- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Once senin hamilelik haberinle çoşalim yavrumHoşgeldin fıstıkbir an önce aramıza katıl da birlikte coşalım
Hemen bakıyorum teşekkür ettimSaraçoğlu söyler arada, rosesea gibi bişey. İnternete gül hastalığı yaz resimli anlatım bulunca daha iyi anlaşılır. Pembe döküntü, felaket kaşıntı diyebilirim kısaca :)
Az kaldi bekleyin beni anacımBekliyoruz canimm iyi gecelerr
Ayy inşallah canım benimOnce senin hamilelik haberinle çoşalim yavrum
Vatanımı değişmem ama doğup büyüdüğüm yeride değişmem canım. İkisinin de yeri farklıdır.
Sen Türkiyeyi mi özlüyorsun? :)Bende asla değişmem insan özlüyo işte ama napalım
Bata da az kalmiş ayyy hadi gelsin kızımızAyy inşallah canım benimümidim var bu ay, dur bakalım ne çıkacak
Bende yurtdışındayım özlüyorum ama ordaki yaşananları değil,maalesf çok kötüye gidiyor ülkemizSen Türkiyeyi mi özlüyorsun? :)
İnşallah canim benim çok çok amiiinBata da az kalmiş ayyy hadi gelsin kızımız
Ülke yerinde duruyor canım sıkıntı yok. Bende doğduğum memleketi özledim.Bende yurtdışındayım özlüyorum ama ordaki yaşananları değil,maalesf çok kötüye gidiyor ülkemiz
mik mik
seymaka aynen yarına kaldı malesef. ben zaten erken uyurum. ama yine uykum bölünecek üç gündür bu heyecan yüzünden uykularım bölündü gözlerimin altı mosmor olmus yeni farkettim. inşallah beklediğime değer ne diyim.
gel kız bizim köye annem seni elleriyle besler hala kahve içmeme dır dır eder.ebe yok doğum doktoruda perşembe geliyo. kafanı dinlersin bence.izmirle datça arasıda 6 saatçik yol.burdan öteye köy şehirde yok. sabaha kadar uyumayız. oyyy sabahlar olmasın.oğlanıda 9 da uyuttukmu tamamdır:)
Bizde kutlamıyoruz :)
Ama en güzeli güzel anılar biriktirmek gelir bana her zaman.Bi tura katılabilirsiniz yarin olmasada haftasonuna ayarlayip mesela.Ya da hep aklinizda olan bisyde olabilir daha fazla ertelemeden fln❤
Yok canım ben size uzzaaakk bir yerdeyim adiyaman :) ama esimle bu yaz oralara gelmeyi dusunuyoruz
Kızlar bir sorum var miyop veya poptip denilen şeyler ultrasonda gidilir mi yoksa illa alttan muanemi
Kuzum şu oğluşu 9'da nasıl uyutuyorsun bi de hele banabenimki TV bağımlısı oldu hâlâ izliyor bit kadar çocukla baş edemiyorum ayy
Evet canim ya havucta oyle hani süt yapan hersey :) dere otundan tut da sumak üzüm kurusu bile kıvırcık marul vs...
Kızlar yepyeni bir belirti ile karsinizdayim desemdün vücudumda garip bir yanma hissi vardı bugün ne farkedeyim kızarık var iki yerimde yanan yerlerde alerjik bişey olmuş . Hayatımda ilk defa böyle bişey oluyor . Eşimle oturduk yedigimizi ictigimizi konuştuk yok hep aynı şeyler farklı bişey yok , hep aynı çamaşır tozunu, hep aynı sabunu kullanıyorum onlarda olamaz , havalardan desek onuda sanmıyorum. Yoksa dedim buda bir belirti oalabilir mı açtım okudum , hakikaten var belirtilerde ah vücudum inşallah beni yaniltmiyordur
Neler olup bitti hep kaçırıyorum
Yeni hamileleri tebrik ederek başlayayım❤❤❤
Çok yorum birikmiş okuyamadim kusura bakmayin.
Adet olayım sahalara dönüş yapacagım
Hepinize iyi geceler
Valla öyle seymamı motive edeyim dedim morali yerine gelsin kanat al pisir vs dedim ohh anlattim uzun uzun aklima da gelmedi hamisler . ordan arkadas yazdi kizlaar yemek demeyinutandim dusunemedim diyee
Ayyy eveet hatırladım o anııı. Canım benim yaa ben o gün aldım gazı merak etme gömdüm tavuğu valla hormonuydu zartıydı zurtuydu dinlemedim hiç özlemişim napiyim iyiki yazmışım buraya da azcık gaz bekliyomuşum onu da aldım sendeennn :))))
Kuzu arastir bence azalt yukselten yiyecekleri zaten Bebis olunca bol bol sut olsun diye yersin
Değer kuzum değer bebiş sidikte bukadar belliyse kanda harakiri yapar sen merak etme sımsıkı tutundu o annesineee
Oooff varya nasıl içlendim okurken yemin ederim kıymetini bil yavrucum çok çok çok büyük bir nimet bulunduğun yer. Keşke kocam bana kalk İzmire gidelim dese okadar pişmanım İstanbula geldiğime.
