- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Tamam canım teşekkür ederim bilgi için. Normalde âdet olacağım zaman kururum bende, beyaz akıntı gebelik belirtisi diye okuyunca umutlanmıştım ama ertesi ay'a inşaAllah.canım o adet öncesi gelen akıntı ben adet olcağımı 1 yada 2 gün öncesinden anlıyorum mesela benim hamile kaldığım ay kurudum akıntım yoktu
Allah im neler yasanmis ve hala olmamissin hayirlisi belli mi olur ? Benimde basim agriyor regl geliyor demektir bu
peki tedavi görüyormusun bir sıkıntı varmı görünürdeAh o mini tatili kim istemez ki ne iyi gelirdi. Ben 5 yıldır evliyim canım 30 yaşındayım. Uzun zamandır da çocuk istiyoruz. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın herkes anne olsun inşallah. Senin duan içinde bin kere amin canım inşallah müjdelerimiz olsun.
Ayy canım benim :) Unutmamışsın beni :)
Reglim bitmedi son sürat devam ediyor canım, o yüzden pek bakmıyorum :) Regl bitince rahim sülüğü ve adaçayı yağına başlıyorum kısmet olursa :)
Sen ne yapıyorsun, söküldün mü canım
Benimde her başım ağrıdığında anlarım geleceğini. Bunu bir kaç kişiye sölediğimde de çok şaşırırlar nedense :)) yalnız değilmişim
bence bu akıntı olayına çok takılmamak lazım doğal fizyolejik bir durum üşütmeden yumurtaların o aynı ostorojen miktarından bile değişebiliyor ama bak sana bişi söyleyeyimmi ben 3. ayımda hamile kalmışdım gerçi düşük oldu ama ilk 2 ay okadar çok belirti his ettimki hatta hiç gecikmeyen adetim bile gecikdi lekelenmem oldu adet öncesi hiçç olmazdıı keesin hamileyim gözüyle gördüm kendimi ama müthiş hayal kırıklığı oldu 3 . ayımda karar aldım kendimi hiç dinlemeyecektim kendime söz vermiştim o ay bayramdı göğüslerime bir gece öyle bir ağrı gidiodu ceyran gibi böyle ılık ılık ama nasıl belirgin kendime söz vermişdimya katiyen hamileliğe bağlamayacaktım :) ama o ay hamilleymişimTamam canım teşekkür ederim bilgi için. Normalde âdet olacağım zaman kururum bende, beyaz akıntı gebelik belirtisi diye okuyunca umutlanmıştım ama ertesi ay'a inşaAllah.
Ona bakarsan bende gecen ay kupkuruydum ama hastalandim cnm valla o hic belli olmuyor kicanım o adet öncesi gelen akıntı ben adet olcağımı 1 yada 2 gün öncesinden anlıyorum mesela benim hamile kaldığım ay kurudum akıntım yoktu
Yeni gordum doktor rahim filmi istedi cektirdim sonra sonuclari gosterdik rahmin yarisi deforme olmus dedi yuzde elli sansin var dedi cok uzuldum boyle bisey varmi yada boyle sorun yasayan
Test yaptım negatif çıktı kızlar. Buradan haber verecektim... 3 gün gecikmiştim bugün
Herhangi bir ameliyat gecirmedim buyuk bir hastalikta gecirmedim doktorun dedeforme neden olmuşki cnm rahimde operasyon vs mi geçirdin ki
Her hangi bir ameliyat gecirmedim ciddi bir rahatsizlikta rahimagzida da sikinti yok doktor 10 12 yasinda ishal falan olduysan enfeksiyon kapmissin ondan olabilir dedi bende anlamadim sadece cok moralim bozuldu eger benim gibi sorunu olan varsa nasil yol izledi merak ediyorumdeforme neden olmuşki cnm rahimde operasyon vs mi geçirdin ki
Geçmiş olsun canım benim.bence bu akıntı olayına çok takılmamak lazım doğal fizyolejik bir durum üşütmeden yumurtaların o aynı ostorojen miktarından bile değişebiliyor ama bak sana bişi söyleyeyimmi ben 3. ayımda hamile kalmışdım gerçi düşük oldu ama ilk 2 ay okadar çok belirti his ettimki hatta hiç gecikmeyen adetim bile gecikdi lekelenmem oldu adet öncesi hiçç olmazdıı keesin hamileyim gözüyle gördüm kendimi ama müthiş hayal kırıklığı oldu 3 . ayımda karar aldım kendimi hiç dinlemeyecektim kendime söz vermiştim o ay bayramdı göğüslerime bir gece öyle bir ağrı gidiodu ceyran gibi böyle ılık ılık ama nasıl belirgin kendime söz vermişdimya katiyen hamileliğe bağlamayacaktım :) ama o ay hamilleymişim
peki tedavi görüyormusun bir sıkıntı varmı görünürde
Normalde 28 güne bir âdet oluyorum canım. Net negatif çıktı ama yarın da negatif çıkar büyük ihtimalle.Canım deforme olmuş doktor birşey sölemedi mi ? Doğuştan mı ya da bir operasyon mu geçirdin ? Deformeden kasıt nedir anlamadım canını sıkma ve başka doktora göster kesinlikle, senin aydınlatabilecek bir doktor.
Emin misin canım yarın ilk idrarla denesen? Ya da kan versen emin olsan. Kaç günde bir adet görüyorsun ki ?
Canım soğan kürü yapmış miydinBenim prolaktinim yüksek, doktora gittiğimde de yumurtlama sorunum olduğunu söylemişti onunla ilgili ilaç vs kullandım ama sonuç alamadım kürlere yöneldim bende canım çok ilaç içmekte iyi değil çünkü. Doktorlar zaten çok large “ olur olur “ modunda, işimiz Allah’a emanet zaten sabırla bekliyorum napıyım
canım benim kuruluktan kastım adet gününden önceki 2 günOna bakarsan bende gecen ay kupkuruydum ama hastalandim cnm valla o hic belli olmuyor ki
Herhangi bir ameliyat gecirmedim buyuk bir hastalikta gecirmedim doktorun de
Her hangi bir ameliyat gecirmedim ciddi bir rahatsizlikta rahimagzida da sikinti yok doktor 10 12 yasinda ishal falan olduysan enfeksiyon kapmissin ondan olabilir dedi bende anlamadim sadece cok moralim bozuldu eger benim gibi sorunu olan varsa nasil yol izledi merak ediyorum
Iste tatlim bende onu diyorum adetten onceki ilk gunler kupkuruydum..hatta dedim acaba hamilemiyim kupkuru ama hastalandim pat diye sonrasinda :))canım benim kuruluktan kastım adet gününden önceki 2 gün
Normalde 28 güne bir âdet oluyorum canım. Net negatif çıktı ama yarın da negatif çıkar büyük ihtimalle.
Canım soğan kürü yapmış miydin
Yuzde elli sansin var dediBir tedavisi yokmu peki canım ? Sorgulamamızın nedeni doktorun kestirip atması sende keşke sorsaydın bunları, ne yapabilirim peki diye. Ne kolay bir insanın suratına bu süreçte böyle birşeyi basitçe söylemek bari yolda gösterse.
Bozma moralini yavrum, Allahtan ümit kesilmez, bir arkadaşıma doktor “ bileklerimi keserim sen hamile kalamazsın” dedi aynen bu şekilde ! Ve kız bir sonraki sene hamile kaldı. Güveneceğin bir doktor bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?