- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
Kız yemezmiyiz hele şimdi gelsen tam zamanı.ciktilar bile:)banada istanbul çok uzak.buranin havası yeter sana.bak mis gibi sobam var dışarda ocak var öyle şömine falan değil bildiğin ocak. Gerisini sen düşün artık.sana közde kahvede yaparım ohh deyimeyim keyfimize
Değer kuzum değer bebiş sidikte bukadar belliyse kanda harakiri yapar sen merak etme sımsıkı tutundu o annesineee
Oooff varya nasıl içlendim okurken yemin ederim kıymetini bil yavrucum çok çok çok büyük bir nimet bulunduğun yer. Keşke kocam bana kalk İzmire gidelim dese okadar pişmanım İstanbula geldiğime.
Kıız baharda geliyim ben datçanın meşhur yeşil şeylerinden yeriz ( sölemeyim şimdi) çayıda koyduk mu ohhh sabahlar olmasın
Aynen öyle kuzum o anılar hediyeden daha güzel zaten. Maksat bahanesi olsun yoksa sevgililer günü kadar traş bir gün yok. Şu içinde bulunduğumuz durumdan bir gün sıyrılmak için bahane arıyorum fırsata dönüştüreyim bari durumu dedim
Oooohhh sen bence çiğ köfteni al burayada uğra kuzummm
Canım ben bekarken bayağı bir su içtikten sonra karından ultrasonla muayene oluyordum ama evliyim dediğin sürede vajinal muayene ile bakıyorlar ki bence çok daha net muayene yapılıyor korkulacak hiç birşey de yok
Ahahaha oyyy kıyamam yaa azcık güldüm okurken kusura bakma vosvosum. Anam senin kız cadı olunca napçan afacanla beraber, huni koleksiyonu yaparsın artık.Hangi çocuk 9 da uyuyor ya valla ben hiç bir arkadaşımdan duymadım gece 3-4 gibi çocuk uyutup 4 saat sonra işe gelen var valla gördükçe “ acabaaaa “ diyorum eşim olsa kesin derki “ hemen sütünün içine bir çimdik uyku ilacı “
Ayy neler diyorsun öyleeeeben bu söylediklerinin hepsini eksiksiz tüketirim ve bayılırım keza bugün kıvırcık marul salatama sos yaparken içine sumak attım ( geldi bana bir pişmanlık ) üzüm kurusu da öğleden sonra acıktıkça atarım ağzıma. Hele geçen ay bi havuç suyunda banyo yapmadığım kaldı. Her Allahın günü koca koca bardaklarla götürdüm yumurtaya iyi gelsin diye valla yüreğime koca bir öküz oturdu
Hadi bakalım inşallah canım. Daha önce böle olmadıysa ve gebelik belirtisiyse bu inşallah bebiş haberi alırız
Bence biraz daha bahsedersek bizde aserecez. Yok yok etsiz olacak merak etme kuzu
Lililili de olsa yiyoznapalim keske dedigin gibi saglikli beslenebilsek ama napalim . biz ceylana gidelim ekmegimizi de yapariz ohh
Sen buraya gel o istahina agzina layik yemekler yaparim canimm ( sayamiyorum )Ahh kırmızılar yeni bitmese “ hamişlik belirtisimi acep iştahım açıldı” derdim de benim bu belirtiyle milyon kere hamile kalmam lazımdı
Kuzum mete okula başlamadanda gece 9 sabah 9 yapıyordu.hatta yatis 9 .15 dir küçük ken. Bilmezdi saati o zamanlar bende saatler kollarını actinda yatarsak büyür çocuklar derdim oda bi acele eder çişini yapar uatardi şimdide okula gittiği için daha iyi biliyo.yaninda yatmadım hel ayrı odada yatırdım kendi odasında. Beşikte done done uyurdu hala aynı. Sende büyümesi için bunun olması gerektiği ni söyle kuzumKuzum şu oğluşu 9'da nasıl uyutuyorsun bi de hele banabenimki TV bağımlısı oldu hâlâ izliyor bit kadar çocukla baş edemiyorum ayy
