Kesinlikle çok faydası olur :) Bana dedi ki bu uygulamadan sonra çok gebelik haberi aldım :)Aaaa çok iyi o zaman. Ben kalıyor birkaç gün sandımpahalı bir şey mi bu? Benim picoları yer yok eder mı acep
Anaaaam o ne ki ????????
Tatlim onu anladim sulugu de tedavi seklini anlaymadim yani anlamak istemedim ben korkarim yaa ... Allah herkese sifa versin amin amin aminKesinlikle çok faydası olur :) Bana dedi ki bu uygulamadan sonra çok gebelik haberi aldım :)
Pahalı değil 50 tl falan burda :)
Sülük tedavisi canım
O zaman bende şansımı deneyim:)Evet canım ben soylememe ragmen doktor ısrar etti evlilere boyle dedi guldu
Yani faydalı olacaksa bende olcam artıkVajinal ultrason aletiyle bakıyorlar
Baktiraydin iyiydi:)Zaten belirtilerden anlamıştın kuzum sarsılmamışsındır fazla, şimdi sert bir kahve yap yanına da çikolata ohh keyfine bakgelecek güzel ayı düşün transfer edeceğiz kısmetse
Ediyorlar canım, 3. Yada 4. Gün gittiğinde 1. Gün gibi kanama olmadığı için gayette bakıyorlar. Ben baktırmadım ama doktor illaki bakmak istedi ben huzursuz oldum açıkçası. Bakmak istediğine göre bakılıyor demekki
canımyaaa bende senin gibi düşünüyorum ama eşim gececi malesef özel bir plan yapamıcaz hatta keşke imkanımız olsada mini bir tatil yapsak istiyorum seni merak ettim kaç aydır deniyorsun kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın rabbim evlat müjdelerimizize paylaştırsın burada aminnn :)Kızlar onu bunu bırakında azcık kafamız dağılsın; var mı hala aranızda sevgililer günü kutlayacak olan planlarınız neler ? Bişilet aldınız mı hazırladınız mı ? Ben çok sallamıyorum bu sevgililer günü olayını ama azıcıkta eşimle havamız değişsin diye bir olaylara gireyim diyorum açıkçası bu süreçte “doktor, çocuk” muhabbetnden başka birşey yapamaz konuşamaz olduk
şifalı birşey :) vücuttaki tüm hastalıklı kanı emiyor yerine yaklaşık 600 tane faydası olan bir sıvı bırakıyor :) Minnaklar zararlı değil :)Tatlim onu anladim sulugu de tedavi seklini anlaymadim yani anlamak istemedim ben korkarim yaa ... Allah herkese sifa versin amin amin amin
Ya çıkmazsa:0Canım hacamatcı orda rahmine gönderiyor 10-15 dk sonra kendileri çıkıyor :) acı yok :)
:))))))))))) Allah im yaYa çıkmazsa:0
Hacamati tercih ederim canimşifalı birşey :) vücuttaki tüm hastalıklı kanı emiyor yerine yaklaşık 600 tane faydası olan bir sıvı bırakıyor :) Minnaklar zararlı değil :)
deforme neden olmuşki cnm rahimde operasyon vs mi geçirdin kiYeni gordum doktor rahim filmi istedi cektirdim sonra sonuclari gosterdik rahmin yarisi deforme olmus dedi yuzde elli sansin var dedi cok uzuldum boyle bisey varmi yada boyle sorun yasayan
işleri bitince kendileri çıkmak istiyor :) Ayrıca spekulumla rahim açık tutuluyor :) yapan kişi onları kontrol altına alabiliyorYa çıkmazsa:0
canım o adet öncesi gelen akıntı ben adet olcağımı 1 yada 2 gün öncesinden anlıyorum mesela benim hamile kaldığım ay kurudum akıntım yoktuVar canım. Geçen hafta bembeyaz bir akıntı vardı hafta boyunca. Şu an beyaz ve şeffaf karışımı ama su gibi akıcı.
Nasıldı canım tirahim filmi ağrılımı bende cumRtesi çektircembu iyi birşey :)) teşekkür ederim canım
Ben de korkarım ama da temizliyor diyorlarKiz sulugu orayami birakiyorlar... ben korkarim yaaa
canım bende bu ay adet olursam yaptırmayı düşünüyorum acıyormu nasıl bir operasyon birde kaç tl ye yaptırdın özeldemiKızlar rahim filmi sonucum anlayan var mı??
Kesinlikle çok faydası olur :) Bana dedi ki bu uygulamadan sonra çok gebelik haberi aldım :)
Pahalı değil 50 tl falan burda :)
Bizim buralarda nerede olur hiç bilmiyorum vallaha
Sülük tedavisi canım
Seyhandayimilçe olarak neresi canım yardımcı olayım
canımyaaa bende senin gibi düşünüyorum ama eşim gececi malesef özel bir plan yapamıcaz hatta keşke imkanımız olsada mini bir tatil yapsak istiyorum seni merak ettim kaç aydır deniyorsun kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın rabbim evlat müjdelerimizize paylaştırsın burada aminnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?