Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol canimm:) benim bat bugün ya bir gün önce oldu kan testim. 30 ocakta pik yapmıştı ovulasyon. :)
Bir de kese icin baktirdin mi vajinal ultrason ile
Burda vajinal yok kuzum yaşadığım yerde değerler 2 günde katlandı hep onu takip ettim .kendi doktorum 1 buçuk saatlik yolda hafta ya gidicem inş. Karnımdan batırdım adete 2 gün kala tabi birşey çıkmadı.gormedi.haftaya inş.benim değerler 128 386 842 2 gün arayla yumurtlamanın 14.gun başlayarak devam ediyo.ins seninde böyle devam eder Canım.

Çok moralim bozuk her ay hüsran.. geçen ay ilaçsız yumurta takibi yaptık bu süre zarfında 15. Günümde yumurtam 18 cm ken çatladı ama bebek olmadı. Bu ay adetimin 5.günğ klomen kullanmaya başladım 10.günü de rahim filmi çektirdim temiz çıktı 12.gün doktora gittim yumurtam 23 cm olmuş bana dün sabah 9 da iğne yaptırdı çatlatma iğnesi,daha sonrasında bu gece 9 da ilişki olsun dedi o gün oldu,dün de saat 2 gibi oldu ama dün inanılmaz sabahtan itibaren kaşık ağrım oldu ki hala da var sizce nedendir? Yumurtanın çatlamasını mı kaçırdım ,bu ay da mı gitti

Günaydın kızlar 90 ları görmüşüz hayırlı olsun hepimize ^^ Nasıl gidiyor yeni hamişler nasılsınız bakalım :)
Kuzum günaydın sen nasilsin .bebeklerin iyiler mi.canim senin değerlerin kaç çıkmıştı betada kusura bakma sabah sabah soruyla karşıladım seni.

canım seni böyle planlı görmek süper!
en azından kafan rahatlamıştır diye düşünüyorum =) inşallah bu planlara gerek kalmaz, bu ay tutmuştur

valla bu belirtiler nereye çeksen oraya gelir.. enfeksiyon vs. olmasın da.. bir bak duruma gerekirse bir muayene ol derim
Kızlar rahim filmi sonucum anlayan var mı??
tertemiz çıkmış gibi canım, bundan sonraki birkaç ay olasılık tavan!
hadi bakalım =)

ayy canım bu durum da ilginçmiş, nasıl bu kadar emin konuşmuş şaşkoloz yaw

bu arada, açıkçası doktordan çıkıp buraya soru soranları pek anlamıyorum. yani deforme olmuş deyip nasıl gönderebiliyorlar? kızlar allah aşkına bu kadar pasif kalmayın, sebebi ne, benim bu aşamada ne yapmam lazım gibi sorular sorun en azından.
kimsenin günahını almak istemiyorum da yani.. ha eğer soruyorsanız cevap vermiyorsa o da bambaşka bir durummuş, mecbur doktor değişilecek. ya da şu var iğne oldum ne zaman ilişkiye girmeliyim, dr bilmem ne dedi falan filan.. eşinizin sonucuna göre de doktor yorumu değişiyor olabilir. yani spermde sıkıntı varsa her gün ilişki önermeyip, olasılığın en yüksek olduğu gün öneriyor olabilirler. ya da spermde sorun yoksa pik yaptığı günlerin tamamını değerlendirin diyebilirler. yani ne bileyim kaçtır böyle görünce yazmak istedim. birbirimizle paylaşalım, akıl danışalım elbette ama işin bu yönü de var..

Insaallah canim insaallah sizinkini de Rabbim tamamına erdirsin:) o zaman ben de galiba kan vermeye devam edecem kan vermekten iğneden kandan bunları gördükçe rahatsizlaniyorum:)) ama insaallah hayirlisiyla artar. Bir de normal di mi değer yani. Ilk kanı ne zaman vermiştin sen bata kaç gün kala yani.

