B
Bende kendime dun aldim hediyeoh sefamiz olsun
Canım bak değerinde 4.haftada olduğunu doğrulup.gebematike göre hesapladım 4 haftalık hamilesin diyo.icin rahat olsunInsaallah canim insaallah sizinkini de Rabbim tamamına erdirsin:) o zaman ben de galiba kan vermeye devam edecemkan vermekten iğneden kandan bunları gördükçe rahatsizlaniyorum:)) ama insaallah hayirlisiyla artar. Bir de normal di mi değer yani. Ilk kanı ne zaman vermiştin sen bata kaç gün kala yani.
Valla öyle yapmayı düşünüyorum ama ümitsizlik kötügelmiştir ya siz şansa bırakmayın bence bir hafta boyunca düzenli değerlendirin günleri
zaten doktorların ağrından zorla laf alıosun devletide aynı özelide allah eksikliğinide göstermesin ama muhtaçta etmesin..
Çok teşekkür ederim kuzum. InşaAllah hamile olan hepimizinkini rabbim tamamına erdirsin. Hamiş adaylarına en kıza zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin. Aminn:)Canım bak değerinde 4.haftada olduğunu doğrulup.gebematike göre hesapladım 4 haftalık hamilesin diyo.icin rahat olsun
Sagol tatlim ..valla oyle alisveris tam bir rehabiliteNe güzel şey kadın olmak valla !
Ohh güzel günlerde kullan canım benim, ufacık bişi almak bile insanı aşşşırı motive ediyor ruha en iyi gelen şey alışveriş
seymaka Allah senden razi olsun :) çünkü bi kere burda bazı âyetleri paylasmistin ben de onları yazıp her cuma Sela ezan arasında okudum. Hepimize de dua ediyordum. Yani burda birçok şey öğrendim çok faydaniz dokundu gercekten:) dua etmeye devam. Aklımdasiniz hep :)
Duyar allah. Allah büyük merhamet sonsuz insaallah zamanı gelince olacak :) tamam canım benim. Bunu da yazdım kenara:) Iyi ki varsınız )Kuzum benim Allah senden razı olsun asıl bizi de dualarında unutmadığın içinçok şükür kabul olmuş, Rabbim bizim dualarımızı da duysun inşallah.
99 defa el mubdiu oku aklına geldikçe, gebelikte korur
Amin kuzum aminÇok teşekkür ederim kuzum. InşaAllah hamile olan hepimizinkini rabbim tamamına erdirsin. Hamiş adaylarına en kıza zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin. Aminn:)
Ne güzel yazmışsın umut dolu....Bugün belki eşime çok güzel bir hediye veririm die dusunmustum ama sonuç yine hüsran koskoca bir negatif..Kızlaar bende hepimizin Sevgililer Gününü kutlarımm
Beğendiği şeyi imkanı olan bugün kendine bahaneyle gitsin alsın, çalışan hanımlar kendine güzel bir sevgililer günü kahvesi yapsın, evdeki hanımlar bugün bakım günü olsun fırsatını varsa ! Tırnaklar yapılsın, maskeler sürülsünüstüne güzel bir çay keyfi ohh miss. Sonuçta en çok kendimizi sevmeliyiz bugünün de bir hakkı olsun
Planınız yoksa akşam eşinizin sevdiği yemeği yapın sonuçta kalbe giden yol mideden geçiyorUyutun bebelerinizi bugün ( eh bu biraz zor sanki ama ) uyumazsa da “ aile “ olmanın tadını çıkarın, uyursa da ne alâ.. Sakınmazsanız bir kadeh şarap koyun, içmiyorsanız sıcak bir çay demleyin. Spontane plansız mikmik olur belki, hem bellimi olur belki o gün bugündür plansız ya hiiç belli olmaz
Nacizhane fikirlerim böyle, önemli olan kalpte yaşananlar elbet. SEVİYORUM HEPİNİZİİİ...
