- 5 Haziran 2015
- 36
- 35
- 18
Başka test de aldıysan yarın sabah tekrar yapacaksın canım başka yolu yokEee 4 saat sonra hayalet gibi birsey cikti ... ama 4 saat sonra pooof araftakaldim
Sıraya takılma beybi
Mart kedisi Mode OnHooop kırmızı kartı gördümmm
Bidhaki bat 12 Mart
Bu Ayıda devirdik diğer aya yeni umutlarla
Hooop kırmızı kartı gördümmm
Bidhaki bat 12 Mart
Bu Ayıda devirdik diğer aya yeni umutlarla
Ya bende merak ettim ediyolarmi
Canım. Elinde çok test varsa günde iki sefer daha iyi olur. Sabah 10-11 arası. Akşam da 7-8 arası. 4 saat önceden sıvı alımına dikkat etmen gerekiyor. Bir bardak su,çay icebilirsin en fazla,etkilemez o kadar.ikisi aynı koyulukta ya da t c'den daha koyu olduğu gün ile ertesi günü degerlendirmek gerekiyor. Koyu çıktığı günün 24-36 saat içerisinde yumurta catlicak demekOvulasyon testi nasıl yapılıyor biri bana anlatabilir mi yani günde 1 kez mi yapılacak ve aynı saatte mi
Vajinal ultrason aletiyle bakıyorlarAlltan nasıl muayne ediyolar açıkça yazmak isteyen varmi:)
Inanmiyorum canim zaten ihtimal yokta çok hani dedim belki ruyalar ruyalar kovalamam ondan diMoon1224 sonra çıkanlara inanma. Bende de çıktı sonradan. Hatta kopkoyu oldu. Erken gebelik testinde de hemen çıktı çizgi. Ama sonuç negatiffffff
Evet canım ben soylememe ragmen doktor ısrar etti evlilere boyle dedi gulduAdetliyken alttan muayne ediyorlarmı canm
Yapın bişeyler gülüm, havanız değişsin.. maddiyat problem olmuyorsa müzikli bir yere gidin, ortak zevkiniz olsun ama.. eşin de keyif alsın :) adamların da motivasyona ihtiyacı var...Kızlar onu bunu bırakında azcık kafamız dağılsın; var mı hala aranızda sevgililer günü kutlayacak olan planlarınız neler ? Bişilet aldınız mı hazırladınız mı ? Ben çok sallamıyorum bu sevgililer günü olayını ama azıcıkta eşimle havamız değişsin diye bir olaylara gireyim diyorum açıkçası bu süreçte “doktor, çocuk” muhabbetnden başka birşey yapamaz konuşamaz olduk
Inş Allah sürpriz olurr :)Inanmiyorum canim zaten ihtimal yokta çok hani dedim belki ruyalar ruyalar kovalamam ondan di
Bi tane kızım var canım degerlerim ii rahimde sıkıntıda yok ama anlamadım neden demekki vakit saat henüz gelmedi,eşimdede sıkıntı yokCanım sen değerlerine baktırdınmı hiç yada eşin test yaptırdı mı
Dogumdan önce 3kez hamileli kalmıstım dustüler ama,sezeryanda mı sıkıntınoldu daha hamile kalamıyorum bilmiyorum sizce olabilirmi?Bi tane kızım var canım degerlerim ii rahimde sıkıntıda yok ama anlamadım neden demekki vakit saat henüz gelmedi,eşimdede sıkıntı yok
Teşekkür ediyorum tatlımSaglik olsun ...
Hic sanmiyorum ama Allah ol dediyse olurInş Allah sürpriz olurr :)
Yapın bişeyler gülüm, havanız değişsin.. maddiyat problem olmuyorsa müzikli bir yere gidin, ortak zevkiniz olsun ama.. eşin de keyif alsın :) adamların da motivasyona ihtiyacı var...
Bi tane kızım var canım degerlerim ii rahimde sıkıntıda yok ama anlamadım neden demekki vakit saat henüz gelmedi,eşimdede sıkıntı yok
Aynen :) benim de umudum yok tedavisiz hamile kalabileceğimeHic sanmiyorum ama Allah ol dediyse olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?