- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
canım ben anestezili çektirdim hiçbirşey hissetmedim .. bana hiç birşey demediler kuzummNasıldı canım tirahim filmi ağrılımı bende cumRtesi çektircembirde sana korun falan dedilermi
canım ben anestezili yaptırdım hiçbirşey hissetmedim 540 tl özeldecanım bende bu ay adet olursam yaptırmayı düşünüyorum acıyormu nasıl bir operasyon birde kaç tl ye yaptırdın özeldemi
teşekkür ederim ay inşallah ya ağzından bal damlıyorTemiz bence. Ben de çektirmiştim geçen sene canım. İlk 2-3 ay hamile kalma şansın Yüksek olurmuş. Haydi hayırlısı:)
ya canım nerde cektırdın? bende arastırma hastanesınde cektırdım raporda hersey normal görünüyor ama filme baktı doktor tek boynuzlu rahmin dedi. sonra ben inceledim filmi . iki tüpden de geçiş olmuş. baska doktora gösterdim dediki rahmin yan duruyor. kafam karıstı bır daha cektırcem o nedenle.canım ben anestezili yaptırdım hiçbirşey hissetmedim 540 tl özelde
bende bu örneği çok vermişimdir birde korunmayı bıraktığı anda herkes sitres yapmaya başlar hamile kalamama kadınların en büyük korkusu bence ilk aydan hamile kalan insanlar bile eminim ne sitreslerle beklemiştir ki benim çevremde çok örnek var
çık kız tatile bayıra çayıra at kendini dışarı. profil resmine bayıldım.bak ne der gibi bakıyo biliyomusun bi attın gol oldu ve ben oldum der gibi:)
:)) insaallah canım benim. Allah büyük,yardimcin olacaktır insaallah. En kısa zamana hayirlisyla bebeğin sana gelir insaalla
Canım eğer prolaktin yüksekliği için. İlaç kullanıyorsan eş zamanlı olarak incir kürü sıkıntı olmaz. Ben ilaçla beraber denedim ve sürekli prolaktinime baktırdım yükselme olmadı ilaç kullandığım için. O ay hamile kaldım belki etkili oldu yani bilgin olsun. Önüme gelene incir kürü tavsiye ediyorum o yüzden:))) kısmet belli mi olur
canım ben anestezili yaptırdım hiçbirşey hissetmedim 540 tl özelde
Kızlar bişe sorcam son ilişkimiz pazar gecesiydi bugünde çatlatma iğnesi oldum sizce bıgün ilişki olsunmu doktorum olsun demedi iğneden 36 saat sonra olsun dedi sizede bi sorayım dedim şimdi biz bugün yapalımmı yapmayalımmı
Canım negatif demek oluyor bu öyle biliyorum Dr un nasıl bişey söylemedi anlamadimSelam arkadaşla ben hcg .testi yaptırdım 1.26 çıktı sizce ne anlama geliyor doktor herhangibi birşey söylemedi ayetinde 3 gün gecikti
Hayır kuzum yapma bugün. Doktorunun dediği gibi iğneden 24-36 saat sonra çatlar. Bana doktor iğneden bir gün sonra mikmik olsun demişti. İstersen yarın gece yapyada iki gün üstüste yap
gel kız bizim köye annem seni elleriyle besler hala kahve içmeme dır dır eder.ebe yok doğum doktoruda perşembe geliyo. kafanı dinlersin bence.izmirle datça arasıda 6 saatçik yol.burdan öteye köy şehirde yok. sabaha kadar uyumayız. oyyy sabahlar olmasın.oğlanıda 9 da uyuttukmu tamamdır:)Aynen canım gebeliğini planlayarak isteyen herkesn stresi vardır ozaman kimsenin planlı gebe kalamaması gerekirdi. Sadece bu stres insanı üzüyor kafası darma duman oluyor konstre namına bişey kalmıyor psikolojik olarak çöküyorsun tek sıkıntısı bu
Ben böle ebelerin bol olduğu bi köye gidicem tatile beni iyice bir yatırsınlar yoklasınlar koca karı şeyleri uygulasınlar azcık organik besleneyim ohhhh :)))) ayyy çok güldüm yalnız yaaa kıyamam o gözlerine senin inşallah bu junior gibi olur maşallah cin gibi folik asit çocuğuuu :)))
İnşallaah kuzum inşallaaah sağolasın. Senin sonuçlar yarına mı kaldı şimdi :/
Dostinex kullandım sen onumu kullanmıştın kuzum. Doktorda onu zar zor verdi kimsenin bişiyi önemsediği yok. Olmadı bir denerim inciri aklımda kaldı onda zaten yükselirse atarım bi dostinex :)) sağol kuzum tavsiyen içinn
Canım geçmiş olsun üstünden yük gitmiş gerçektende kafan rahatlamış en azındansen istanbuldamı ikamet ediyordun nerde yaptırmıştın ?