Aynen canim bende sabah tencereyi ocağa koydum kaynaşın diye .supriz olsun dedim kendimce.gwcede çok yakın arkadaşımın oğlunun doğum günü var mayısta asker.son kutlamamız seneye yok.o yüzden sevgililer gününden dahada önemli bugün:)Kızlaar bende hepimizin Sevgililer Gününü kutlarımm
Beğendiği şeyi imkanı olan bugün kendine bahaneyle gitsin alsın, çalışan hanımlar kendine güzel bir sevgililer günü kahvesi yapsın, evdeki hanımlar bugün bakım günü olsun fırsatını varsa ! Tırnaklar yapılsın, maskeler sürülsünüstüne güzel bir çay keyfi ohh miss. Sonuçta en çok kendimizi sevmeliyiz bugünün de bir hakkı olsun
Planınız yoksa akşam eşinizin sevdiği yemeği yapın sonuçta kalbe giden yol mideden geçiyorUyutun bebelerinizi bugün ( eh bu biraz zor sanki ama ) uyumazsa da “ aile “ olmanın tadını çıkarın, uyursa da ne alâ.. Sakınmazsanız bir kadeh şarap koyun, içmiyorsanız sıcak bir çay demleyin. Spontane plansız mikmik olur belki, hem bellimi olur belki o gün bugündür plansız ya hiiç belli olmaz
Nacizhane fikirlerim böyle, önemli olan kalpte yaşananlar elbet. SEVİYORUM HEPİNİZİİİ...
Oyy Turkish delight1 60 boy 65 kilo beyaz tenli yazin arap gibi ela yeşil göz karışımı giydiğim kıyafete göre değişen bir bayanım.saclarim kızıl boya.:)taliplerime duyrulur hahah
Gunun gecmismiydi ki yaaaNe güzel yazmışsın umut dolu....Bugün belki eşime çok güzel bir hediye veririm die dusunmustum ama sonuç yine hüsran koskoca bir negatif..
ama progestan testinizide ihmal etmeyin benceValla öyle yapmayı düşünüyorum ama ümitsizlik kötü
İnşallah herşey dilediğin gibi olur canım napalım idare ediyoruz miğdem bulandı durup dururken anlamadım bi halsizlik var üstümde hiç çalışasım yok eve gidip yatmak istiyorum ama el mecbur sonunda güzel haberi aldığına çok sevindim ^^Günaydın canimm. Valla heyecan var değer artar diye dua ediyorum. Sen de dua et bana. Rabbim tamamına erdirsin diye:)) sen nasılsın canım nasıl gidiyor ikizlerle:)
İyiyiz şükür şimdilik bir sıkıntımız yok benim değerlerim 4+2 de 1717,2 4+4 te 4678,4 çıkmıştı önemli değil canım bende çoğu şeyi sorup öğreniyorum ^^Kuzum günaydın sen nasilsin .bebeklerin iyiler mi.canim senin değerlerin kaç çıkmıştı betada kusura bakma sabah sabah soruyla karşıladım seni.
Umarım o gün gelirAmin insaAllah sendrn guzel haberler bekliyorum valla bende canim
canım seni böyle planlı görmek süper!
en azından kafan rahatlamıştır diye düşünüyorum =) inşallah bu planlara gerek kalmaz, bu ay tutmuştur
Göğüslerim acımaya devam etseydi umudum olurdu ama maalesef geçti. O yüzden sanmıyorum. Çocuk olmasa bile inşallah yumurtlamadır ve adet olurum ay sonuna doğru
valla bu belirtiler nereye çeksen oraya gelir.. enfeksiyon vs. olmasın da.. bir bak duruma gerekirse bir muayene ol derim
tertemiz çıkmış gibi canım, bundan sonraki birkaç ay olasılık tavan!
hadi bakalım =)
ayy canım bu durum da ilginçmiş, nasıl bu kadar emin konuşmuş şaşkoloz yaw
bu arada, açıkçası doktordan çıkıp buraya soru soranları pek anlamıyorum. yani deforme olmuş deyip nasıl gönderebiliyorlar? kızlar allah aşkına bu kadar pasif kalmayın, sebebi ne, benim bu aşamada ne yapmam lazım gibi sorular sorun en azından.
kimsenin günahını almak istemiyorum da yani.. ha eğer soruyorsanız cevap vermiyorsa o da bambaşka bir durummuş, mecbur doktor değişilecek. ya da şu var iğne oldum ne zaman ilişkiye girmeliyim, dr bilmem ne dedi falan filan.. eşinizin sonucuna göre de doktor yorumu değişiyor olabilir. yani spermde sıkıntı varsa her gün ilişki önermeyip, olasılığın en yüksek olduğu gün öneriyor olabilirler. ya da spermde sorun yoksa pik yaptığı günlerin tamamını değerlendirin diyebilirler. yani ne bileyim kaçtır böyle görünce yazmak istedim. birbirimizle paylaşalım, akıl danışalım elbette ama işin bu yönü de var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?