Kıız baharda geliyim ben datçanın meşhur yeşil şeylerinden yeriz ( sölemeyim şimdi) çayıda koyduk mu ohhh sabahlar olmasın
Aynen öyle kuzum o anılar hediyeden daha güzel zaten. Maksat bahanesi olsun yoksa sevgililer günü kadar traş bir gün yok. Şu içinde bulunduğumuz durumdan bir gün sıyrılmak için bahane arıyorum fırsata dönüştüreyim bari durumu dedim
Oooohhh sen bence çiğ köfteni al burayada uğra kuzummm
Canım ben bekarken bayağı bir su içtikten sonra karından ultrasonla muayene oluyordum ama evliyim dediğin sürede vajinal muayene ile bakıyorlar ki bence çok daha net muayene yapılıyor korkulacak hiç birşey de yok
Ahahaha oyyy kıyamam yaa azcık güldüm okurken kusura bakma vosvosum. Anam senin kız cadı olunca napçan afacanla beraber, huni koleksiyonu yaparsın artık.Hangi çocuk 9 da uyuyor ya valla ben hiç bir arkadaşımdan duymadım gece 3-4 gibi çocuk uyutup 4 saat sonra işe gelen var valla gördükçe “ acabaaaa “ diyorum eşim olsa kesin derki “ hemen sütünün içine bir çimdik uyku ilacı “
Ayy neler diyorsun öyleeeeben bu söylediklerinin hepsini eksiksiz tüketirim ve bayılırım keza bugün kıvırcık marul salatama sos yaparken içine sumak attım ( geldi bana bir pişmanlık ) üzüm kurusu da öğleden sonra acıktıkça atarım ağzıma. Hele geçen ay bi havuç suyunda banyo yapmadığım kaldı. Her Allahın günü koca koca bardaklarla götürdüm yumurtaya iyi gelsin diye valla yüreğime koca bir öküz oturdu
Hadi bakalım inşallah canım. Daha önce böle olmadıysa ve gebelik belirtisiyse bu inşallah bebiş haberi alırız
Kiz gecen bi uzman konusuyordu diyor tavuklar hormonlu degil duzenli besleniyorlar gezen tavuklardan daha saglikli .yumurtalar da bir suru testten geciyor dedim bu adam bizim donemde mi yasiyor program da canli yayindiHemşerimm hoşgeldinnn hadi gel artık yahuuu
Ayyy eveet hatırladım o anııı. Canım benim yaa ben o gün aldım gazı merak etme gömdüm tavuğu valla hormonuydu zartıydı zurtuydu dinlemedim hiç özlemişim napiyim iyiki yazmışım buraya da azcık gaz bekliyomuşum onu da aldım sendeennn :))))
Ben de sana çok güldüm bu gece başkaaaanbayılıyorum senin deyimlerine. Patent falan al sen bunlara
Kiz gecen bi uzman konusuyordu diyor tavuklar hormonlu degil duzenli besleniyorlar gezen tavuklardan daha saglikli .yumurtalar da bir suru testten geciyor dedim bu adam bizim donemde mi yasiyor program da canli yayindianlamadım gitti
Kuzu arastir bence azalt yukselten yiyecekleri zaten Bebis olunca bol bol sut olsun diye yersin
Bizim hayalini kurdugumuz gorusmeye bende o dediginden getiririm en guzel yapan yerdenn
Bence biraz daha bahsedersek bizde aserecez. Yok yok etsiz olacak merak etme kuzuAy kıyamam yaa sölemiyo gene bak ne olduğunu. Anacım bende o “malum şeyi” etli yemiyom bulgurlu olduğu sürece hamişlerde yerof neden hep en güzel şeyler zararlı oluyorkii
Lililili de olsa yiyozŞimdi bişi derdimde o uzmanlara vazgeçtimvalla o tavuğu evimde beslemedikten sonra asla inanmam hormonsuz olduğuna. Zaten 1 haftadır bilibili yiyorum bimden aldım çıktım soğukta gidemedim başka yerden almaya zaten hepside aynı b.kun laciverti ha bilibili ha lülülülü mecbur yiyioz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?