Doktora kızdım ben çocuğum, korkma senvalla ben bisey yapmadim ogretmenim hep arkadaslarin suçu
Tamam efemmDoktora kızdım ben çocuğum, korkma sen
Günün ilk günaydını benden olsunnn
Sevgililer gününüz de kutlu olsunnn
sadece sevgililer günü değil sevgi günü diye düşünüyorum ben zaten bu günüAtarsa 2 bat agunaydin kizlaar illa ask mesk olmali degil ya sevgili olmak da gerekmiyor :) kutlu olsun hepimize 14 subat
Kesinlikle canimsadece sevgililer günü değil sevgi günü diye düşünüyorum ben zaten bu günü
Ne alaka bilmiyorum ama seni ruyamda gordum ve hamileydin.internet sayfasinda gezinirken bi anda bu grubun sayfasi aciliyor ve senin hamileyim yazini goruyorum cok duygulandim.Rabbim nasip etsin kucagina almayiAy aminn. Çok şükür bir şey çıkmamış sende
MasaAllah masaAllahGünaydın kızlar. Benim değer 171.29 çıkmış. InşaAllah böyle katlanarak artar:)
Aminn Allah razı olsun. InşaAllah sizler de en kisa zamanda bu haberleri alirsiniz:)MasaAllah masaAllahguzel bir hamilelik gecirirsin insaAllah
Cumlemizden razi olsun tatlim..hayirsiyla insaAllah bu sene burasi bebis kaynayacakAminn Allah razı olsun. InşaAllah sizler de en kisa zamanda bu haberleri alirsiniz:)
Ayyy çok sevindimmm Rabbim nazarlardan korusun siziGünaydın kızlar. Benim değer 171.29 çıkmış. InşaAllah böyle katlanarak artar:)
Valla canım ben kusmaya da razıyım en azından geçici ama olmuyokızlar nasılsınız? ben de buradayım. ben hamileliği çok istiyorum ama en büyük korkum mide bulantısı ve kusma. çok uzun sürenler oluyormuşkeşke hepimiz bulantı kusma olmadan geçirsek.
Senin yorumuna bakmak için açtım topiği hayırlı uğurlu olsun canımGünaydın kızlar. Benim değer 171.29 çıkmış. InşaAllah böyle katlanarak artar:)
3 ayda 5 kilo vermiştim ama dr bu gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterir demişti çok şükür 4 yaşında oğlum o dönemlerde anı olarak kaldıkızlar nasılsınız? ben de buradayım. ben hamileliği çok istiyorum ama en büyük korkum mide bulantısı ve kusma. çok uzun sürenler oluyormuşkeşke hepimiz bulantı kusma olmadan geçirsek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?