- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
Daha düne kadar guzinede yani sobada yapıyordum hep degil ara ara ekmeği. Şimdi yoğurmak yasak.bizim burda fasulye nohut mercimek ot çeşitleri hepsi doğal. Siz bahsediyorsunuz ya ada çayı bizim dağa cik her yer ondan zamanı geldinde .ama sizinde doktor imkanıniz çok güzel sağlık yönünden oralarda.keske gelebilsen be kuzum sabaha kadar dertlesirdik. Ben 31 sen 30 geçinir giderdik.Deme demeeeeee ay hangisine şaşırsaaaamm çıkan yeşillere miii közde kahveyemiiii. Ekmekte atarız kız ocağa mis gibi gece kaçamağıı çok severim öyle şeyleri heee nasıl gaza geldim anlatamam yokmu bir datça ekspress :)))
Ama ağrı yanma kaşıntı yok sadece akıntı gideceğim inşallah ama martta randavu almıyorlarYeşil akıntı iyi değil gülüm mutlaka doktora görün
Hahha biz başlıcaz yakında sıyırmaya olmaya başladı şubat sonu herkes tarlada olur. Ben gidemicem eşim yapicak artık.:)kurtuldum bu sene:)Ben o yesili gorursem herifi unuturum bencee
Ablasının gülü, o kadar doğallığın içinde doktora fazla ihtiyaç olmuyor bence.. 18 yaşıma kadar köyde yaşadım, totalde iki kere doktora yolum düştü.. at gibi sağlamdım tabiri caizse... Ne zaman üniversite için TRye geldim, poşet poşet ilaç içmeye başladım.. hava değişimi, aileden uzak kalma, alıştığım bahçe sebze-meyvelerini bulamamak, okul stresi, markete-paketli gıdaya yönelmek, oldukça hareketli bir insanken durağan hayata alışmak v.s. derken hastalıklar peşimi bırakmadı. Kurban olayım ben o köyün taşına toprağınaDaha düne kadar guzinede yani sobada yapıyordum hep degil ara ara ekmeği. Şimdi yoğurmak yasak.bizim burda fasulye nohut mercimek ot çeşitleri hepsi doğal. Siz bahsediyorsunuz ya ada çayı bizim dağa cik her yer ondan zamanı geldinde .ama sizinde doktor imkanıniz çok güzel sağlık yönünden oralarda.keske gelebilsen be kuzum sabaha kadar dertlesirdik. Ben 31 sen 30 geçinir giderdik.
Her çocuk farklıdır kuzum benimki ağır başlıdır ama ciddi ağırdır.ayakkabiyi 40 saatde giyer montunu giyse önünü çekemez bir şey dersin o gelene kadar akşam olur ağır kalplidir.seninki anladığım kadarıyla kıpır kıpır.kirilir oğlum dediğin şeyi kırarak öğreniyor. Dökülür düşersin dediğin seyide yaparak öğreniyor gibi.deneyim kazanıyo olsun.buda güzel .kendine özgü bir birey.bazen bende benim oğlum niye başka çocuklar gibi şımarmıyor tutturmuyor diye üzülüyorum yemin ederim çocukluğu nu yaşasin istiyorum.Ne güzel evlat yetiştirmişsin maşallah sübhanallah... İmrendim... Benim sıpa başına buyruk.. ve nedense bana güvenmez, herşeyi deneyimleyerek öğrenme taraftarı.. hiç de kandırmam, hep dürüst olurum ama hayal dünyası çok geniş, ne anlatsam bir alternatif üretir kendince.. genetik olsa gerek.. babaannesi kılıklı diyorum kızınca :)
Ne güzel evlat yetiştirmişsin maşallah sübhanallah... İmrendim... Benim sıpa başına buyruk.. ve nedense bana güvenmez, herşeyi deneyimleyerek öğrenme taraftarı.. hiç de kandırmam, hep dürüst olurum ama hayal dünyası çok geniş, ne anlatsam bir alternatif üretir kendince.. genetik olsa gerek.. babaannesi kılıklı diyorum kızınca :)
Yine de çok yıpratıcı olduğunu bil de fazla üzülme.. arada coştur çocuğu, eğleneceği aktiviteler yapın.. gerçi okulda hepsi olur.. neyse sen yine şanslısın.. aynı dediğin gibi deneme yanılma yaparak öğreniyor ama ben de tükeniyorum yanısıra :) yaşlıyım kuzum ben, yoruyor beni sıpa...Her çocuk farklıdır kuzum benimki ağır başlıdır ama ciddi ağırdır.ayakkabiyi 40 saatde giyer montunu giyse önünü çekemez bir şey dersin o gelene kadar akşam olur ağır kalplidir.seninki anladığım kadarıyla kıpır kıpır.kirilir oğlum dediğin şeyi kırarak öğreniyor. Dökülür düşersin dediğin seyide yaparak öğreniyor gibi.deneyim kazanıyo olsun.buda güzel .kendine özgü bir birey.bazen bende benim oğlum niye başka çocuklar gibi şımarmıyor tutturmuyor diye üzülüyorum yemin ederim çocukluğu nu yaşasin istiyorum.
