Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha düne kadar guzinede yani sobada yapıyordum hep degil ara ara ekmeği. Şimdi yoğurmak yasak.bizim burda fasulye nohut mercimek ot çeşitleri hepsi doğal. Siz bahsediyorsunuz ya ada çayı bizim dağa cik her yer ondan zamanı geldinde .ama sizinde doktor imkanıniz çok güzel sağlık yönünden oralarda.keske gelebilsen be kuzum sabaha kadar dertlesirdik. Ben 31 sen 30 geçinir giderdik.

Kızlar face'de bir videoya yorum atmış bir genç. Çok beğendim kopyaladım.. kendi yazdıysa helal olsun içimin yağları eridi...

Bir kızım olsun;
yeni umutlarım, yeni hayallerim
yepyeni gülüşlerim olsun.
Bir kızım olsun hayatımı yenileyen, gülüşüyle çiçek saçan,
varlığıyla huzur veren.
Bir kızım olsun
hayata yeni umutlar veren
geleceğe hayat veren,
varlık sebebim olsun varlığım olsun.
Bir kızım olsun ömrümün ömrü,
nefesimin nefesi olsun kızım olsun. ❤❤❤

Ablasının gülü, o kadar doğallığın içinde doktora fazla ihtiyaç olmuyor bence.. 18 yaşıma kadar köyde yaşadım, totalde iki kere doktora yolum düştü.. at gibi sağlamdım tabiri caizse... Ne zaman üniversite için TRye geldim, poşet poşet ilaç içmeye başladım.. hava değişimi, aileden uzak kalma, alıştığım bahçe sebze-meyvelerini bulamamak, okul stresi, markete-paketli gıdaya yönelmek, oldukça hareketli bir insanken durağan hayata alışmak v.s. derken hastalıklar peşimi bırakmadı. Kurban olayım ben o köyün taşına toprağına

Her çocuk farklıdır kuzum benimki ağır başlıdır ama ciddi ağırdır.ayakkabiyi 40 saatde giyer montunu giyse önünü çekemez bir şey dersin o gelene kadar akşam olur ağır kalplidir.seninki anladığım kadarıyla kıpır kıpır.kirilir oğlum dediğin şeyi kırarak öğreniyor. Dökülür düşersin dediğin seyide yaparak öğreniyor gibi.deneyim kazanıyo olsun.buda güzel .kendine özgü bir birey.bazen bende benim oğlum niye başka çocuklar gibi şımarmıyor tutturmuyor diye üzülüyorum yemin ederim çocukluğu nu yaşasin istiyorum.

Yine de çok yıpratıcı olduğunu bil de fazla üzülme.. arada coştur çocuğu, eğleneceği aktiviteler yapın.. gerçi okulda hepsi olur.. neyse sen yine şanslısın.. aynı dediğin gibi deneme yanılma yaparak öğreniyor ama ben de tükeniyorum yanısıra :) yaşlıyım kuzum ben, yoruyor beni sıpa...

Ah kuzum keşke gelebilsen buralara uzak şehirdeki insanlar hep ev alıyor burdan arsa alıyorlar.astim bronşite iyi geliyor başta onun için.ben doğma büyüme buraliyim. Köydeydim diğer Köy e evlendim falan.iste bazen büyük şehirlerde ozeniyoruz .istediğin herşey dibinde diyoruz alışveriş yerleri cafeler pastaneler oh mis diyoruź bazen bizler. Sizde Köy e özeniyorsunuz. Türk kısmına ne olsa yetmiyor.:)

Nene olmadan yaşlılık olmaz unut onu .daha ikinci bebe gelicek daha ona yeteceksin.tekrar genclesceksin. Kendini çok daha güzel hissetceksin. Duymiyim öyle sözler sen bizim ideolojimizsin canım benim

Büyükşehirde imkanlar iyi gibi görünse de, hayat pahalı.. stres, trafik, hava kirliliği, aşırı kalabalık, tehlikeli, her yer çöp... Daha bir dolu şey.. geldik düzen kurduk ama gözümüz hep köyde.. eşim emekli olsun gideriz herhalde..

Evet kuzum o benim artık son umudum
Ve inşallah annesine sıkı sıkı tutunacak.. kendi kendinin doktoru olacaksın gülüm. Sıkı kontrol, takip.. Muğla'ya gideceksin gerekirse. Hikayeni anlatıp ezberleteceksin doktora.. ona göre önlemini alsın, benim canımı sıkmasın.. merdane koleksiyonum var benim

valla ben bisey yapmadim ogretmenim hep arkadaslarin suçu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…