Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hastalanmis miydin yazdin mi bilmiyorum ama okumamiss olabilirim yazdiysan ?
Yok hala gelmedi. 5-6 gün önce falan uzun şeffaf akıntı geldi. Akıntı 3 gün sürdü. Ara ara tuvalette gördüm. Akıntı bitti göğüs uçlarım acımaya başladı. Herhalde yumurtladım sonra yavaş yavaş acı azaldı. Bilmiyorum yumurtlama mı yaşadım. Yaşadıysam bebek tuttu muu. Bu ay sonunda adet olmazsam test yapacam :) çıkmazsa da artık doktora gidip söktürücü alacam. Adet olunca da hormon tahlili vs. Sonra da özele gidip başlayacam tedaviye

Kaç gün oldu adetin geçeli baya oldu cnm

Kızlar geçtiğimiz ay içinde usg çektirdim temiz çıktı bu ay dr yumurta çatlatma istedim bana mart ayı adetimin 2.günü gel dedi bana yumurta geliştirme ve çatlatma tedavisi sürecini anlatabilecek biri var ömı acaba? Dr kaç defa kaç günde bir gidilecek? Özel hastanede yapılacak maddi bir gideri olacak mı?vs vs

Kaç gün oldu adetin geçeli baya oldu cnm
Çookkk olduu. Evlenmeden önce de 3-4 ay olmadigim oldu. Hep doğum kontrol hapı verdiler. Sonra da adetin 3. Günü gel dediler. Gittim hormon tahlili. Bir şey yok stres stres dediler. Ne bitmez stresmis bu. En son da işte picos dediler. Yumurtlama geç oluyor geç büyüyor geç çatlıyor aylar oluyor. Yumurta sayım çok fazla. Hepsi birden büyümeye çalışıyormuş sanırım. Umarım o akıntılar yumurtlamadır ve ya adet olurum ya da bebek gelsin artık. Tükendim artık. Yıllardır bu dert

Allah im neler yasanmis ve hala olmamissin hayirlisi belli mi olur ? Benimde basim agriyor regl geliyor demektir bu

R4bi4 Canım sesin çıkmıyor nerelerdesin :)
Ayy canım benim :) Unutmamışsın beni :)

Reglim bitmedi son sürat devam ediyor canım, o yüzden pek bakmıyorum :) Regl bitince rahim sülüğü ve adaçayı yağına başlıyorum kısmet olursa :)
Sen ne yapıyorsun, söküldün mü canım

canım benim hayırlı olsun hadi bakalım sende ekim hamililerine.yeni gördün.Allah kucağına almayı nasip etsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…