Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birşey sorcam. Bu ara aslında hiç iştahım yok ama sürekli aç hissediyorum birşeyler yiyorum. Adetime 1 hafta kala sol kasikta ağrı çektim 2 gün sonra kesildi birden.biraz beyaz akintim oldu. BAT a 3 gün var hamile olma ihtimalim var mı ki acaba?

kızlar nasılsınız? ben de buradayım. ben hamileliği çok istiyorum ama en büyük korkum mide bulantısı ve kusma. çok uzun sürenler oluyormuş keşke hepimiz bulantı kusma olmadan geçirsek.

kızlar nasılsınız? ben de buradayım. ben hamileliği çok istiyorum ama en büyük korkum mide bulantısı ve kusma. çok uzun sürenler oluyormuş keşke hepimiz bulantı kusma olmadan geçirsek.
Valla canım ben kusmaya da razıyım en azından geçici ama olmuyo

3 ayda 5 kilo vermiştim ama dr bu gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterir demişti çok şükür 4 yaşında oğlum o dönemlerde anı olarak kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…