Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ikide bir WC gidiyorum su içmeye korkuyorum ya eğer gebelik yoksa fena üşüttüm herhalde. Bende hiç akıntı felan yok galiba hamile felan değilim bu benim adet yine beni üzuyor gelmiyor
sana görevini söylüyorum sabah hemen test yaptım canımm . benim dün ve ondan önceki gün kendime sonta takasım gelmişti:)

Kızlar ikide bir WC gidiyorum su içmeye korkuyorum ya eğer gebelik yoksa fena üşüttüm herhalde. Bende hiç akıntı felan yok galiba hamile felan değilim bu benim adet yine beni üzuyor gelmiyor
Canim bi testcik yapsan nolur ki :)

Canim yaptirmadim ama yaparlar herhalde :) ama cihazlar var mi ki
Ilk ayim desen sallarlar sen en iyisi ay soyleme sorarsa da benim icin uzun zaman desen :) sonucta bir ay bize bir yil gibi geliyor
Evet ben İlkay'ım canım memnun oldum bugün heryerde adımı görüyorum. Sormazlar bence. Burda pek ilgilenmiyorlar insanla.

Kızlar bir sorum var miyop veya poptip denilen şeyler ultrasonda gidilir mi yoksa illa alttan muanemi

Canım bugün benimde ayağım gitti geldi gitti geldi ama dedim yokkk yapmicam çok üzülüyorum canım sonra adet olacaksam bı kere üzülürüm ama her teste çok üzülüyorum.
Kiz bende senin gibiyim erteliyorum testi bazen ama uzulmene gerek yok ki gunun gecmis sonucta eger yoksa zaten regl olacaksin varsa burasi bayram yerii

Bana perşembe iğneyi vuralım dedi cuma cumartesi pazar salı perşembe ilişki yazmış dr cnm
Hmm benim iki taraftada 21 milim olmuş ilişki saatini belirle vurul dedi ilişki günt olarak dedimki bugün normalde günümüz değerlendirilimmi yoksa iğne saatini mi bekleyelim dedim oda iğneyi beklesinde olur bişe olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…