Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay inş oluryaaa 3. Klomenim oldu

Sperm testini istemedi doktor bir iki ay deneyelim de olmazsa sonra da sperm testi yaptıralım diye düşündük bizde Diğer değerlerinde sonucunu bekliycem sonra gelsin bebiiiiiş inşallaahhh

Bana. Dr milim söylemedi ama bi grupta okudum kız iğne vurulduğu gün öncesi ve iğne olduğu gün ilişki oldu eşim göreve gitti hamile olduğumu öğrendim iyikide dr dinlememişim falan yazmıştı

Bana cocukken sorarlardi adin degisik anlami ne aralik mi bende ne gicik olurdum yaa sana ocak derler miydi
Ben yurtdışında büyüdüğüm için adımın anlamını bilen yoktu canım o sıkıntıyı çekmedim ama adım unisex olduğu için canımı sıkan Türkler oluyordu tabii. Aa erkek ismi değil mi İlkay?

Kızlar yumurta illa BAT dan 14 gün önce mı oluyor yani şart mı?

Kızlar yumurta illa BAT dan 14 gün önce mı oluyor yani şart mı?

Canim bekledigin tarihle uymayabilir yani farkli yumurtlayabilirsin ama yumurtlamadan sonra regl 14 gun sonra olur.
Yani yumurtlamasini anlayamamis biri adetinden 14 gun onceye giderse ipucu olabilir gunleri adına

Kuzum şu oğluşu 9'da nasıl uyutuyorsun bi de hele bana benimki TV bağımlısı oldu hâlâ izliyor bit kadar çocukla baş edemiyorum ayy

Canim bekledigin tarihle uymayabilir yani farkli yumurtlayabilirsin ama yumurtlamadan sonra regl 14 gun sonra olur.
Yani yumurtlamasini anlayamamis biri adetinden 14 gun onceye giderse ipucu olabilir gunleri adına
Himmm bu ipucuna göre supheli iliskiden adete tam 14 gun olacak saydım simdi de .... al iste tribr girecek bi neden daha bana

Kızlar yepyeni bir belirti ile karsinizdayim desem dün vücudumda garip bir yanma hissi vardı bugün ne farkedeyim kızarık var iki yerimde yanan yerlerde alerjik bişey olmuş . Hayatımda ilk defa böyle bişey oluyor . Eşimle oturduk yedigimizi ictigimizi konuştuk yok hep aynı şeyler farklı bişey yok , hep aynı çamaşır tozunu, hep aynı sabunu kullanıyorum onlarda olamaz , havalardan desek onuda sanmıyorum. Yoksa dedim buda bir belirti oalabilir mı açtım okudum , hakikaten var belirtilerde ah vücudum inşallah beni yaniltmiyordur

hee erkek diyeydin.
Nerde buyudun canim hala yurtdisinda misin

Sperm testini istemedi doktor bir iki ay deneyelim de olmazsa sonra da sperm testi yaptıralım diye düşündük bizde Diğer değerlerinde sonucunu bekliycem sonra gelsin bebiiiiiş inşallaahhh

İnşallah canım benim bir iki aya kalmaz hemen gelir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…