- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Eşim değil canım. Gelen kişi. Unuttum gitti artık boş laf :)canım eşin senin motivasyonunu bu şekilde dusurmemeli sen strese girersen olması daha da guclesir
Bekle ye mi yo ruuuumCanım seni üzmek için söylemiyorum ama sonradan çıkan Lara pek inanma geçen ay benimde öyle oldu , sen gününü bekle bı dahaki test icin
Aynen canım. Alışmaya çalışıyorum. Daha 7 aylıkken böyle. Ilerleyen zamanlarda kim bilir neler duyacam daha[/QUOTEcanini sıkma hele stres hiç yapma .biliyorsun senin stres yapmaman lazim
Hadi yaa... Canımm hakkinda hayirlisi olsun gelecek ay hamileyim diye yazarsin insallah.Hooop kırmızı kartı gördümmm
Bidhaki bat 12 Mart
Bu Ayıda devirdik diğer aya yeni umutlarla
Canım ekledin mi bu ayki adet tarihimde 23 şubatCanım gözden kaçabiliyor kusura bakma nolut hoşgeldin aramızabat söle istersen ekliyim listeye senide.
İnşallah yaşadığın talihsizlik tekrarlanmaz hayırlı sonuçlar alırsın
Adetim salı bitiyo cumartesi gidiyom zaten adet bittikten sonra 2-5 gün arası demişlerCanım zaten bir gün öncesinde ilişki yasak. Sonrasında da film çekildiğin gün ilişki yasak sonra sıkıntı yok diye biliyorum. Sen adetinin kaçıncı günü gidiyorsun
Adetliyken alttan muayne ediyorlarmı canmHadi yaa... Canımm hakkinda hayirlisi olsun gelecek ay hamileyim diye yazarsin insallah.
Eger hasteneye gidecek sen reglin 3. Gunu git canim hormon tahlili icin. Alttan muayene ederler o yuzden hazirlikli ol derim
Bazı yerlerde sonrasında hamile kalmakda iyi değil demişler yumurta radyasyondan etkilenir diyeHamilelik ihtimali olmasin diye reglin hemen sonralarina gun veriyorlar.Korunulan bi aysa belki degisir ama ihtimal varsa cekmezler canim.
Bazı yerlerde sonrasında hamile kalmakda iyi değil demişler yumurta radyasyondan etkilenir diye
Hadi yaa... Canımm hakkinda hayirlisi olsun gelecek ay hamileyim diye yazarsin insallah.
Eger hasteneye gidecek sen reglin 3. Gunu git canim hormon tahlili icin. Alttan muayene ederler o yuzden hazirlikli ol derim
Benim varya gecen ay yumurtlama akımtim oldu tam zamanında 1-2 damla kan bile geldi yerlesme kanaması sandım adetimde gecıktı ama regl oldumBekle ye mi yo ruuuum
Ya bende merak ettim ediyolarmiAdetliyken mi alttan muayene aman allahımmmmmm facia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?