Bu ay inş oluryaaa 3. Klomenim olduHmm benim iki taraftada 21 milim olmuş ilişki saatini belirle vurul dedi ilişki günt olarak dedimki bugün normalde günümüz değerlendirilimmi yoksa iğne saatini mi bekleyelim dedim oda iğneyi beklesinde olur bişe olmaz dedi
Cnm ben havuç suyu içiyom prl mi yükseltiyo oo loksa inciri biliyom yemiyom o yüzdenAa ben ilac iciyorum ama incir, havuc falan yememeye dikkat ettim bilsem bende yerdim hani ters tepki yapmasın diye . gelecek ay olmazsa bende yerim
Nasıl yani? Deforme derken nasıl tedavi edicez diye sormadın mı ? Neden olmuş peki hiç bilgi vermedi mi doktor ? Sen kendi doktorun varsa ona götür canım filmini yorumlasın bence.
Çok şükür canım sevindimm. Şimdi kendini rahat bırak ozamaninşallah diğer değerlerde güzel çıkar. Eşin sperm testi yaptırack mı ? Onu da yaptırın bence kafanız rahat olsun
Bana. Dr milim söylemedi ama bi grupta okudum kız iğne vurulduğu gün öncesi ve iğne olduğu gün ilişki oldu eşim göreve gitti hamile olduğumu öğrendim iyikide dr dinlememişim falan yazmıştıHmm benim iki taraftada 21 milim olmuş ilişki saatini belirle vurul dedi ilişki günt olarak dedimki bugün normalde günümüz değerlendirilimmi yoksa iğne saatini mi bekleyelim dedim oda iğneyi beklesinde olur bişe olmaz dedi
Ben yurtdışında büyüdüğüm için adımın anlamını bilen yoktu canım o sıkıntıyı çekmedim ama adım unisex olduğu için canımı sıkan Türkler oluyordu tabii. Aa erkek ismi değil mi İlkay?Bana cocukken sorarlardi adin degisik anlami ne aralik mi bende ne gicik olurdum yaasana ocak derler miydi
Kızlar yumurta illa BAT dan 14 gün önce mı oluyor yani şart mı?
Kuzum şu oğluşu 9'da nasıl uyutuyorsun bi de hele banagel kız bizim köye annem seni elleriyle besler hala kahve içmeme dır dır eder.ebe yok doğum doktoruda perşembe geliyo. kafanı dinlersin bence.izmirle datça arasıda 6 saatçik yol.burdan öteye köy şehirde yok. sabaha kadar uyumayız. oyyy sabahlar olmasın.oğlanıda 9 da uyuttukmu tamamdır:)
Bata 2 gun kaldi heyecan yaptimKuzum şu oğluşu 9'da nasıl uyutuyorsun bi de hele banabenimki TV bağımlısı oldu hâlâ izliyor bit kadar çocukla baş edemiyorum ayy
Himmm bu ipucuna göre supheli iliskiden adete tam 14 gun olacak saydım simdi de .... al iste tribr girecek bi neden daha banaCanim bekledigin tarihle uymayabilir yani farkli yumurtlayabilirsin ama yumurtlamadan sonra regl 14 gun sonra olur.
Yani yumurtlamasini anlayamamis biri adetinden 14 gun onceye giderse ipucu olabilir gunleri adına
Çıldırtan cinstenAralık mı o nasıl bi espri anlayışı Allah aşkına
Evet canim ya havucta oyle hani süt yapan hersey :) dere otundan tut da sumak üzüm kurusu bile kıvırcık marul vs...Cnm ben havuç suyu içiyom prl mi yükseltiyo oo loksa inciri biliyom yemiyom o yüzden
ahh kuzumm sormaa inşallah doktor sacmalamıstır.canım ben özelde görüntüleme merkezinde çektirdim .. o nasıl ya gerçekten bu doktorlarda biri birinin dediği tutmuyor canım çok geçmiş olsun inşallah öyle şeyler yoktur
Ben yurtdışında büyüdüğüm için adımın anlamını bilen yoktu canım o sıkıntıyı çekmedim ama adım unisex olduğu için canımı sıkan Türkler oluyordu tabii. Aa erkek ismi değil mi İlkay?
Sperm testini istemedi doktor bir iki ay deneyelim de olmazsa sonra da sperm testi yaptıralım diye düşündük bizdeDiğer değerlerinde sonucunu bekliycem sonra gelsin bebiiiiiş inşallaahhh
Sen tripte kal hiiç çıkma :))))Himmm bu ipucuna göre supheli iliskiden adete tam 14 gun olacak saydım simdi de .... al iste tribr girecek bi neden daha bana
İngiltere'de doğup büyüdüm canım. 20 yaşındayken evlenip Türkiye'ye kesin dönüş yaptım.hee erkek diyeydin.
Nerde buyudun canim hala yurtdisinda misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?