Evet :)fazla sürmüyor amaAdetliyken mi alttan muayene aman allahımmmmmm facia
Hastalanmis miydin yazdin mi bilmiyorum ama okumamiss olabilirim yazdiysan ?Aynen :) benim de umudum yok tedavisiz hamile kalabileceğime
Yok hala gelmedi. 5-6 gün önce falan uzun şeffaf akıntı geldi. Akıntı 3 gün sürdü. Ara ara tuvalette gördüm. Akıntı bitti göğüs uçlarım acımaya başladı. Herhalde yumurtladımHastalanmis miydin yazdin mi bilmiyorum ama okumamiss olabilirim yazdiysan ?
Kaç gün oldu adetin geçeli baya oldu cnmYok hala gelmedi. 5-6 gün önce falan uzun şeffaf akıntı geldi. Akıntı 3 gün sürdü. Ara ara tuvalette gördüm. Akıntı bitti göğüs uçlarım acımaya başladı. Herhalde yumurtladımsonra yavaş yavaş acı azaldı. Bilmiyorum yumurtlama mı yaşadım. Yaşadıysam bebek tuttu muu. Bu ay sonunda adet olmazsam test yapacam :) çıkmazsa da artık doktora gidip söktürücü alacam. Adet olunca da hormon tahlili vs. Sonra da özele gidip başlayacam tedaviye
Çookkk olduu. Evlenmeden önce de 3-4 ay olmadigim oldu. Hep doğum kontrol hapı verdiler. Sonra da adetin 3. Günü gel dediler. Gittim hormon tahlili. Bir şey yok stres stres dediler. Ne bitmez stresmis bu. En son da işte picos dediler. Yumurtlama geç oluyor geç büyüyor geç çatlıyor aylar oluyor. Yumurta sayım çok fazla. Hepsi birden büyümeye çalışıyormuş sanırım. Umarım o akıntılar yumurtlamadır ve ya adet olurum ya da bebek gelsin artık. Tükendim artık. Yıllardır bu dertKaç gün oldu adetin geçeli baya oldu cnm
Mart kedisi Mode On
Allah im neler yasanmis ve hala olmamissin hayirlisi belli mi olur ? Benimde basim agriyor regl geliyor demektir buYok hala gelmedi. 5-6 gün önce falan uzun şeffaf akıntı geldi. Akıntı 3 gün sürdü. Ara ara tuvalette gördüm. Akıntı bitti göğüs uçlarım acımaya başladı. Herhalde yumurtladımsonra yavaş yavaş acı azaldı. Bilmiyorum yumurtlama mı yaşadım. Yaşadıysam bebek tuttu muu. Bu ay sonunda adet olmazsam test yapacam :) çıkmazsa da artık doktora gidip söktürücü alacam. Adet olunca da hormon tahlili vs. Sonra da özele gidip başlayacam tedaviye
Ayy canım benim :) Unutmamışsın beni :)R4bi4 Canım sesin çıkmıyor nerelerdesin :)
benimde baş ağrısı var olsak bi an evvel dimi yeniden umutlansakAllah im neler yasanmis ve hala olmamissin hayirlisi belli mi olur ? Benimde basim agriyor regl geliyor demektir bu
çare çokkkkk çarem yok demeee :)) duaları unutma tek sığınakHadi Şubatcılar, verin güzel haberleri :))
Çok haklısın canım benimçare çokkkkk çarem yok demeee :)) duaları unutma tek sığınak
Yeni gordum doktor rahim filmi istedi cektirdim sonra sonuclari gosterdik rahmin yarisi deforme olmus dedi yuzde elli sansin var dedi cok uzuldum boyle bisey varmi yada boyle sorun yasayanBir bana cevap yazmadınız
Yeni yaşadım bunlarıAllah im neler yasanmis ve hala olmamissin hayirlisi belli mi olur ? Benimde basim agriyor regl geliyor demektir bu
canım benim hayırlı olsun hadi bakalım sende ekim hamililerine.yeni gördün.Allah kucağına almayı nasip etsin kuzumGünaydın canım. Gittim az evvel geldim eve. Ama sonuc yarına çıkacak diyorlar. Aksama belli olur mu ki. Bir de kan alan kızı dövmek istedim deliler gibi. Nasıl kötü alma şeklidir anlamadım. Bir de kolumda iğne varken diğer eliyle tüpü bi yere yerleştiriyor iğne içimde oynuyor resmen ya. Bant var mı diyorum sadwce pamuk var başka da yok diyor suratsizca. Şikayet edecem ama o kızı. Sinir oldumm
Neyse sabah yine gebelik testi yaptım daha da koyulasmis beta Değerim artiyordur sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?