Ablasının gülü, o kadar doğallığın içinde doktora fazla ihtiyaç olmuyor bence.. 18 yaşıma kadar köyde yaşadım, totalde iki kere doktora yolum düştü.. at gibi sağlamdım tabiri caizse... Ne zaman üniversite için TRye geldim, poşet poşet ilaç içmeye başladım.. hava değişimi, aileden uzak kalma, alıştığım bahçe sebze-meyvelerini bulamamak, okul stresi, markete-paketli gıdaya yönelmek, oldukça hareketli bir insanken durağan hayata alışmak v.s. derken hastalıklar peşimi bırakmadı. Kurban olayım ben o köyün taşına toprağına
Nene olmadan yaşlılık olmaz unut onu .daha ikinci bebe gelicek daha ona yeteceksin.tekrar genclesceksin. Kendini çok daha güzel hissetceksin. Duymiyim öyle sözler sen bizim ideolojimizsin canım benimYine de çok yıpratıcı olduğunu bil de fazla üzülme.. arada coştur çocuğu, eğleneceği aktiviteler yapın.. gerçi okulda hepsi olur.. neyse sen yine şanslısın.. aynı dediğin gibi deneme yanılma yaparak öğreniyor ama ben de tükeniyorum yanısıra :) yaşlıyım kuzum ben, yoruyor beni sıpa...
Vosvos ablanin dedigi gibi got canim kontrol ettir nolur nolmaz sikayetlerini de soyle6subat aksam 7 şubatta sabah yaptim
Büyükşehirde imkanlar iyi gibi görünse de, hayat pahalı.. stres, trafik, hava kirliliği, aşırı kalabalık, tehlikeli, her yer çöp... Daha bir dolu şey.. geldik düzen kurduk ama gözümüz hep köyde.. eşim emekli olsun gideriz herhalde..Ah kuzum keşke gelebilsen buralara uzak şehirdeki insanlar hep ev alıyor burdan arsa alıyorlar.astim bronşite iyi geliyor başta onun için.ben doğma büyüme buraliyim. Köydeydim diğer Köy e evlendim falan.iste bazen büyük şehirlerde ozeniyoruz .istediğin herşey dibinde diyoruz alışveriş yerleri cafeler pastaneler oh mis diyoruź bazen bizler. Sizde Köy e özeniyorsunuz. Türk kısmına ne olsa yetmiyor.:)
Ohh yat kız dinlen ye ic :) aman dikket et o bebis cok kiymetliiHahha biz başlıcaz yakında sıyırmaya olmaya başladı şubat sonu herkes tarlada olur. Ben gidemicem eşim yapicak artık.:)kurtuldum bu sene:)
Sen Türkiyeyi mi özlüyorsun? :)
Inş canım o dediğin cok doğru vallaBüyükşehirde imkanlar iyi gibi görünse de, hayat pahalı.. stres, trafik, hava kirliliği, aşırı kalabalık, tehlikeli, her yer çöp... Daha bir dolu şey.. geldik düzen kurduk ama gözümüz hep köyde.. eşim emekli olsun gideriz herhalde..
Evet kuzum o benim artık son umudumOhh yat kız dinlen ye ic :) aman dikket et o bebis cok kiymetlii
Bende yurtdışındayım özlüyorum ama ordaki yaşananları değil,maalesf çok kötüye gidiyor ülkemiz
Ooo kardesler gelecek daha ona boy boy oyy nede tatli olurlar masallahh :)Evet kuzum o benim artık son umudum
Ve inşallah annesine sıkı sıkı tutunacak.. kendi kendinin doktoru olacaksın gülüm. Sıkı kontrol, takip.. Muğla'ya gideceksin gerekirse. Hikayeni anlatıp ezberleteceksin doktora.. ona göre önlemini alsın, benim canımı sıkmasın.. merdane koleksiyonum var benimEvet kuzum o benim artık son umudum
Ve inşallah annesine sıkı sıkı tutunacak.. kendi kendinin doktoru olacaksın gülüm. Sıkı kontrol, takip.. Muğla'ya gideceksin gerekirse. Hikayeni anlatıp ezberleteceksin doktora.. ona göre önlemini alsın, benim canımı sıkmasın.. merdane koleksiyonum var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?