- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Aynen :)hemşerim :))
Ayyy canım yaNe alaka bilmiyorum ama seni ruyamda gordum ve hamileydin.internet sayfasinda gezinirken bi anda bu grubun sayfasi aciliyor ve senin hamileyim yazini goruyorum cok duygulandim.Rabbim nasip etsin kucagina almayi
Amin insaAllah sendrn guzel haberler bekliyorum valla bende canimAyyy canım yaUmarım rüyan gerçek olur. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
İnşallah canım adetinin kaçıncı günü rabbim bizlerede nasib etsin bu heycanlarıGünaydın kızlar. Benim değer 171.29 çıkmış. InşaAllah böyle katlanarak artar:)
Yerim seni ben kuzum.gerekirse giderim ama marmarise gidicem.şu bi hafta geçsin.adam akıllı başlarım artık.telde görüşüyoruz. Yarın buraya gelen doktora gidicem.merakim gitsin biraz.1000 üstünde olacak.catal yok burda karından bakar belki birşeyler görür. 1 hafta sonra kendi doktoruma giderim artık.ins canım hiç birşey olmaz.kiz sabah sabah yüzüm güldü. Rüyamda erkek yeğen gördüm.gorus şekliyle birlikte kız bebeğe çıkıyor bi mutlu oldum sorma:)Ve inşallah annesine sıkı sıkı tutunacak.. kendi kendinin doktoru olacaksın gülüm. Sıkı kontrol, takip.. Muğla'ya gideceksin gerekirse. Hikayeni anlatıp ezberleteceksin doktora.. ona göre önlemini alsın, benim canımı sıkmasın.. merdane koleksiyonum var benim
Günaydınlar kızlar ankaradan hamiş olan var mı :)
1 60 boy 65 kilo beyaz tenli yazin arap gibi ela yeşil göz karışımı giydiğim kıyafete göre değişen bir bayanım.saclarim kızıl boya.:)taliplerime duyrulur hahahOoo kardesler gelecek daha ona boy boy oyy nede tatli olurlar masallahh :)
Oyle dedim de Gozumun önüne geliyorsun boyle pembe yanaklı acik tenli orta boylu tatli bir kadin :) dogru mu
Aminn insaallah herkese nasip olacak insaallah canım benim. :)Cumlemizden razi olsun tatlim..hayirsiyla insaAllah bu sene burasi bebis kaynayacak
Aminn çok teşekkür ederim. Insaallah sizlere de nasip olacaktır. Güzel haberlerini beklicem takipte kalicam insaallah :)Ayyy çok sevindimmm Rabbim nazarlardan korusun sizi
Çok teşekkür ederim canimm. InşaAllah hayırlısı olur :) Rabbim sizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insaallah:)Senin yorumuna bakmak için açtım topiği hayırlı uğurlu olsun canım
Aminn insaallah canım dua ediyordum sizler için de:) dün kan testi yaptrdim bugün bat günüm :) 11 şubatta ilk silik çizgiyi gördüm o zaman öğrenmis oldum:) insaallah katlanarak artar degerim.İnşallah canım adetinin kaçıncı günü rabbim bizlerede nasib etsin bu heycanları
Günaydın canimm. Valla heyecan var değer artar diye dua ediyorum. Sen de dua et bana. Rabbim tamamına erdirsin diye:)) sen nasılsın canım nasıl gidiyor ikizlerle:)Günaydın kızlar 90 ları görmüşüz hayırlı olsun hepimize ^^ Nasıl gidiyor yeni hamişler nasılsınız bakalım :)
İnş olursunuz allah isteyen herkese versinnn :) <3günaydın hamiş olan yok ama olmak isteyen var :)
Canım günaydın için rahat olsun.o hiç belli olmaz.bak ben 4 defa hamile kaldım aynı öküz gibi yedim.bi 4.de biraz kendi yaptığım yemeyi yiyemedim.hamileyim yine bundada bat günü biraz bulandım oldu ama şimdi yine ne bulsam götürüyorum. Ondan canım sen o konuda için ŕahat olsun hiç belli olmaz.kızlar nasılsınız? ben de buradayım. ben hamileliği çok istiyorum ama en büyük korkum mide bulantısı ve kusma. çok uzun sürenler oluyormuşkeşke hepimiz bulantı kusma olmadan geçirsek.
Seninde kutlu mutlu olsun canim .Atarsa 2 bat agunaydin kizlaar illa ask mesk olmali degil ya sevgili olmak da gerekmiyor :) kutlu olsun hepimize 14 subat
Maaşallah kiz. Hep böyle devam eder kuzum.beni solladın:) benim yumurtlamanın 24.gunu 128 'di senin dün kaçıncı gün du kuzumGünaydın kızlar. Benim değer 171.29 çıkmış. InşaAllah böyle katlanarak artar:)
Yanı 14.gunu dicektim 24 demisim yanlış olmuş.tebrikler kuzu.Günaydın kızlar. Benim değer 171.29 çıkmış. InşaAllah böyle katlanarak artar:)
Saol canimm:) benim bat bugün ya bir gün önce oldu kan testim. 30 ocakta pik yapmıştı ovulasyon. :)Maaşallah kiz. Hep böyle devam eder kuzum.beni solladın:) benim yumurtlamanın 24.gunu 128 'di senin dün kaçıncı gün du kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?