Tam cikiyooooooooom hop icerdeyim :)))Sen tripte kal hiiç çıkma :))))
İngiltere'de doğup büyüdüm canım. 20 yaşındayken evlenip Türkiye'ye kesin dönüş yaptım.
Oğluma hamile kaldığımda gül hastalığı geçirdim.. vücut olmadık tepkiler veriyor gerçekten :)Kızlar yepyeni bir belirti ile karsinizdayim desemdün vücudumda garip bir yanma hissi vardı bugün ne farkedeyim kızarık var iki yerimde yanan yerlerde alerjik bişey olmuş . Hayatımda ilk defa böyle bişey oluyor . Eşimle oturduk yedigimizi ictigimizi konuştuk yok hep aynı şeyler farklı bişey yok , hep aynı çamaşır tozunu, hep aynı sabunu kullanıyorum onlarda olamaz , havalardan desek onuda sanmıyorum. Yoksa dedim buda bir belirti oalabilir mı açtım okudum , hakikaten var belirtilerde ah vücudum inşallah beni yaniltmiyordur
Ne guzel canım :) bebisle taçlanır insallah evliliginİngiltere'de doğup büyüdüm canım. 20 yaşındayken evlenip Türkiye'ye kesin dönüş yaptım.
Kıvırcık demeyeydin iyiydi :))) her hafta alıyorum bu aralar, çok da seviyorum ayy ayyyEvet canim ya havucta oyle hani süt yapan hersey :) dere otundan tut da sumak üzüm kurusu bile kıvırcık marul vs...
Bu topiğin öyle bir yan etkisi var :))) tribe sokarız her türlü :)))Tam cikiyooooooooom hop icerdeyim :)))
Bende cok severim :) simdi yaptığım salatasini anlatsam hamisler beni gruptan atarKıvırcık demeyeydin iyiydi :))) her hafta alıyorum bu aralar, çok da seviyorum ayy ayyy
Sorma yaaa gercekten oyle olduBu topiğin öyle bir yan etkisi var :))) tribe sokarız her türlü :)))
Bu ay tutmamissa seni de gelecek ay yumurtlama günü nu hesaplarken bulacaz benceeeSorma yaaa gercekten oyle oldu
Bende cok severim :) simdi yaptığım salatasini anlatsam hamisler beni gruptan atar
Bu ay tutmamissa seni de gelecek ay yumurtlama günü nu hesaplarken bulacaz benceee
:))))
Valla öyle seymamı motive edeyim dedim morali yerine gelsin kanat al pisir vs dedim ohh anlattim uzun uzun aklima da gelmedi hamisler . ordan arkadas yazdi kizlaar yemek demeyinyarıldım gülmekten
İlk defa duyuyorum o hastalığı nasıl bişey canım bahsetseneOğluma hamile kaldığımda gül hastalığı geçirdim.. vücut olmadık tepkiler veriyor gerçekten :)
Hoşgeldin fıstıkNeler olup bitti hep kaçırıyorum
Yeni hamileleri tebrik ederek başlayayım❤❤❤
Çok yorum birikmiş okuyamadim kusura bakmayin.
Adet olayım sahalara dönüş yapacagım
Hepinize iyi geceler
Vatanımı değişmem ama doğup büyüdüğüm yeride değişmem canım. İkisinin de yeri farklıdır.Valla bende yurtdışında yaşıyorum tamam bi yere kadar yurtdışında yaşamak güzel ama bi yandanda kötü malesef
Hayırlısıysa olsun canım.Ne guzel canım :) bebisle taçlanır insallah evliligin
Aminn canımmHayırlısıysa olsun canım.
Bekliyoruz canimm iyi gecelerrNeler olup bitti hep kaçırıyorum
Yeni hamileleri tebrik ederek başlayayım❤❤❤
Çok yorum birikmiş okuyamadim kusura bakmayin.
Adet olayım sahalara dönüş yapacagım
Hepinize iyi geceler
Saraçoğlu söyler arada, rosesea gibi bişey. İnternete gül hastalığı yaz resimli anlatım bulunca daha iyi anlaşılır. Pembe döküntü, felaket kaşıntı diyebilirim kısaca :)İlk defa duyuyorum o hastalığı nasıl bişey canım bahsetsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?