- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
sana görevini söylüyorum sabah hemen test yaptım canımm . benim dün ve ondan önceki gün kendime sonta takasım gelmişti:)Kızlar ikide bir WC gidiyorum su içmeye korkuyorum ya eğer gebelik yoksa fena üşüttüm herhalde. Bende hiç akıntı felan yok galiba hamile felan değilim bu benim adet yine beni üzuyor gelmiyor
Insallah canimmm cok isterim enerjin o kadar guzel geliyor ki :) gormeden seviyorum seniigelirsen mutlaka yaz bana evime gelirsin misafir olursun.çok isteriim kuzum
Canim bi testcik yapsan nolur ki :)Kızlar ikide bir WC gidiyorum su içmeye korkuyorum ya eğer gebelik yoksa fena üşüttüm herhalde. Bende hiç akıntı felan yok galiba hamile felan değilim bu benim adet yine beni üzuyor gelmiyor
itiraf ediyorum bende SENİ SEVİYORUM KUZUMMM.Insallah canimmm cok isterim enerjin o kadar guzel geliyor ki :) gormeden seviyorum senii
Acıdı biraz cnm yakıyo yaniiBende perşembe günü olucAm çok acıdı mı
Evet ben İlkay'ım canım memnun oldumCanim yaptirmadim ama yaparlar herhalde :) ama cihazlar var mi ki
Ilk ayim desen sallarlar sen en iyisi ay soyleme sorarsa da benim icin uzun zaman desen :) sonucta bir ay bize bir yil gibi geliyor
Canım bugün benimde ayağım gitti geldi gitti geldi ama dedim yokkk yapmicam çok üzülüyorum canım sonra adet olacaksam bı kere üzülürüm ama her teste çok üzülüyorum.Canim bi testcik yapsan nolur ki :)
:)Birazcık daha beklim yapacam ama hemen değil usutmusumdur herhalde canımsana görevini söylüyorum sabah hemen test yaptım canımm . benim dün ve ondan önceki gün kendime sonta takasım gelmişti:)
Canımsinnitiraf ediyorum bende SENİ SEVİYORUM KUZUMMM.
Kiz bende senin gibiyim erteliyorum testi bazen ama uzulmene gerek yok ki gunun gecmis sonucta eger yoksa zaten regl olacaksin varsa burasi bayram yeriiCanım bugün benimde ayağım gitti geldi gitti geldi ama dedim yokkk yapmicam çok üzülüyorum canım sonra adet olacaksam bı kere üzülürüm ama her teste çok üzülüyorum.
Aa adin ilkay mi benim de sonay ne guzel tevafuk :)Evet ben İlkay'ım canım memnun oldumbugün heryerde adımı görüyorum. Sormazlar bence. Burda pek ilgilenmiyorlar insanla.
öyle mi diyorsun bak ben hemen ikna olurum hatta oldum şimdi yarın alayım o zamanKiz bende senin gibiyim erteliyorum testi bazen ama uzulmene gerek yok ki gunun gecmis sonucta eger yoksa zaten regl olacaksin varsa burasi bayram yerii
Ama ilk idrarla yap canim :) hadi insallah guzel haberlerini yazarsinöyle mi diyorsun bak ben hemen ikna olurum hatta oldum şimdi yarın alayım o zaman
aa ne güzel :))Aa adin ilkay mi benim de sonay ne guzel tevafuk :)
En kötü olasılığı söylemiş olabilir canım sen içini rahat tut en azından ihtimalin var %50 de olsa. Doktorlar biraz felaket tellalı gibi, tabiki dikkate alma demiyorum ama üzülecek kadar önemseme. Tsk ederim canim baska doktora gostermeyi bende dusunuyorum
Başka doktora da göstermeni mutlaka tavsiye ederim
Bana cocukken sorarlardi adin degisik anlami ne aralik mi bende ne gicik olurdum yaaaa ne güzel :))
Bana cocukken sorarlardi adin degisik anlami ne aralik mi bende ne gicik olurdum yaasana ocak derler miydi
Hmm benim iki taraftada 21 milim olmuş ilişki saatini belirle vurul dedi ilişki günt olarak dedimki bugün normalde günümüz değerlendirilimmi yoksa iğne saatini mi bekleyelim dedim oda iğneyi beklesinde olur bişe olmaz dediBana perşembe iğneyi vuralım dedi cuma cumartesi pazar salı perşembe ilişki yazmış dr cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?