- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Valla canım bende öyle okudum ama maalesef. Bu ay çok farklıydı. 2 hafta önce sarımsı, kalın ve kocaman bir akıntım vardı, top şeklinde. 3 gün sürdü ve sonra 1 kere pütür pütür şeklinde geldi bu sarımsı akıntı ve bitti. Sonra işte 1 hafta boyunca bembeyaz bir akıntı vardı, dedim herhalde hamileyim. 2 gündür de su gibi akıcı beyaz ve şeffaf karışımı bir akıntı var.Akıntı varsa bebistendir o ya
Birde sabah idarinda dene canim yarinValla canım bende öyle okudum ama maalesef. Bu ay çok farklıydı. 2 hafta önce sarımsı, kalın ve kocaman bir akıntım vardı, top şeklinde. 3 gün sürdü ve sonra 1 kere pütür pütür şeklinde geldi bu sarımsı akıntı ve bitti. Sonra işte 1 hafta boyunca bembeyaz bir akıntı vardı, dedim herhalde hamileyim. 2 gündür de su gibi akıcı beyaz ve şeffaf karışımı bir akıntı var.
Sonuç negatif ama bence gebelik falan yok bu ay. Geç döllenme olsaydı bile çıkardı herhalde.
TAma takipteyim canım benim. InşaAllah hayırlı sonuçla karsilasirim:)sen bakmaya devam et kuzum gecede çıkabilir
Bende öyle düşünüyordum ama kesin bir negatif çıkınca gerek duymadım açıkcası. Yarın da olmazsam ertesi sabah yaparım.Birde sabah idarinda dene canim yarin
Hayirli haberler verirsin insaAllahBende öyle düşünüyordum ama kesin bir negatif çıkınca gerek duymadım açıkcası. Yarın da olmazsam ertesi sabah yaparım.
İnşaAllah canım. Hayırlısı olsun hepimiz için.Hayirli haberler verirsin insaAllah
Ben pek anlamam ama hersey normal gibi duruyor...Kızlar rahim filmi sonucum anlayan var mı??
Amin amin amin...İnşaAllah canım. Hayırlısı olsun hepimiz için.
inşallah ya .. sağol canımBen pek anlamam ama hersey normal gibi duruyor...
Tüpler açıkmış :)) tek anladığım buKızlar rahim filmi sonucum anlayan var mı??
bu iyi birşey :)) teşekkür ederim canımTüpler açıkmış :)) tek anladığım bu
Yani normal duruyor herseyTüpler açıkmış :)) tek anladığım bu
Canım hacamatcı orda rahmine gönderiyor 10-15 dk sonra kendileri çıkıyor :) acı yok :)Aminnn :) acı oluyor mu? Ne zaman çıkıyor bu? Ya dışarda gezerken çıkası gelirse
Aynen :) ben de istiyorum rahim filmi ama bakalım artık ne zamana kalırsabu iyi birşey :)) teşekkür ederim canım
Aynen :)) tabi doktor daha iyi bilirYani normal duruyor hersey
Tabi kiAynen :)) tabi doktor daha iyi bilir
Aaaa çok iyi o zaman. Ben kalıyor birkaç gün sandımCanım hacamatcı orda rahmine gönderiyor 10-15 dk sonra kendileri çıkıyor :) acı yok :)
Anaaaam o ne ki ????????Canım hacamatcı orda rahmine gönderiyor 10-15 dk sonra kendileri çıkıyor :) acı yok :)
Kiz sulugu orayami birakiyorlar... ben korkarim yaaaAaaa çok iyi o zaman. Ben kalıyor birkaç gün sandımpahalı bir şey mi bu? Benim picoları yer yok eder mı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?