Kız yemezmiyiz hele şimdi gelsen tam zamanı.ciktilar bile:)banada istanbul çok uzak.buranin havası yeter sana.bak mis gibi sobam var dışarda ocak var öyle şömine falan değil bildiğin ocak. Gerisini sen düşün artık.sana közde kahvede yaparım ohh deyimeyim keyfimize
Bilet kestim sabah ezaninda gidiyorum N nalyecetemtahinDeme demeeeeee ay hangisine şaşırsaaaamm çıkan yeşillere miii közde kahveyemiiii. Ekmekte atarız kız ocağa mis gibi gece kaçamağıı çok severim öyle şeyleri heee nasıl gaza geldim anlatamam yokmu bir datça ekspress :)))
Sen buraya gel o istahina agzina layik yemekler yaparim canimm ( sayamiyorum )
Kız ben kucucuk yerdeyim ona ragmen hasretiz oyle seylere annem hasta olmadan once yapardi simdi bize anlatıyor soyle yapin boyle yapin ama o kalite yok :)Ayy evet yaa sorma valla. Dalından kopardığımız meyvelerden reçeller yaparız. Kuş seslerinle kahvaltımızı ederiz. Şimdi ceylankuşa çok sıradan gelen şeyler bizim için nekadar süpersonik kalıyor. İstesek yine yaparızda büyükşehirde nekadar yapıcaksın ki işte çakması olur anca :/
Insallah canimmm biliyorsunAnladım beeendüşünmen yeter kuzuumm benim sağolasın inşallah kısmet olur, karşılıklı biliyorsun ki
Kız valla oraya gelir üstüne oturur tekme tokat girerim bak :)he ya ondandır usutmussundur :).hatta sen hamile değilsindir bize öyle geliyodur.bizde kafayı üşütmüşüzdür belki:):)Birazcık daha beklim yapacam ama hemen değil usutmusumdur herhalde canım
Canım ilk defa mi bu kadar gecikiyorMrb bilen bilir 30 regl olmam gerekti olmadım 16 gün geçti test yapmıştım 2 defa negatif çıkmıştı iki gündür yoğun şekilde yeşil imsi akintim var regl olmuyorum bir türlü artık elim ayağım dolaşmaya başladı 16 gün gecikmesi normal mı pleasss
Gece arabasına bin yarın öğlen karşılayın seni.hamile kalana kadar göndermem seni arada esin ziyaret eder iş icabi:)Bilet kestim sabah ezaninda gidiyorum N nalyecetemtahin
Ne güzel evlat yetiştirmişsin maşallah sübhanallah... İmrendim... Benim sıpa başına buyruk.. ve nedense bana güvenmez, herşeyi deneyimleyerek öğrenme taraftarı.. hiç de kandırmam, hep dürüst olurum ama hayal dünyası çok geniş, ne anlatsam bir alternatif üretir kendince.. genetik olsa gerek.. babaannesi kılıklı diyorum kızınca :)Kuzum mete okula başlamadanda gece 9 sabah 9 yapıyordu.hatta yatis 9 .15 dir küçük ken. Bilmezdi saati o zamanlar bende saatler kollarını actinda yatarsak büyür çocuklar derdim oda bi acele eder çişini yapar uatardi şimdide okula gittiği için daha iyi biliyo.yaninda yatmadım hel ayrı odada yatırdım kendi odasında. Beşikte done done uyurdu hala aynı. Sende büyümesi için bunun olması gerektiği ni söyle kuzum
Evet ilk defa duzensizdi ama gecikmedi erken gelirdiCanım ilk defa mi bu kadar gecikiyor
Ben o yesili gorursem herifi unuturum benceeGece arabasına bin yarın öğlen karşılayın seni.hamile kalana kadar göndermem seni arada esin ziyaret eder iş icabi:)
Testi ne zaman yaptin canimmEvet ilk defa duzensizdi ama gecikmedi erken gelirdi
Yeşil akıntı iyi değil gülüm mutlaka doktora görünEvet ilk defa duzensizdi ama gecikmedi erken gelirdi
6subat aksam 7 şubatta sabah yaptimTesti ne zaman yaptin canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?