Kız ben kucucuk yerdeyim ona ragmen hasretiz oyle seylere annem hasta olmadan once yapardi simdi bize anlatıyor soyle yapin boyle yapin ama o kalite yok :)

Anneciğin inşallah şifasına kavuşur tez vakit canım eskisinden daha güçlü olur yine yapar size öyle şeyler merak etme

Gece arabasına bin yarın öğlen karşılayın seni.hamile kalana kadar göndermem seni arada esin ziyaret eder iş icabi:)

Ahahah ay çok güldüm yalnız muhabbetinize yaa alemsin

Of varya o adaçayının kokusu geldi burnuma. Doğanın kıymetini bilin valla vosvosumun dediği gibi stresi bol buraların havası leşş. Evet doktor var ama adam gibi doktor bulmak ne mümkün ticarethaneye dönmüş hastaneler. Nufüs çok olunca hayvan pazarı gibi oluyor affedersin hastaneler, çünkü doktorların muamelesi o şekilde. Keşke bahçemden topladığım salatalığımla domatımla yapsam kahvaltımı ama mevsiminde olmayan domatlar hormonlu bilibili yumurtlarla etmek zorunda kalıyorum

Varya bacağımdan topuğuma kadar bişi gitti resmen tüylerim kalktı, çok etkiliyor beni böyle şeyler okumak şu sıra. Bi sıkımlık gözyaşım kaldı o da akıveriyor Allah sana yazılan bu hisleri minnak kız bebenle yaşatsın inşallah kuzum.

Evetttttt :) çünkü ailem orda evlendiğim için geldim buralara bu arada isviçrede yaşıyorum :)

İşviçre miii bayılıyorum İsviçreye kartpostal gibi her görseli, yaşam standartları yüksek ve zor olsa gerek. İnsan doğduğu yeti deli gibi özlüyor memleket bambaşka ama doyduğun yerede alışıyorsun hele ki güzel bir yerse tadından yenmez

Günün ilk günaydını benden olsunnn
Sevgililer gününüz de kutlu olsunnn

Günaydın canım. Senin de Sevgililer Günün kutlu olsun

Atarsa 2 bat a gunaydin kizlaar illa ask mesk olmali degil ya sevgili olmak da gerekmiyor :) kutlu olsun hepimize 14 subat

Aynen öyle beybi insan kendini seviyorsa kendi kendininde sevgililer gününü kutlayabilir gideyimde uzun zamandır ertelediğim şeyi bahaneyle kendime hediye alayım ozaman (bence çok geçerli bir bahane ) Seninde kutlu olsun sevgililer günün canım

Günaydın kızlar. Benim değer 171.29 çıkmış. InşaAllah böyle katlanarak artar:)

Ay ay ay maşallah bebişe nasılda görünmüş Allah sağlıkla hayırlısıyla arttırsın canım benim değerini, inanılmaz sevindim gözün aydın çok şükür Artık alırız bi hamiş duanı

Canım o klomen mafediyor yani bilmiyorum doktorun ne şekilde takip etti ama yumurtlama takibinde önce yumurtlarının normal şekilde büyümesi takip edilir ( ilaçsız ) sonra çatlayıp çatlamadığına bakılır. Herşey süperse zaten bu süreçte dr. mikmik günlerini veriyor. Ama bizim doktorlar bu takibi hemen klomenle başlatıyor. Yahu bir dur zaten yumurtası oluşuyor bu kızın, ne diye çoğaltıp kiste zemin hazırlıyorsun ? Üstüne klomenin yumurtayı büyütüp ama çatlatmadığı gibi durumlarda söz konusu olabiliyor ve çatlatma iğnesi veriliyor. Doktor ultrason kontrolünde yumurta görünmüyor dediyse çatlamıştır canım ve kiste dönüşmemiş çok şükür demekki. 21. Gün testinde değerin 10 dan büyük çıkarsa zaten çatlamış demektir inşallah verimli bir ay olmuştur

1 60 boy 65 kilo beyaz tenli yazin arap gibi ela yeşil göz karışımı giydiğim kıyafete göre değişen bir bayanım.saclarim kızıl boya.:)taliplerime duyrulur hahah

