Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana perşembe iğneyi vuralım dedi cuma cumartesi pazar salı perşembe ilişki yazmış dr cnm

Ayy bende gelecem canım bende bendee

Bilmiyorum canım hiç bişey söylemedi bende adetimde geçirince acaba olabilirmi ki dedim normalde 1.20 çıkıyordu böyle olunca acaba olabilirmi ki diye sevinmistim
Canım genelde 5 in altında olunca negatif kabul ediliyor bu Dr lar nasıl Dr olmuşlar Allah yardımcımız olsun o söylemeyecek te kim söyleyecek acaba

Aynı ilaç canım evet Pazartesi perşembe yarım yarım içiyordum. Aynen :)) ilaç çok etkili gerçekten. benim hipofiz bezinde ufak kitle var sürekli yükseltiyor prl hormonunu. Öyle bi durumun yoksa bence sıkıntı bile olmaz. Yine de kontrolde tutarsın tabi

Aa ben ilac iciyorum ama incir, havuc falan yememeye dikkat ettim bilsem bende yerdim hani ters tepki yapmasın diye . gelecek ay olmazsa bende yerim

Canım bence de ilk idrarla dene insallah guzel sonucu yazarsinn
Yarın hem hormon testi yaptıracağım hemde gebeliğe baktırayım diyorum canım. Kesin sonuç olur hem.

İlk kez hormon testi yaptıracağım. Gebelik düşündüğümü belirtmem gerekir mi acaba?

Yarın hem hormon testi yaptıracağım hemde gebeliğe baktırayım diyorum canım. Kesin sonuç olur hem.

İlk kez hormon testi yaptıracağım. Gebelik düşündüğümü belirtmem gerekir mi acaba?
Tabi ki soyle canım zaten sen gebelik istiyorum olmuyor desen hcg dahil diger hormonlara bakiyorlar

Tabi ki soyle canım zaten sen gebelik istiyorum olmuyor desen hcg dahil diger hormonlara bakiyorlar
Daha bu ilk denememdi canım, gidip yalan da söylemeyeyim şimdi :) Bir sorun var mı yok mu diye baktıracağım. Halk Sağlığı Merkezinde bakarlar mı?

Kızlar ikide bir WC gidiyorum su içmeye korkuyorum ya eğer gebelik yoksa fena üşüttüm herhalde. Bende hiç akıntı felan yok galiba hamile felan değilim bu benim adet yine beni üzuyor gelmiyor

Daha bu ilk denememdi canım, gidip yalan da söylemeyeyim şimdi :) Bir sorun var mı yok mu diye baktıracağım. Halk Sağlığı Merkezinde bakarlar mı?
Canim yaptirmadim ama yaparlar herhalde :) ama cihazlar var mi ki
Ilk ayim desen sallarlar sen en iyisi ay soyleme sorarsa da benim icin uzun zaman desen :) sonucta bir ay bize bir yil gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…