Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle çok faydası olur :) Bana dedi ki bu uygulamadan sonra çok gebelik haberi aldım :)
Pahalı değil 50 tl falan burda :)

Sülük tedavisi canım
Tatlim onu anladim sulugu de tedavi seklini anlaymadim yani anlamak istemedim ben korkarim yaa ... Allah herkese sifa versin amin amin amin

Baktiraydin iyiydi:)

canımyaaa bende senin gibi düşünüyorum ama eşim gececi malesef özel bir plan yapamıcaz hatta keşke imkanımız olsada mini bir tatil yapsak istiyorum seni merak ettim kaç aydır deniyorsun kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın rabbim evlat müjdelerimizize paylaştırsın burada aminnn :)

Tatlim onu anladim sulugu de tedavi seklini anlaymadim yani anlamak istemedim ben korkarim yaa ... Allah herkese sifa versin amin amin amin
şifalı birşey :) vücuttaki tüm hastalıklı kanı emiyor yerine yaklaşık 600 tane faydası olan bir sıvı bırakıyor :) Minnaklar zararlı değil :)

Kesinlikle çok faydası olur :) Bana dedi ki bu uygulamadan sonra çok gebelik haberi aldım :)
Pahalı değil 50 tl falan burda :)
Bizim buralarda nerede olur hiç bilmiyorum vallaha

Sülük tedavisi canım

ilçe olarak neresi canım yardımcı olayım

Ah o mini tatili kim istemez ki ne iyi gelirdi. Ben 5 yıldır evliyim canım 30 yaşındayım. Uzun zamandır da çocuk istiyoruz. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın herkes anne olsun inşallah. Senin duan içinde bin kere amin canım inşallah müjdelerimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…