Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hooop kırmızı kartı gördümmm
Bidhaki bat 12 Mart

Bu Ayıda devirdik diğer aya yeni umutlarla
Hadi yaa... Canımm hakkinda hayirlisi olsun gelecek ay hamileyim diye yazarsin insallah.
Eger hasteneye gidecek sen reglin 3. Gunu git canim hormon tahlili icin. Alttan muayene ederler o yuzden hazirlikli ol derim

Aynen canım kısmet bakalım. Çok enteresan şeyler yaşıyorum ya ben

Canım zaten bir gün öncesinde ilişki yasak. Sonrasında da film çekildiğin gün ilişki yasak sonra sıkıntı yok diye biliyorum. Sen adetinin kaçıncı günü gidiyorsun
Adetim salı bitiyo cumartesi gidiyom zaten adet bittikten sonra 2-5 gün arası demişler

Hadi yaa... Canımm hakkinda hayirlisi olsun gelecek ay hamileyim diye yazarsin insallah.
Eger hasteneye gidecek sen reglin 3. Gunu git canim hormon tahlili icin. Alttan muayene ederler o yuzden hazirlikli ol derim
Adetliyken alttan muayne ediyorlarmı canm

Hamilelik ihtimali olmasin diye reglin hemen sonralarina gun veriyorlar.Korunulan bi aysa belki degisir ama ihtimal varsa cekmezler canim.
Bazı yerlerde sonrasında hamile kalmakda iyi değil demişler yumurta radyasyondan etkilenir diye

Bazı yerlerde sonrasında hamile kalmakda iyi değil demişler yumurta radyasyondan etkilenir diye

Olabilir canım.Sonrası icin demissin simdi daha iyi anladim :))
Doktorun yonlendirecektir ama hepsi oyle vermiyor galiba,cunku sivi rahmi temizleyende bisy oldugundan hsg cekildigi ay hamile kalan cok oluyor.

Adetliyken mi alttan muayene aman allahımmmmmm facia

Alltan nasıl muayne ediyolar açıkça yazmak isteyen varmi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…