Birde ben kızlar :)Ayyyy kuzum hayirli olsun,sağlıklı sıhhatli kucağına al inslalh
Topigin ilk sayfasında adını görmüştüm gecen gün ,hatta ilk sayfadaki herkes hamile bir ben birde yukakita kaldik diye söylenmiştim
Çok saol canım benim :) O zaman sıra sana geliyor demek ki canım benim. Inşallah yakın zamanda güzel haberlerini bekliyorum.:) bir de soğan suyu iç daha önce yapmadiysan. Ben onun sifasina inaiyorum:)Ayyyy kuzum hayirli olsun,sağlıklı sıhhatli kucağına al inslalh
Topigin ilk sayfasında adını görmüştüm gecen gün ,hatta ilk sayfadaki herkes hamile bir ben birde yukakita kaldik diye söylenmiştim
Bata kac gun varken cizgi yoktu..simdi bat tamisinOzaman hayırlı olsun canım
Caniiim Rabbim tez zamanda sifa versin hakkinda hayirlisi olsun ama sen yine de bos gecirme kur yapabilirsin aklinda bisey varsaBen bu ay boş geçiyorum kızlar ondan sesim çıkmıyor pek kendimden yana; eşim hasta ve antibiyotik tedavisine başladı.Es verdik bu ay yani beklentim yok. Mikmik olsada korunmalı olur zaten
adet belirtileri azalınca ya da hiç olmayınca gebelik şüphesi artıyor die biliyoruminsallah hamilesindir canım. ama adet tarihi geçmeden idrarda çıkacağını sanmıyorum
beklemek çok zor ama sabredicez bakalım:) sonu güzel olsunninsallahh :) Ne zor işmiş valla daha ilk aydan stres oldum. cok garıp bi hismiş neyse beklıcez artık napalımm :)
Canım umitlendirmek gibi olmasın da ben de yumurtlamadan üç dört gün sonra hep gaz sancisi cekmistim. Benim en büyük belirti o oldu. 3 gün kala da çok çok silik çıktı testte. Yarın diğer gün yapın bence insaallah varsa çıkar :)
beklemek çok zor ama sabredicez bakalım:) sonu güzel olsunn
Caniiim Rabbim tez zamanda sifa versin hakkinda hayirlisi olsun ama sen yine de bos gecirme kur yapabilirsin aklinda bisey varsa
Ortalama 30 gunde bir regl oluyorsun sanirim.gebelik suphen varsa test yap istersenkızlar merhabaaaa
size danısmak ,istiyorum her sayfayada yazdım ama cok zorlanıyorum
kızlar benim adet düzenim bu şekilde
32
28
27
24
32
35
32
son aylarda olan tablo bu. bugun adetimin 29, günündeyim. ne kadar zor bir durum.
Ortalama 30 gunde bir regl oluyorsun sanirim.gebelik suphen varsa test yap istersen
Aminn Allah razı olsun. Darısı sizlere insaallahHamile olan arkadaslara hayırlı olsun saglıklı bi şekilde kucagınıza almayı nasip etsin rabbim
Aynen allah tan her şey. Ben de bu ay öyle dusundum her şey zamanı gelince gerçekleşir diye:) ama merak hic gitmedi o ayri :)) Bence de test yap bakalım insaallah bebis seninledir.yyaaa o zaman hemen yarın bende bı deneyeyım testi. Ümitlenmıyorum hersey Allahtan tabı kısmet ama insan merak ediyor işte acabalar kemırıyo ınsanı. Bide sureklı kendını ızlıyosun o oldu bu oldu dıye cok garıp bırseymıs gercekten :)
Oda olabilir hem vucudun diblenir ama bu ay kur yapmis miydinAmin kuzum çook sağol inşallah atlatır hemen ama ağır biraz. Enfeksiyon var vücudunda 1 aya yakın ilaç alacak
Valla aklıma geldi hayıt suyu yada aslanpençesi içebilirim bu ay en azından kendini hazırlar yada boş geçerim çok fazla şey denedim üstüste :/
Masallah canim gozun aydinnKızlar herşey normalmis 2 hafta sonra kalp atışı için gelin dedi guatr çıktı bi yoktu bende ama hamilelikte çıkarmış şimdilik sıkıntı yok çok şükür
Sağol canım rabbim isteyenlere de versin aminnMasallah canim gozun aydinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?