Ne güzel canlandı gözümde maşallah sevdiğim kadın tipi

Hoşgeldin kuzum günaydın valla ben bir gün bakmasam o yazışmalara yetişemiyorum sen hiiç girme o topa bence Kalan sağlar olarak yolumuza devam ediyoruz ozaman misafirler gittiğine göre

Canım ben bata 4 gün kala yumurtlamanin 14.gunu vermiştim.12 sinde olacaktim 8inde verdim.normal di 2.beta 386 çıkınca kendi doktorum icgilendi. Dış gebelik yok dedi ama genlerde ikiz varmı desi.yada ona öyle geldi bende yok dedim.3.betada 2 katdan biraz fazla arttı o normaldi.bakalim doktora gittim de bana ne dicek.âma bence yok ikiz gebelik.milletin 10000 lerde falan çıkıyor birden uçarı gösteriyor benimki normal bana göre hayırlısı kuzum.sende vermekten çekinme.o değerler çok önemli.2 günde git yaptır.bi bahane bul .

Kaç aydır deniyorsunuz rahim filminden sonra başka bir probleminiz yoksa kendiliğinden hamilelik şansları daha yüksekmiş diye biliyorum

Anladım canım o zaman bende de inşaallah normal degerdir:) o zaman yarın yine kan vercem mecbur:) evet senin ikiz şüphesi vardı şahsen ben de öyle düşünmüştüm sizin ikiz olabilir diye:) hayırlısı o zmaan insaallah sonuna kadar böyle gider degerlerin:)

B
Bende kendime dun aldim hediye oh sefamiz olsun

Hosbuldukkkk bebisiimmm ozledim sizleriiiii :* masallah topigimize olsn boylesi daha iyi herkes saglikli olsunda tek derdimiz olan bebislerimizi konusalim da konusalim :))

Kaç aydır deniyorsunuz rahim filminden sonra başka bir probleminiz yoksa kendiliğinden hamilelik şansları daha yüksekmiş diye biliyorum
1 sene oldu deniyoruz ama olmadı ilk prolaktib yüksek çıktı o halledildi sonra ilaçsız denedik yumurtam büyüdü 18 cm çatladı ama döllenmedi rahim filmi çekildi bu ay temiz çıktı klomen de kullanmıştım işte 23 cm olmuştu ama çatlamamıştı sonra iğne oldum hemen olduğum günü değerlendir dedi doktor değerlendirdim dün bir de gece 2 de oldu ama inanılmaz sancım var yani sağ tarafıma dokunduğmda ağrıyor dünden beri

Eşinize bakıldımı birde adetinizin 21. günü mutlaka progestan ölçümü yaptırın derim. yumurtanız çatladımı acaba bende bu ay klomen kullandım yumurtam çatlamamış sanırm öyle göründü ama bilemeyiz dedi doktor benden progestan testi istedi sende öyle yap cnm emin olmak için

Kesinlikle haklısın canım. O esnada doktorun sölediğine kitlenip soramamış olabilir arkadaş. Çünkü bir insana açıklama ve öneride bulunmadan “ %50 şansın var” demek çok amatörce ve acımasızca. Doktora bunu sorsan bazen dangalaklar değişik tepkiler verebiliyor “ ben bilemem, eşinle konuş ona göre ilişkinizi belirleyin “ falan deyip başından savıyorlar. Böyle işini para için yapan ne kadar insan varsa Allah onları o insanın derdiyle sınasında aynı çaresizliği yaşasın, şunu diyecek kadar yıldım valla bende !

Valla eşimde de bi sorun yok. Yani ben bi tek acaba yumurtanın çatladığı zamana denk geldim mi diye düşünüyorum bi de çok agrım oldu dün

Değerin çok normal canım bak sana dur gebematik ten kaç haftalık oldunu cikarayim

zaten doktorların ağrından zorla laf alıosun devletide aynı özelide allah eksikliğinide göstermesin ama muhtaçta etmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…