Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy kuzum hayirli olsun,sağlıklı sıhhatli kucağına al inslalh
Topigin ilk sayfasında adını görmüştüm gecen gün ,hatta ilk sayfadaki herkes hamile bir ben birde yukakita kaldik diye söylenmiştim
Çok saol canım benim :) O zaman sıra sana geliyor demek ki canım benim. Inşallah yakın zamanda güzel haberlerini bekliyorum.:) bir de soğan suyu iç daha önce yapmadiysan. Ben onun sifasina inaiyorum:)

Ben bu ay boş geçiyorum kızlar ondan sesim çıkmıyor pek kendimden yana; eşim hasta ve antibiyotik tedavisine başladı. Es verdik bu ay yani beklentim yok. Mikmik olsada korunmalı olur zaten
Caniiim Rabbim tez zamanda sifa versin hakkinda hayirlisi olsun ama sen yine de bos gecirme kur yapabilirsin aklinda bisey varsa

yyaaa o zaman hemen yarın bende bı deneyeyım testi. Ümitlenmıyorum hersey Allahtan tabı kısmet ama insan merak ediyor işte acabalar kemırıyo ınsanı. Bide sureklı kendını ızlıyosun o oldu bu oldu dıye cok garıp bırseymıs gercekten :)

Caniiim Rabbim tez zamanda sifa versin hakkinda hayirlisi olsun ama sen yine de bos gecirme kur yapabilirsin aklinda bisey varsa

Amin kuzum çook sağol inşallah atlatır hemen ama ağır biraz. Enfeksiyon var vücudunda 1 aya yakın ilaç alacak

Valla aklıma geldi hayıt suyu yada aslanpençesi içebilirim bu ay en azından kendini hazırlar yada boş geçerim çok fazla şey denedim üstüste :/

kızlar merhabaaaa

size danısmak ,istiyorum her sayfayada yazdım ama cok zorlanıyorum

kızlar benim adet düzenim bu şekilde

32
28
27
24
32
35
32

son aylarda olan tablo bu. bugun adetimin 29, günündeyim. ne kadar zor bir durum.

Ortalama 30 gunde bir regl oluyorsun sanirim.gebelik suphen varsa test yap istersen

Aynen allah tan her şey. Ben de bu ay öyle dusundum her şey zamanı gelince gerçekleşir diye:) ama merak hic gitmedi o ayri :)) Bence de test yap bakalım insaallah bebis seninledir.

Oda olabilir hem vucudun diblenir ama bu ay kur yapmis miydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…