Arkadaşa tavsiye edilen erken gebelik testi canım. Onun çıkması beklenir. Seninki normal testte çıkmayabilir. Nasip yine de..Bat a 3 gun ve negatif
Sıra sana geldi galibaAyyyy kuzum hayirli olsun,sağlıklı sıhhatli kucağına al inslalh
Topigin ilk sayfasında adını görmüştüm gecen gün ,hatta ilk sayfadaki herkes hamile bir ben birde yukakita kaldik diye söylenmiştim
Oda olabilir hem vucudun diblenir ama bu ay kur yapmis miydin
Canım onun için e Devlet şifresi gerekiyor. PTT ye bi ara gidip alicam onu. Şimdi sağlık ocağına geldim bekliyorum kadın birazdan vercek insaallah:)@Yukakita canım e nabizdan da öğrenebilirsin kullanici olusturman yeterli bilgilerin geliyor zaten
Ayyyy kuzum hayirli olsun,sağlıklı sıhhatli kucağına al inslalh
Topigin ilk sayfasında adını görmüştüm gecen gün ,hatta ilk sayfadaki herkes hamile bir ben birde yukakita kaldik diye söylenmiştim
Kızlar herşey normalmis 2 hafta sonra kalp atışı için gelin dedi guatr çıktı bi yoktu bende ama hamilelikte çıkarmış şimdilik sıkıntı yok çok şükür
Aynen güzel fikir sağol canım hepiniz paylasirsiniz umarımOfff birde ben kaldımsıramızı savsak artık keşkee inşallah sıra bize geliyordur
Çok şükür canım Allah başka dert vermesin o da atlatılır inşallah daha güzel haberler alırsın da paylaşırsın bizimle, bebişinde kalp atışlarını çekersiniz gittiğinizde anı olarak kalır
Eee 4 saat sonra hayalet gibi birsey cikti ... ama 4 saat sonra pooof araftakaldimArkadaşa tavsiye edilen erken gebelik testi canım. Onun çıkması beklenir. Seninki normal testte çıkmayabilir. Nasip yine de..
Adaçayı ne zaman içiliyor cnm ne faydası varYok kuzum geçen ay yapmıştım bu ay adaçayı içiyorum sadece
Bide benAyyyy kuzum hayirli olsun,sağlıklı sıhhatli kucağına al inslalh
Canım seni üzmek için söylemiyorum ama sonradan çıkan Lara pek inanma geçen ay benimde öyle oldu , sen gününü bekle bı dahaki test icinEee 4 saat sonra hayalet gibi birsey cikti ... ama 4 saat sonra pooof araftakaldim
Anladım canım insallah sifa olsun :) enisteye iyi bak lazim gelecek ayYok kuzum geçen ay yapmıştım bu ay adaçayı içiyorum sadece
E hadi guzel haberini bekliyoruzz :)Canım onun için e Devlet şifresi gerekiyor. PTT ye bi ara gidip alicam onu. Şimdi sağlık ocağına geldim bekliyorum kadın birazdan vercek insaallah:)
Insaallah canimm:) insaallah sizler de güzel haberler alirsiniz yakın zamandaE hadi guzel haberini bekliyoruzz :)
AminnInsaallah canimm:) insaallah sizler de güzel haberler alirsiniz yakın zamanda
O zaman gelsin bebeklerr:) hayirlisi ile. gozun aydin canimKızlar merhaba , size dün söylemiştim kontrolüm var diye. Bu sabah gittim ve muayene sonucu çok şükür yumurtalıklarda ve rahimde hiç bir sorun çıkmadı herşey çok yolunda kötü bir akıntı dahi yok dedi
Ben tiroid hastasıyım 2 ay önce değerler olması gerekenden yüksekti. Kan ver hemen değerler düşmüşse bebiş için hiç bir engel görünmüyor dedi
Bir de benBide benlütfen daimi olduk buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?