Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bak değerinde 4.haftada olduğunu doğrulup.gebematike göre hesapladım 4 haftalık hamilesin diyo.icin rahat olsun

zaten doktorların ağrından zorla laf alıosun devletide aynı özelide allah eksikliğinide göstermesin ama muhtaçta etmesin..

Aynen öyle canım özelde hasta doktor ilişkisi pek pek, devlette de insan ilişkisi pek yok. Özelde hasta para olarak görünüyor, devlette hayvan gibi. Bişi sorsan kabahatli gibi hissediyorsun. Cahil gibi görünüyorsun. Doktordan adam gibi bişi duyamadığımız için internete bakıyoruz bu kez de “ offf bakmayın oralara yeaaaa “ diye trip atıyorlar. Allah o yeminin hakkını veren iyi doktorlarla karşılaştırsın

Canım bak değerinde 4.haftada olduğunu doğrulup.gebematike göre hesapladım 4 haftalık hamilesin diyo.icin rahat olsun
Çok teşekkür ederim kuzum. InşaAllah hamile olan hepimizinkini rabbim tamamına erdirsin. Hamiş adaylarına en kıza zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin. Aminn:)

Kuzum benim Allah senden razı olsun asıl bizi de dualarında unutmadığın için çok şükür kabul olmuş, Rabbim bizim dualarımızı da duysun inşallah.

99 defa el mubdiu oku aklına geldikçe, gebelikte korur

Duyar allah. Allah büyük merhamet sonsuz insaallah zamanı gelince olacak :) tamam canım benim. Bunu da yazdım kenara:) Iyi ki varsınız )

Kızlaar bende hepimizin Sevgililer Gününü kutlarımm

Beğendiği şeyi imkanı olan bugün kendine bahaneyle gitsin alsın, çalışan hanımlar kendine güzel bir sevgililer günü kahvesi yapsın, evdeki hanımlar bugün bakım günü olsun fırsatını varsa ! Tırnaklar yapılsın, maskeler sürülsün üstüne güzel bir çay keyfi ohh miss. Sonuçta en çok kendimizi sevmeliyiz bugünün de bir hakkı olsun

Planınız yoksa akşam eşinizin sevdiği yemeği yapın sonuçta kalbe giden yol mideden geçiyor Uyutun bebelerinizi bugün ( eh bu biraz zor sanki ama ) uyumazsa da “ aile “ olmanın tadını çıkarın, uyursa da ne alâ.. Sakınmazsanız bir kadeh şarap koyun, içmiyorsanız sıcak bir çay demleyin. Spontane plansız mikmik olur belki, hem bellimi olur belki o gün bugündür plansız ya hiiç belli olmaz

Nacizhane fikirlerim böyle, önemli olan kalpte yaşananlar elbet. SEVİYORUM HEPİNİZİİİ...

Ne güzel yazmışsın umut dolu....Bugün belki eşime çok güzel bir hediye veririm die dusunmustum ama sonuç yine hüsran koskoca bir negatif..

Aynen canim bende sabah tencereyi ocağa koydum kaynaşın diye .supriz olsun dedim kendimce.gwcede çok yakın arkadaşımın oğlunun doğum günü var mayısta asker.son kutlamamız seneye yok.o yüzden sevgililer gününden dahada önemli bugün:)

1 60 boy 65 kilo beyaz tenli yazin arap gibi ela yeşil göz karışımı giydiğim kıyafete göre değişen bir bayanım.saclarim kızıl boya.:)taliplerime duyrulur hahah
Oyy Turkish delight sezson yine nokta atışı yaptı :)) beni de bir tasvir etsin bakalım tutturacak mı :))

Günaydın canimm. Valla heyecan var değer artar diye dua ediyorum. Sen de dua et bana. Rabbim tamamına erdirsin diye:)) sen nasılsın canım nasıl gidiyor ikizlerle:)
İnşallah herşey dilediğin gibi olur canım napalım idare ediyoruz miğdem bulandı durup dururken anlamadım bi halsizlik var üstümde hiç çalışasım yok eve gidip yatmak istiyorum ama el mecbur sonunda güzel haberi aldığına çok sevindim ^^

Kuzum günaydın sen nasilsin .bebeklerin iyiler mi.canim senin değerlerin kaç çıkmıştı betada kusura bakma sabah sabah soruyla karşıladım seni.
İyiyiz şükür şimdilik bir sıkıntımız yok benim değerlerim 4+2 de 1717,2 4+4 te 4678,4 çıkmıştı önemli değil canım bende çoğu şeyi sorup öğreniyorum ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…