Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr bende varımm Eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim ekimde polip operasyonu geçirdim 4 aydır deniyoruz bu ay klomen kullandım şansım artsın die yumurta takibine gittim 21. gün yani cuma günü prrogestan testim var umarım yumurtlamışımdır vede güzel haberler alırım.....

Kızlar hsg çektircem cumartesi . Sonrasında korunmak gerekirmi hamile kalınırsa sıkıntı olur mu acaba hani yumurtalar radyasyona maruz kalıyo ya

Kızlar hsg çektircem cumartesi . Sonrasında korunmak gerekirmi hamile kalınırsa sıkıntı olur mu acaba hani yumurtalar radyasyona maruz kalıyo ya

Hamilelik ihtimali olmasin diye reglin hemen sonralarina gun veriyorlar.Korunulan bi aysa belki degisir ama ihtimal varsa cekmezler canim.

Adaçayı ne zaman içiliyor cnm ne faydası var

Valla kuzum yumurtayı hareketlendiriyor diye biliyorum takviye ediyor baya. Bi arkadaşım geçen ay çok fazla adaçayı içtiği için erken regl oldu. Heralde yumurtam fazla büyüdü erken çatladı demişti hatta.

Hiç olmazsa sakinleştiriyor

Canım zaten bir gün öncesinde ilişki yasak. Sonrasında da film çekildiğin gün ilişki yasak sonra sıkıntı yok diye biliyorum. Sen adetinin kaçıncı günü gidiyorsun

Merhaba rahim filmi cekildim doktor rahminde yuzde elli deforme var dedi moralim cok bozuldu cocugum olmaz mi

Nasıl yani? Deforme derken nasıl tedavi edicez diye sormadın mı ? Neden olmuş peki hiç bilgi vermedi mi doktor ? Sen kendi doktorun varsa ona götür canım filmini yorumlasın bence.

Çok şükür canım sevindimm. Şimdi kendini rahat bırak ozaman inşallah diğer değerlerde güzel çıkar. Eşin sperm testi yaptırack mı ? Onu da yaptırın bence kafanız rahat olsun

Bir bana cevap yazmadınız

Aynen canım. Alışmaya çalışıyorum. Daha 7 aylıkken böyle. Ilerleyen zamanlarda kim bilir neler duyacam daha
eşinin senin motivasyonunu bu şekilde düşürmeye hakkı yok .sen stres yaparsan daha çok yipranirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…