Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
prolaktinin yüksekliğinden yumurtlamayı bastırıyordur cnm bak hayıt otu bütün kadınlık hormonlarının ilacı hayıt otunun ilacıda varmış eczanelerde otunada alabilirsinn inşallah rabbim nasib eder yeterki çözümü olmayan derdin olmasın

Yuzde elli sansin var dedi

En kötü olasılığı söylemiş olabilir canım sen içini rahat tut en azından ihtimalin var %50 de olsa. Doktorlar biraz felaket tellalı gibi, tabiki dikkate alma demiyorum ama üzülecek kadar önemseme.

Başka doktora da göstermeni mutlaka tavsiye ederim

Evet kuzum bir onu içmedim düşünüyorum zaten. Uyku düzenimi de ayarlamam lazım ve tabiki stres ( olmazsa olmaz ) hem muhasebeciyim işim gereği ister istemez stresli olunuyor hemde bu süreç strese sokuyor. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur çok beklemeden bebişlerimiz bize gelir

I
InsaAllah canim

ben bu sitres olayına inanmıyorumya nasib kısmet ona bakılırsa insanlar savaş dönemlerinde doğurganlıklarını yitirirdi eskiden tüp bebek süreçlerinde insanlar nekadar sitressiz olabilir pozitif sonuçlar için diyorum

Yaptım kuzum hayıt suyu falan hariç her kürü denedim ben. İncir yapamıyorum zaten prolaktinden dolayı
Canım enfesnana nin dediği gibi hayıti dene bence. O da çok iyi geliyormuş. Bir de hamilelik düşüncesini tatile çıkar. O zaman bünye de rahat eder ve gebeliğe yer hazırlar insaallah. Allah bekletiyorsa bir bildiği var iste:) insaallah bakarsın bu ay tutar.

Şaştığı oldu canım. Her ay 28inde olmuyor yani.

Rahat olup değerlendirmeye bakacağım bu ayı canım.

Doğru söylüyorsun canım bende aynı kanıdayım ama hangi doktora gitsem “kafandan sileceksin stres gebeliğin en büyük düşmanı “ diyor başka birşey demiyor hepsi bi laf öğrenmiş! Çok kötü bir örnek olacak eminim ama, tecavüze uğramış kadının stresi bütün fonksiyonlarını bozacak hale gelmişken kadın gebe kalabiliyor. Yani Allah isterse olur, geri kalan herşey bahanesi

Bu ay pek umutlu değilim kuzum eşim şifayı kaptı inşallah çok beklemem kuzum valla ben kendimi alıp tatile çıkıcam artık beynimi de eve hapsedicem

Cok haklisin !!!

bende bu örneği çok vermişimdir birde korunmayı bıraktığı anda herkes sitres yapmaya başlar hamile kalamama kadınların en büyük korkusu bence ilk aydan hamile kalan insanlar bile eminim ne sitreslerle beklemiştir ki benim çevremde çok örnek var

Bu ay pek umutlu değilim kuzum eşim şifayı kaptı inşallah çok beklemem kuzum valla ben kendimi alıp tatile çıkıcam artık beynimi de eve hapsedicem
çık kız tatile bayıra çayıra at kendini dışarı. profil resmine bayıldım.bak ne der gibi bakıyo biliyomusun bi attın gol oldu ve ben oldum der gibi:)

:)) insaallah canım benim. Allah büyük,yardimcin olacaktır insaallah. En kısa zamana hayirlisyla bebeğin sana gelir insaalla

Yaptım kuzum hayıt suyu falan hariç her kürü denedim ben. İncir yapamıyorum zaten prolaktinden dolayı
Canım eğer prolaktin yüksekliği için. İlaç kullanıyorsan eş zamanlı olarak incir kürü sıkıntı olmaz. Ben ilaçla beraber denedim ve sürekli prolaktinime baktırdım yükselme olmadı ilaç kullandığım için. O ay hamile kaldım belki etkili oldu yani bilgin olsun. Önüme gelene incir kürü tavsiye ediyorum o yüzden:))) kısmet belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…