Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi nasıl yapılıyor biri bana anlatabilir mi yani günde 1 kez mi yapılacak ve aynı saatte mi

Moon1224 sonra çıkanlara inanma. Bende de çıktı sonradan. Hatta kopkoyu oldu. Erken gebelik testinde de hemen çıktı çizgi. Ama sonuç negatiffffff

Hooop kırmızı kartı gördümmm
Bidhaki bat 12 Mart
Bu Ayıda devirdik diğer aya yeni umutlarla

Zaten belirtilerden anlamıştın kuzum sarsılmamışsındır fazla, şimdi sert bir kahve yap yanına da çikolata ohh keyfine bak gelecek güzel ayı düşün transfer edeceğiz kısmetse

Ya bende merak ettim ediyolarmi

Ediyorlar canım, 3. Yada 4. Gün gittiğinde 1. Gün gibi kanama olmadığı için gayette bakıyorlar. Ben baktırmadım ama doktor illaki bakmak istedi ben huzursuz oldum açıkçası. Bakmak istediğine göre bakılıyor demekki

Ovulasyon testi nasıl yapılıyor biri bana anlatabilir mi yani günde 1 kez mi yapılacak ve aynı saatte mi
Canım. Elinde çok test varsa günde iki sefer daha iyi olur. Sabah 10-11 arası. Akşam da 7-8 arası. 4 saat önceden sıvı alımına dikkat etmen gerekiyor. Bir bardak su,çay icebilirsin en fazla,etkilemez o kadar.ikisi aynı koyulukta ya da t c'den daha koyu olduğu gün ile ertesi günü degerlendirmek gerekiyor. Koyu çıktığı günün 24-36 saat içerisinde yumurta catlicak demek

Kızlar onu bunu bırakında azcık kafamız dağılsın; var mı hala aranızda sevgililer günü kutlayacak olan planlarınız neler ? Bişilet aldınız mı hazırladınız mı ? Ben çok sallamıyorum bu sevgililer günü olayını ama azıcıkta eşimle havamız değişsin diye bir olaylara gireyim diyorum açıkçası bu süreçte “doktor, çocuk” muhabbetnden başka birşey yapamaz konuşamaz olduk

Yapın bişeyler gülüm, havanız değişsin.. maddiyat problem olmuyorsa müzikli bir yere gidin, ortak zevkiniz olsun ama.. eşin de keyif alsın :) adamların da motivasyona ihtiyacı var...

Bi tane kızım var canım degerlerim ii rahimde sıkıntıda yok ama anlamadım neden demekki vakit saat henüz gelmedi,eşimdede sıkıntı yok
Dogumdan önce 3kez hamileli kalmıstım dustüler ama,sezeryanda mı sıkıntınoldu daha hamile kalamıyorum bilmiyorum sizce olabilirmi?

Yapın bişeyler gülüm, havanız değişsin.. maddiyat problem olmuyorsa müzikli bir yere gidin, ortak zevkiniz olsun ama.. eşin de keyif alsın :) adamların da motivasyona ihtiyacı var...

Ayyynen valla kuzum aklıma da geldi öyle hoppidi bişiler yapmak. Adamı da baydım çünkü sayemde o da stres topuna döndü bağışıklığını çökerttim adamın :)))

Bi tane kızım var canım degerlerim ii rahimde sıkıntıda yok ama anlamadım neden demekki vakit saat henüz gelmedi,eşimdede sıkıntı yok

Ohh çok şükür Allah bebişine sağlık versin canım, evladın var Allah başından eksik etmesin ikincide olur elbet ilkinde nasılsan aynı stratejiyle ilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…