Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ben anestezili yaptırdım hiçbirşey hissetmedim 540 tl özelde
ya canım nerde cektırdın? bende arastırma hastanesınde cektırdım raporda hersey normal görünüyor ama filme baktı doktor tek boynuzlu rahmin dedi. sonra ben inceledim filmi . iki tüpden de geçiş olmuş. baska doktora gösterdim dediki rahmin yan duruyor. kafam karıstı bır daha cektırcem o nedenle.

Kızlar bişe sorcam son ilişkimiz pazar gecesiydi bugünde çatlatma iğnesi oldum sizce bıgün ilişki olsunmu doktorum olsun demedi iğneden 36 saat sonra olsun dedi sizede bi sorayım dedim şimdi biz bugün yapalımmı yapmayalımmı

Aynen canım gebeliğini planlayarak isteyen herkesn stresi vardır ozaman kimsenin planlı gebe kalamaması gerekirdi. Sadece bu stres insanı üzüyor kafası darma duman oluyor konstre namına bişey kalmıyor psikolojik olarak çöküyorsun tek sıkıntısı bu

çık kız tatile bayıra çayıra at kendini dışarı. profil resmine bayıldım.bak ne der gibi bakıyo biliyomusun bi attın gol oldu ve ben oldum der gibi:)

Ben böle ebelerin bol olduğu bi köye gidicem tatile beni iyice bir yatırsınlar yoklasınlar koca karı şeyleri uygulasınlar azcık organik besleneyim ohhhh :)))) ayyy çok güldüm yalnız yaaa kıyamam o gözlerine senin inşallah bu junior gibi olur maşallah cin gibi folik asit çocuğuuu :)))

:)) insaallah canım benim. Allah büyük,yardimcin olacaktır insaallah. En kısa zamana hayirlisyla bebeğin sana gelir insaalla

İnşallaah kuzum inşallaaah sağolasın. Senin sonuçlar yarına mı kaldı şimdi :/

Dostinex kullandım sen onumu kullanmıştın kuzum. Doktorda onu zar zor verdi kimsenin bişiyi önemsediği yok. Olmadı bir denerim inciri aklımda kaldı onda zaten yükselirse atarım bi dostinex :)) sağol kuzum tavsiyen içinn

canım ben anestezili yaptırdım hiçbirşey hissetmedim 540 tl özelde

Canım geçmiş olsun üstünden yük gitmiş gerçektende kafan rahatlamış en azından sen istanbuldamı ikamet ediyordun nerde yaptırmıştın ?

Hayır kuzum yapma bugün. Doktorunun dediği gibi iğneden 24-36 saat sonra çatlar. Bana doktor iğneden bir gün sonra mikmik olsun demişti. İstersen yarın gece yap yada iki gün üstüste yap

Selam arkadaşla ben hcg .testi yaptırdım 1.26 çıktı sizce ne anlama geliyor doktor herhangibi birşey söylemedi ayetinde 3 gün gecikti

seymaka aynen yarına kaldı malesef. ben zaten erken uyurum. ama yine uykum bölünecek üç gündür bu heyecan yüzünden uykularım bölündü gözlerimin altı mosmor olmus yeni farkettim. inşallah beklediğime değer ne diyim.

gel kız bizim köye annem seni elleriyle besler hala kahve içmeme dır dır eder.ebe yok doğum doktoruda perşembe geliyo. kafanı dinlersin bence.izmirle datça arasıda 6 saatçik yol.burdan öteye köy şehirde yok. sabaha kadar uyumayız. oyyy sabahlar olmasın.oğlanıda 9 da uyuttukmu tamamdır:)

Bizde kutlamıyoruz :)
Ama en güzeli güzel anılar biriktirmek gelir bana her zaman.Bi tura katılabilirsiniz yarin olmasada haftasonuna ayarlayip mesela.Ya da hep aklinizda olan bisyde olabilir daha fazla ertelemeden fln

Yani persembe iliski önerdi bu durumda bugunude degerlendirmeniz guzel olur günaşırı gb :)
Ama tam 36 yarin aksam dolacak dersen yarin aksami bekle canim

canım ben özelde görüntüleme merkezinde çektirdim .. o nasıl ya gerçekten bu doktorlarda biri birinin dediği tutmuyor canım çok geçmiş olsun inşallah öyle şeyler yoktur

aynen canım çok teşekkür ederim. Yok canım Adana burda çukomed görüntüleme merkezinde

Cnm yarın akşam olmuyo işte perşembe sabah 7 ye denk geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…