Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy kuzum hayirli olsun,sağlıklı sıhhatli kucağına al inslalh
Topigin ilk sayfasında adını görmüştüm gecen gün ,hatta ilk sayfadaki herkes hamile bir ben birde yukakita kaldik diye söylenmiştim

Offf birde ben kaldım sıramızı savsak artık keşkee inşallah sıra bize geliyordur

Kızlar herşey normalmis 2 hafta sonra kalp atışı için gelin dedi guatr çıktı bi yoktu bende ama hamilelikte çıkarmış şimdilik sıkıntı yok çok şükür

Çok şükür canım Allah başka dert vermesin o da atlatılır inşallah daha güzel haberler alırsın da paylaşırsın bizimle, bebişinde kalp atışlarını çekersiniz gittiğinizde anı olarak kalır

Aynen güzel fikir sağol canım hepiniz paylasirsiniz umarım

Yatak odasindan bazi seyleri cikarmak istoyorum agirlar oldukca su belli olsaydi ona gore hateket edecegimde daha 3 gun var

Merhaba rahim filmi cekildim doktor rahminde yuzde elli deforme var dedi moralim cok bozuldu cocugum olmaz mi

Kızlar merhaba , size dün söylemiştim kontrolüm var diye. Bu sabah gittim ve muayene sonucu çok şükür yumurtalıklarda ve rahimde hiç bir sorun çıkmadı herşey çok yolunda kötü bir akıntı dahi yok dedi
Ben tiroid hastasıyım 2 ay önce değerler olması gerekenden yüksekti. Kan ver hemen değerler düşmüşse bebiş için hiç bir engel görünmüyor dedi

O zaman gelsin bebeklerr:) hayirlisi ile. gozun aydin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…