Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim eşim şehir dışında bugün. 2 yıl önce bugün evlenme teklifi etti. Geçen yıl bugün nikah yaptık. Ama bugün yok yan sınıfın eşi hediye göndermiş. Kıskandım bana da kredi kartı verip git istediğin her şeyi al dedi şimdi yolda telafi edecem dedi ama bananeee hicbir şey yapmayacam işte. O kadar plan yapmıştım

O
Olmadiysan bekle umutsuzluga kapilma.kusura bakma belki dahaevvelde sormusumdur bazen bi cok konuya bakiyorum okuyorum kafa kalmiyor
Önemli diil canım umudum yok böyle mucizeler beni hiç bulmadı bugün bı iş arkdasimin daha hamile olduğunu öğrendim biraz da o etkiledi uzuldum

İyiyiz şükür şimdilik bir sıkıntımız yok benim değerlerim 4+2 de 1717,2 4+4 te 4678,4 çıkmıştı önemli değil canım bende çoğu şeyi sorup öğreniyorum ^^
Senin bayağı yüksek çıkmış kuzum maaşallah.benim yumurtlamanın 14.gunu 128 ondan iki gün sonra 386 yine ondan iki gün sonra 842 cikti.doktor telde ikiz gebelikten şüphelendi ondan sordum canim

Ne güzel yazmışsın umut dolu....Bugün belki eşime çok güzel bir hediye veririm die dusunmustum ama sonuç yine hüsran koskoca bir negatif..

Öyle düşünme canım benim, sende kendini paketle eşine napalım bu seferlikte böyle olsun düşünme hiç öyle şeyler. Ohooo ben ne doğum günlerine, yıl dönümüne, yılbaşına heveslendim de olmadı napalım kısmet şimdi olmazsa başka zaman olacak Allah’ın izniyle

Ohhh ellerine sağlık canım benim bugün daha anlamlıymış sizin için Allah kavuştursun inşallah su gibi geçsin sağ salim

Olsun kuzum gelince telafi edersiniz cidden. Bizde günü gününe kutlayamıyoruz bazen bazı şeyleri önemli olan araması sevdiğini söylemesi. Hoş sadece bugün beklemiyor insan her gün bekliyor ama bugün başkasında olunca daha bir istek oluyor işte :) sende git kartla istediğini al daha ne limitsiz hediye keyfiiieee :)))

Amin canim amin

VosVos35 vosvosum sen benim gözümde orta boylarda yeşil gözlü beyaz tenli kumral saçlı olarak canlanıyorsun. Oval yüz hatlı, güler yüzlü :) Darılmazsan azcık balık etli

Ama hissettiğim çok güzel bir bayan olduğun baktıkça bakasımızın geldiği

Ama sezson dan nokta atış bekliyorummm.

Böyle hayal etmemiştim ama neyse. Almayacam kendime bir şey seneye artık

Kızlar dün veya bugün benim adet günüm ama ne gelen var ne giden belirtide yok hayırlara vesile olur insallah.. .. kızlar gebelik beliritisi yaşayıp ona gore hamileliklerini öğrenenlere sorum su .. gögüşlerinizde ne gbi belirtiler oldu ucu kenarı değişiklik oldumu ben sanki göğüs ucu çıkıntılı belirgin olmus gibi hissediyorum ve çok az bir hassasiyet var

Senin bayağı yüksek çıkmış kuzum maaşallah.benim yumurtlamanın 14.gunu 128 ondan iki gün sonra 386 yine ondan iki gün sonra 842 cikti.doktor telde ikiz gebelikten şüphelendi ondan sordum canim
Eğer varsa belli olur canım zaten ben 5 haftalıkken keseler göründü direk inşallah gönlünden geçen ve hayırlısı neyse o olur

ayyy inşallah canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…