutar tutarsa da o da kız bebiş olur. Gel Asyam gel annemmmm
hayırlısı canım benim, inşallah sonuçların tertemiz çıkarKızlar tüp bebek merkezine gittik dr niye tutmadığını öğrenmek için genetik tarama ve hsg istedi. Cumartesi hsg çektircem tırstım biraz acıyomu çok acaba
başlık için güzel öneri vosvosum! şeymaka değiştirilmiyor demişti ama bakalım.Sadece baş kısmını değiştirerek "2018'de hamile kalmak isteyenler..." şeklinde değiştirilebilir, eğer oluyorsa
doktora gitmekle iyi yaparsın canım, ne var ne yok detaylı bakılsın :)Kızlar selammYarın sabah doktor kontrolüm var gebelik istiyoruz ilk adımı atıyorum ilk defa doktora gidiyorum inşallah hiç bir sorun yoktur yumurtalıklarda rahimde vs heyecan bastı
testler süper görünüyoorrGünaydın canım. Gittim az evvel geldim eve. Ama sonuc yarına çıkacak diyorlar. Aksama belli olur mu ki. Bir de kan alan kızı dövmek istedim deliler gibi. Nasıl kötü alma şeklidir anlamadım. Bir de kolumda iğne varken diğer eliyle tüpü bi yere yerleştiriyor iğne içimde oynuyor resmen ya. Bant var mı diyorum sadwce pamuk var başka da yok diyor suratsizca. Şikayet edecem ama o kızı. Sinir oldumm
Neyse sabah yine gebelik testi yaptım daha da koyulasmis beta Değerim artiyordur sanirim
peki sence anlattıgım belırtıler hamılelik belırtısı mı olabılır mı sence cok merak edıyorum. suan ısteyım testıde denıcem :)
Tamam canım öyle denicem bir de :)Sağlık ocağı sitesine değil de tahlil sonuçları sayfasına gir
Çok teşekkür ederim. Insaallah öyle olur :) Rabbim hepimize nasip etsin insaallahyavrum senin durumun beni acayip meraklandırıyor, tam aksiyon oldu valla
hakkında hayırlısı olsun =)
hayırlısı canım benim, inşallah sonuçların tertemiz çıkar
başlık için güzel öneri vosvosum! şeymaka değiştirilmiyor demişti ama bakalım.
değişmese de olur bence =)
doktora gitmekle iyi yaparsın canım, ne var ne yok detaylı bakılsın :)
testler süper görünüyoorrinşallah değerlerin de çok güzeldir ve katlanarak artar
kızlar yardımcı olursanız cok sevınırım. benım yumurtalama tarihim 3 subattı o tarıhten buyana bazı belırtıler oldu kafam karıstı 10 gündür gaz sancısı cekıyordum ıkı gun once gectı karnımda sıslık vardı.Yine adetime 11 gün varken siddetli bell agrım oldu bıde gögüs acıması oldu . yanlız işin tuaf kısmı adetime 4 gün var ve gögüs acım azaldı normal hafiften belim agrıyo sadece sizce hamıle olabılırmıyım. bırde kan testınde yada ıdrarda test yaptırsam cıkar mı sımdıden tesekkur ederımm :)
cok tesekkur ederim sagolun denıcemm :)
Bat a 3 gun ve negatifTesti sabah ilk idrarla denemek gerekiyor canım. Yarın sabah denersen 1 gün daha geçmiş olur ve olasılık yükselir
Canım umitlendirmek gibi olmasın da ben de yumurtlamadan üç dört gün sonra hep gaz sancisi cekmistim. Benim en büyük belirti o oldu. 3 gün kala da çok çok silik çıktı testte. Yarın diğer gün yapın bence insaallah varsa çıkar :)kızlar yardımcı olursanız cok sevınırım. benım yumurtalama tarihim 3 subattı o tarıhten buyana bazı belırtıler oldu kafam karıstı 10 gündür gaz sancısı cekıyordum ıkı gun once gectı karnımda sıslık vardı.Yine adetime 11 gün varken siddetli bell agrım oldu bıde gögüs acıması oldu . yanlız işin tuaf kısmı adetime 4 gün var ve gögüs acım azaldı normal hafiften belim agrıyo sadece sizce hamıle olabılırmıyım. bırde kan testınde yada ıdrarda test yaptırsam cıkar mı sımdıden tesekkur ederımm :)
SONRA HEMEN HAMİLEMİ KALDINGünaydın.
Canım valla tam hatırlamıyorum 4 sene oldu neredeyse ama adetin birinci günü başlayıp sabah akşam aç karnına içmiştim 15 gün. Bir kere yaptım zaten.
Ayyyy kuzum hayirli olsun,sağlıklı sıhhatli kucağına al inslalhÇok teşekkür ederim. Insaallah öyle olur :) Rabbim hepimize nasip etsin insaallah
Ozaman hayırlı olsun canımKuzu cuma gunu cizgi hic yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?