- 4 Kasım 2017
- 31
- 7
- 1
- 28
Bilmiyorum canım hiç bişey söylemedi bende adetimde geçirince acaba olabilirmi ki dedim normalde 1.20 çıkıyordu böyle olunca acaba olabilirmi ki diye sevinmistimCanım negatif demek oluyor bu öyle biliyorum Dr un nasıl bişey söylemedi anlamadim
Aynen göster. İçin daha rahat olur :)yinede doktora göstericem bakalım canım
Bugün yapmzsak bişe olur muki yaklaşık 3 tam gün oluyo ilişki arasındaCnm yarın akşam olmuyo işte perşembe sabah 7 ye denk geliyo
Aa ben de Adana :)aynen canım çok teşekkür ederim. Yok canım Adana burda çukomed görüntüleme merkezinde
Bana perşembe iğneyi vuralım dedi cuma cumartesi pazar salı perşembe ilişki yazmış dr cnmKızlar bişe sorcam son ilişkimiz pazar gecesiydi bugünde çatlatma iğnesi oldum sizce bıgün ilişki olsunmu doktorum olsun demedi iğneden 36 saat sonra olsun dedi sizede bi sorayım dedim şimdi biz bugün yapalımmı yapmayalımmı
Ayy bende gelecem canım bende bendeegel kız bizim köye annem seni elleriyle besler hala kahve içmeme dır dır eder.ebe yok doğum doktoruda perşembe geliyo. kafanı dinlersin bence.izmirle datça arasıda 6 saatçik yol.burdan öteye köy şehirde yok. sabaha kadar uyumayız. oyyy sabahlar olmasın.oğlanıda 9 da uyuttukmu tamamdır:)
Canım genelde 5 in altında olunca negatif kabul ediliyor bu Dr lar nasıl Dr olmuşlar Allah yardımcımız olsun o söylemeyecek te kim söyleyecek acabaBilmiyorum canım hiç bişey söylemedi bende adetimde geçirince acaba olabilirmi ki dedim normalde 1.20 çıkıyordu böyle olunca acaba olabilirmi ki diye sevinmistim
Canım bence de ilk idrarla dene insallah guzel sonucu yazarsinnYok canım. 3 gün geciktim zaten diye 2 saat önce yaptım ve su içmemiştim bugün hiç.
Daha net gorunuyormus canım biraz utanıyor insan ama napalim saglik icin :) ince bi alet zaten aci vs hiç olmuyorO zaman bende şansımı deneyim:)
Dostinex kullandım sen onumu kullanmıştın kuzum. Doktorda onu zar zor verdi kimsenin bişiyi önemsediği yok. Olmadı bir denerim inciri aklımda kaldı onda zaten yükselirse atarım bi dostinex :)) sağol kuzum tavsiyen içinn
Aa ben ilac iciyorum ama incir, havuc falan yememeye dikkat ettim bilsem bende yerdim hani ters tepki yapmasın diye . gelecek ay olmazsa bende yerimAynı ilaç canım evet Pazartesi perşembe yarım yarım içiyordum. Aynen :)) ilaç çok etkili gerçekten. benim hipofiz bezinde ufak kitle var sürekli yükseltiyor prl hormonunu. Öyle bi durumun yoksa bence sıkıntı bile olmaz. Yine de kontrolde tutarsın tabi
Yarın hem hormon testi yaptıracağım hemde gebeliğe baktırayım diyorum canım. Kesin sonuç olur hem.Canım bence de ilk idrarla dene insallah guzel sonucu yazarsinn
gel canım benim keşke mümkün olsada gelsen.sen nerdeydin sende izmirdemisin.sanki daha önce konuşmadık bu konuyuAyy bende gelecem canım bende bendee
Tabi ki soyle canım zaten sen gebelik istiyorum olmuyor desen hcg dahil diger hormonlara bakiyorlarYarın hem hormon testi yaptıracağım hemde gebeliğe baktırayım diyorum canım. Kesin sonuç olur hem.
İlk kez hormon testi yaptıracağım. Gebelik düşündüğümü belirtmem gerekir mi acaba?
Yok canım ben size uzzaaakk bir yerdeyim adiyaman :) ama esimle bu yaz oralara gelmeyi dusunuyoruzgel canım benim keşke mümkün olsada gelsen.sen nerdeydin sende izmirdemisin.sanki daha önce konuşmadık bu konuyu
Daha bu ilk denememdi canım, gidip yalan da söylemeyeyim şimdi :) Bir sorun var mı yok mu diye baktıracağım. Halk Sağlığı Merkezinde bakarlar mı?Tabi ki soyle canım zaten sen gebelik istiyorum olmuyor desen hcg dahil diger hormonlara bakiyorlar
gelirsen mutlaka yaz bana evime gelirsin misafir olursun.çok isteriim kuzumYok canım ben size uzzaaakk bir yerdeyim adiyaman :) ama esimle bu yaz oralara gelmeyi dusunuyoruz
hemşerim :))Aa ben de Adana :)
Canim yaptirmadim ama yaparlar herhalde :) ama cihazlar var mi kiDaha bu ilk denememdi canım, gidip yalan da söylemeyeyim şimdi :) Bir sorun var mı yok mu diye baktıracağım. Halk Sağlığı Merkezinde bakarlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?