Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız yemezmiyiz hele şimdi gelsen tam zamanı.ciktilar bile:)banada istanbul çok uzak.buranin havası yeter sana.bak mis gibi sobam var dışarda ocak var öyle şömine falan değil bildiğin ocak. Gerisini sen düşün artık.sana közde kahvede yaparım ohh deyimeyim keyfimize

Bence biraz daha bahsedersek bizde aserecez. Yok yok etsiz olacak merak etme kuzu

Ahh kırmızılar yeni bitmese “ hamişlik belirtisimi acep iştahım açıldı” derdim de benim bu belirtiyle milyon kere hamile kalmam lazımdı

Mrb bilen bilir 30 regl olmam gerekti olmadım 16 gün geçti test yapmıştım 2 defa negatif çıkmıştı iki gündür yoğun şekilde yeşil imsi akintim var regl olmuyorum bir türlü artık elim ayağım dolaşmaya başladı 16 gün gecikmesi normal mı pleasss

Lililili de olsa yiyoz napalim keske dedigin gibi saglikli beslenebilsek ama napalim . biz ceylana gidelim ekmegimizi de yapariz ohh

Ayy evet yaa sorma valla. Dalından kopardığımız meyvelerden reçeller yaparız. Kuş seslerinle kahvaltımızı ederiz. Şimdi ceylankuşa çok sıradan gelen şeyler bizim için nekadar süpersonik kalıyor. İstesek yine yaparızda büyükşehirde nekadar yapıcaksın ki işte çakması olur anca :/

Ahh kırmızılar yeni bitmese “ hamişlik belirtisimi acep iştahım açıldı” derdim de benim bu belirtiyle milyon kere hamile kalmam lazımdı
Sen buraya gel o istahina agzina layik yemekler yaparim canimm ( sayamiyorum )

Kuzum şu oğluşu 9'da nasıl uyutuyorsun bi de hele bana benimki TV bağımlısı oldu hâlâ izliyor bit kadar çocukla baş edemiyorum ayy
Kuzum mete okula başlamadanda gece 9 sabah 9 yapıyordu.hatta yatis 9 .15 dir küçük ken. Bilmezdi saati o zamanlar bende saatler kollarını actinda yatarsak büyür çocuklar derdim oda bi acele eder çişini yapar uatardi şimdide okula gittiği için daha iyi biliyo.yaninda yatmadım hel ayrı odada yatırdım kendi odasında. Beşikte done done uyurdu hala aynı. Sende büyümesi için bunun olması gerektiği ni söyle kuzum

Deme demeeeeee ay hangisine şaşırsaaaamm çıkan yeşillere miii közde kahveyemiiii. Ekmekte atarız kız ocağa mis gibi gece kaçamağıı çok severim öyle şeyleri heee nasıl gaza geldim anlatamam yokmu bir datça ekspress :)))

Bilet kestim sabah ezaninda gidiyorum N nalyecetemtahin

Kız ben kucucuk yerdeyim ona ragmen hasretiz oyle seylere annem hasta olmadan once yapardi simdi bize anlatıyor soyle yapin boyle yapin ama o kalite yok :)

Canım ilk defa mi bu kadar gecikiyor

Ne güzel evlat yetiştirmişsin maşallah sübhanallah... İmrendim... Benim sıpa başına buyruk.. ve nedense bana güvenmez, herşeyi deneyimleyerek öğrenme taraftarı.. hiç de kandırmam, hep dürüst olurum ama hayal dünyası çok geniş, ne anlatsam bir alternatif üretir kendince.. genetik olsa gerek.. babaannesi kılıklı diyorum kızınca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…