Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Değer kuzum değer bebiş sidikte bukadar belliyse kanda harakiri yapar sen merak etme sımsıkı tutundu o annesineee

Oooff varya nasıl içlendim okurken yemin ederim kıymetini bil yavrucum çok çok çok büyük bir nimet bulunduğun yer. Keşke kocam bana kalk İzmire gidelim dese okadar pişmanım İstanbula geldiğime.

Kıız baharda geliyim ben datçanın meşhur yeşil şeylerinden yeriz ( sölemeyim şimdi ) çayıda koyduk mu ohhh sabahlar olmasın

Bizde kutlamıyoruz :)
Ama en güzeli güzel anılar biriktirmek gelir bana her zaman.Bi tura katılabilirsiniz yarin olmasada haftasonuna ayarlayip mesela.Ya da hep aklinizda olan bisyde olabilir daha fazla ertelemeden fln

Aynen öyle kuzum o anılar hediyeden daha güzel zaten. Maksat bahanesi olsun yoksa sevgililer günü kadar traş bir gün yok. Şu içinde bulunduğumuz durumdan bir gün sıyrılmak için bahane arıyorum fırsata dönüştüreyim bari durumu dedim

Yok canım ben size uzzaaakk bir yerdeyim adiyaman :) ama esimle bu yaz oralara gelmeyi dusunuyoruz

Oooohhh sen bence çiğ köfteni al burayada uğra kuzummm

Kızlar bir sorum var miyop veya poptip denilen şeyler ultrasonda gidilir mi yoksa illa alttan muanemi

Canım ben bekarken bayağı bir su içtikten sonra karından ultrasonla muayene oluyordum ama evliyim dediğin sürede vajinal muayene ile bakıyorlar ki bence çok daha net muayene yapılıyor korkulacak hiç birşey de yok

Kuzum şu oğluşu 9'da nasıl uyutuyorsun bi de hele bana benimki TV bağımlısı oldu hâlâ izliyor bit kadar çocukla baş edemiyorum ayy

Ahahaha oyyy kıyamam yaa azcık güldüm okurken kusura bakma vosvosum. Anam senin kız cadı olunca napçan afacanla beraber, huni koleksiyonu yaparsın artık. Hangi çocuk 9 da uyuyor ya valla ben hiç bir arkadaşımdan duymadım gece 3-4 gibi çocuk uyutup 4 saat sonra işe gelen var valla gördükçe “ acabaaaa “ diyorum eşim olsa kesin derki “ hemen sütünün içine bir çimdik uyku ilacı “

Evet canim ya havucta oyle hani süt yapan hersey :) dere otundan tut da sumak üzüm kurusu bile kıvırcık marul vs...

Ayy neler diyorsun öyleeee ben bu söylediklerinin hepsini eksiksiz tüketirim ve bayılırım keza bugün kıvırcık marul salatama sos yaparken içine sumak attım ( geldi bana bir pişmanlık ) üzüm kurusu da öğleden sonra acıktıkça atarım ağzıma. Hele geçen ay bi havuç suyunda banyo yapmadığım kaldı. Her Allahın günü koca koca bardaklarla götürdüm yumurtaya iyi gelsin diye valla yüreğime koca bir öküz oturdu

Hadi bakalım inşallah canım. Daha önce böle olmadıysa ve gebelik belirtisiyse bu inşallah bebiş haberi alırız

Neler olup bitti hep kaçırıyorum
Yeni hamileleri tebrik ederek başlayayım❤❤❤
Çok yorum birikmiş okuyamadim kusura bakmayin.
Adet olayım sahalara dönüş yapacagım
Hepinize iyi geceler

Hemşerimm hoşgeldinnn hadi gel artık yahuuu

Valla öyle seymamı motive edeyim dedim morali yerine gelsin kanat al pisir vs dedim ohh anlattim uzun uzun aklima da gelmedi hamisler . ordan arkadas yazdi kizlaar yemek demeyin utandim dusunemedim diyee

Ayyy eveet hatırladım o anııı. Canım benim yaa ben o gün aldım gazı merak etme gömdüm tavuğu valla hormonuydu zartıydı zurtuydu dinlemedim hiç özlemişim napiyim iyiki yazmışım buraya da azcık gaz bekliyomuşum onu da aldım sendeennn :))))

Ben de sana çok güldüm bu gece başkaaaan bayılıyorum senin deyimlerine. Patent falan al sen bunlara

Kuzu arastir bence azalt yukselten yiyecekleri zaten Bebis olunca bol bol sut olsun diye yersin
Bizim hayalini kurdugumuz gorusmeye bende o dediginden getiririm en guzel yapan yerdenn

Kiz gecen bi uzman konusuyordu diyor tavuklar hormonlu degil duzenli besleniyorlar gezen tavuklardan daha saglikli .yumurtalar da bir suru testten geciyor dedim bu adam bizim donemde mi yasiyor program da canli yayindi anlamadım gitti

Kiz gecen bi uzman konusuyordu diyor tavuklar hormonlu degil duzenli besleniyorlar gezen tavuklardan daha saglikli .yumurtalar da bir suru testten geciyor dedim bu adam bizim donemde mi yasiyor program da canli yayindi anlamadım gitti

Şimdi bişi derdimde o uzmanlara vazgeçtim valla o tavuğu evimde beslemedikten sonra asla inanmam hormonsuz olduğuna. Zaten 1 haftadır bilibili yiyorum bimden aldım çıktım soğukta gidemedim başka yerden almaya zaten hepside aynı b.kun laciverti ha bilibili ha lülülülü mecbur yiyioz

Kuzu arastir bence azalt yukselten yiyecekleri zaten Bebis olunca bol bol sut olsun diye yersin
Bizim hayalini kurdugumuz gorusmeye bende o dediginden getiririm en guzel yapan yerdenn

Ay kıyamam yaa sölemiyo gene bak ne olduğunu. Anacım bende o “malum şeyi” etli yemiyom bulgurlu olduğu sürece hamişlerde yer of neden hep en güzel şeyler zararlı oluyorkii

Ay kıyamam yaa sölemiyo gene bak ne olduğunu. Anacım bende o “malum şeyi” etli yemiyom bulgurlu olduğu sürece hamişlerde yer of neden hep en güzel şeyler zararlı oluyorkii
Bence biraz daha bahsedersek bizde aserecez. Yok yok etsiz olacak merak etme kuzu

Lililili de olsa yiyoz napalim keske dedigin gibi saglikli beslenebilsek ama napalim . biz ceylana gidelim ekmegimizi de yapariz ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…