Ee basim agriyor :))))))))Yeni yaşadım bunlarıgelmesinnnnnn
Bekle bakalim gecikme olurmuydu onceden deTest yaptım negatif çıktı kızlar. Buradan haber verecektim... 3 gün gecikmiştim bugün
Hic duymadim deforme olmus derken canim.gecmis olsun bu aradaYeni gordum doktor rahim filmi istedi cektirdim sonra sonuclari gosterdik rahmin yarisi deforme olmus dedi yuzde elli sansin var dedi cok uzuldum boyle bisey varmi yada boyle sorun yasayan
canım sonucu öğrenebildinmiInsaallah sizin sonuç da pozitif çıkar :) hayırlısı olur hakkınızda insaallah :)
Normalde 28 güne bir oluyorum ama 29 olduğu oluyor. Bazen düzensizleştiği olup 30lara sarkıyor. Sanırım öyle oldu bu ay.Bekle bakalim gecikme olurmuydu onceden de
Az evvel basladi basim da benim acliktan mi regl den mi anlamadim simdi birseyler atistorsim bakalimbenimde baş ağrısı var olsak bi an evvel dimi yeniden umutlansak
Bekleyecez bakalim daha olmamissin akinti falan ? Var miNormalde 28 güne bir oluyorum ama 29 olduğu oluyor. Bazen düzensizleştiği olup 30lara sarkıyor. Sanırım öyle oldu bu ay.
Sülük nerde yapılıyorrrrr son çarem olabilirAyy canım benim :) Unutmamışsın beni :)
Reglim bitmedi son sürat devam ediyor canım, o yüzden pek bakmıyorum :) Regl bitince rahim sülüğü ve adaçayı yağına başlıyorum kısmet olursa :)
Sen ne yapıyorsun, söküldün mü canım
Ee basim agriyor :))))))))
Güzel haberlerle gelsin ay sonu canım :)Sülük nerde yapılıyorrrrr son çarem olabilirbenim de 6 gün önce falan uzun şeffaf akıntım oldu. 3 gün sürdü. Sonra o bitti göğüs uçlarım acımaya başladı. 2 gün de o sürdü ve gittikçe hafifledi acı. Inşallah kaliteli yumurta belirtisidir bu Ay sonunda tekrar test yapacam. Yoksa eğer adet de olmazsam go to do doctor olursam da hormon testi yaptırırım 3. Gün. Yumurtlamadan sonra 14 gün geçince adet olunuyor sanırım. Ay sonunu bekliyorum kısaca ben :)
Var canım. Geçen hafta bembeyaz bir akıntı vardı hafta boyunca. Şu an beyaz ve şeffaf karışımı ama su gibi akıcı.Bekleyecez bakalim daha olmamissin akinti falan ? Var mi
Sabah ilk idrarla mi yaptin pekiiTest yaptım negatif çıktı kızlar. Buradan haber verecektim... 3 gün gecikmiştim bugün
Aminnn :) acı oluyor mu? Ne zaman çıkıyor bu? Ya dışarda gezerken çıkası gelirseGüzel haberlerle gelsin ay sonu canım :)
Hacamatcılar yapıyor sülüğü :)
Aynen benim dogdugum ayda gelicek insaallah rabbim.tamamına erdirirse :) çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)canım benim hayırlı olsun hadi bakalım sende ekim hamililerine.yeni gördün.Allah kucağına almayı nasip etsin kuzum
Siteye bakıyorum ama daha çıkmamış. Galiba yarın sabah cikacakcanım sonucu öğrenebildinmi
Akıntı varsa bebistendir o yaVar canım. Geçen hafta bembeyaz bir akıntı vardı hafta boyunca. Şu an beyaz ve şeffaf karışımı ama su gibi akıcı.
sen bakmaya devam et kuzum gecede çıkabilirSiteye bakıyorum ama daha çıkmamış. Galiba yarın sabah cikacak
Sesleri çıkıyor mahalledeHAha vallaaha bu ay kedilere taş çıkartcm
Yok canım. 3 gün geciktim zaten diye 2 saat önce yaptım ve su içmemiştim bugün hiç.Sabah ilk idrarla mi yaptin pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?