Bende perşembe günü olucAm çok acıdı mıKızlaar catlatma iğnesi oldum bi saat önce falan markası değikşikti inş etkili olur yeni hamişler varmıbu arada
Kızlar onu bunu bırakında azcık kafamız dağılsın; var mı hala aranızda sevgililer günü kutlayacak olan planlarınız neler ? Bişilet aldınız mı hazırladınız mı ? Ben çok sallamıyorum bu sevgililer günü olayını ama azıcıkta eşimle havamız değişsin diye bir olaylara gireyim diyorum açıkçası bu süreçte “doktor, çocuk” muhabbetnden başka birşey yapamaz konuşamaz olduk
Kızlar bişe sorcam son ilişkimiz pazar gecesiydi bugünde çatlatma iğnesi oldum sizce bıgün ilişki olsunmu doktorum olsun demedi iğneden 36 saat sonra olsun dedi sizede bi sorayım dedim şimdi biz bugün yapalımmı yapmayalımmı
canım ben özelde görüntüleme merkezinde çektirdim .. o nasıl ya gerçekten bu doktorlarda biri birinin dediği tutmuyor canım çok geçmiş olsun inşallah öyle şeyler yokturya canım nerde cektırdın? bende arastırma hastanesınde cektırdım raporda hersey normal görünüyor ama filme baktı doktor tek boynuzlu rahmin dedi. sonra ben inceledim filmi . iki tüpden de geçiş olmuş. baska doktora gösterdim dediki rahmin yan duruyor. kafam karıstı bır daha cektırcem o nedenle.
Ay aminn. Çok şükür bir şey çıkmamış sendeçekildim ya üstümden bir yük kalktı sanki canım darısı sana
aynen canım çok teşekkür ederim. Yok canım Adana burda çukomed görüntüleme merkezindeAynen canım gebeliğini planlayarak isteyen herkesn stresi vardır ozaman kimsenin planlı gebe kalamaması gerekirdi. Sadece bu stres insanı üzüyor kafası darma duman oluyor konstre namına bişey kalmıyor psikolojik olarak çöküyorsun tek sıkıntısı bu
Ben böle ebelerin bol olduğu bi köye gidicem tatile beni iyice bir yatırsınlar yoklasınlar koca karı şeyleri uygulasınlar azcık organik besleneyim ohhhh :)))) ayyy çok güldüm yalnız yaaa kıyamam o gözlerine senin inşallah bu junior gibi olur maşallah cin gibi folik asit çocuğuuu :)))
İnşallaah kuzum inşallaaah sağolasın. Senin sonuçlar yarına mı kaldı şimdi :/
Dostinex kullandım sen onumu kullanmıştın kuzum. Doktorda onu zar zor verdi kimsenin bişiyi önemsediği yok. Olmadı bir denerim inciri aklımda kaldı onda zaten yükselirse atarım bi dostinex :)) sağol kuzum tavsiyen içinn
Canım geçmiş olsun üstünden yük gitmiş gerçektende kafan rahatlamış en azındansen istanbuldamı ikamet ediyordun nerde yaptırmıştın ?
Cnm yarın akşam olmuyo işte perşembe sabah 7 ye denk geliyoBizde kutlamıyoruz :)
Ama en güzeli güzel anılar biriktirmek gelir bana her zaman.Bi tura katılabilirsiniz yarin olmasada haftasonuna ayarlayip mesela.Ya da hep aklinizda olan bisyde olabilir daha fazla ertelemeden fln❤
Yani persembe iliski önerdi bu durumda bugunude degerlendirmeniz guzel olur günaşırı gb :)
Ama tam 36 yarin aksam dolacak dersen yarin aksami bekle canim
yinede doktora göstericem bakalım canımAy aminn. Çok şükür bir şey çıkmamış sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?