Aynen ilk sayfa müdavimleri olarak buradayızBide benlütfen daimi olduk buralarda
Hahahah totem yapmıştım kendimce ama @Yukakita sirayi bozduSıra sana geldi galiba
Aynen bende ilk müdavimlerdenim inş sıra bizede gelecek inanıyorumAynen ilk sayfa müdavimleri olarak buradayız
Sizin kaç ay oldu kızlar bu benim 5 ayim henüz yumurtlama dönemindeyim,inşllah hayırlısıyla sonuçlanır hepiniz içinseymaka
Kızlar hsg çektircem cumartesi . Sonrasında korunmak gerekirmi hamile kalınırsa sıkıntı olur mu acaba hani yumurtalar radyasyona maruz kalıyo ya
Adaçayı ne zaman içiliyor cnm ne faydası var
Amannnn daha fazla yer kaplamayalım burda yenilere yer açalım degilmi,dolsun göbüslerAynen bende ilk müdavimlerdenim inş sıra bizede gelecek inanıyorum
Anladım canım insallah sifa olsun :) enisteye iyi bak lazim gelecek ay
Kızlar hsg çektircem cumartesi . Sonrasında korunmak gerekirmi hamile kalınırsa sıkıntı olur mu acaba hani yumurtalar radyasyona maruz kalıyo ya
Merhaba rahim filmi cekildim doktor rahminde yuzde elli deforme var dedi moralim cok bozuldu cocugum olmaz mi
Kızlar merhaba , size dün söylemiştim kontrolüm var diye. Bu sabah gittim ve muayene sonucu çok şükür yumurtalıklarda ve rahimde hiç bir sorun çıkmadı herşey çok yolunda kötü bir akıntı dahi yok dedi
Ben tiroid hastasıyım 2 ay önce değerler olması gerekenden yüksekti. Kan ver hemen değerler düşmüşse bebiş için hiç bir engel görünmüyor dedi
Ben yaklasık 1senedir cnım sen?Amannnn daha fazla yer kaplamayalım burda yenilere yer açalım degilmi,dolsun göbüsler
Senin ayın canım,ne zamandır korunmuyorsun
Bir bana cevap yazmadınızNasıl yani? Deforme derken nasıl tedavi edicez diye sormadın mı ? Neden olmuş peki hiç bilgi vermedi mi doktor ? Sen kendi doktorun varsa ona götür canım filmini yorumlasın bence.
Çok şükür canım sevindimm. Şimdi kendini rahat bırak ozamaninşallah diğer değerlerde güzel çıkar. Eşin sperm testi yaptırack mı ? Onu da yaptırın bence kafanız rahat olsun
eşinin senin motivasyonunu bu şekilde düşürmeye hakkı yok .sen stres yaparsan daha çok yipranirsn
4 ay bitti 5i aydayız,henüz yumurtlama dönemindeyim bakalım bu ay ne olacak...Ben yaklasık 1senedir cnım sen?
yavrum senin durumun beni acayip meraklandırıyor, tam aksiyon oldu valla
hakkında hayırlısı olsun =)
Aynen ya. Ben de yaşıyorum hep o heyecanı. Acı falan kalmadı artık göğüs uçlarımda akıntı da bitti. Demek ki yumurtladım. Ay sonunda bakalım ne olacak :)
hayırlısı canım benim, inşallah sonuçların tertemiz çıkar
başlık için güzel öneri vosvosum! şeymaka değiştirilmiyor demişti ama bakalım.
değişmese de olur bence =)
doktora gitmekle iyi yaparsın canım, ne var ne yok detaylı bakılsın :)
testler süper görünüyoorrinşallah değerlerin de çok güzeldir ve katlanarak artar
Bir bana cevap yazmadınız
Ben yaklasık 1senedir cnım sen?
Canım gözden kaçabiliyor kusura bakma nolut hoşgeldin aramızabat söle istersen ekliyim listeye senide.
İnşallah yaşadığın talihsizlik tekrarlanmaz hayırlı sonuçlar alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?