- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
ikiz mi gebeliğin cnmİyiyiz şükür şimdilik bir sıkıntımız yok benim değerlerim 4+2 de 1717,2 4+4 te 4678,4 çıkmıştı önemli değil canım bende çoğu şeyi sorup öğreniyorum ^^
Evet 3 gün geçmiştiGunun gecmismiydi ki yaaa
Olmadiysan bekle umutsuzluga kapilma.kusura bakma belki dahaevvelde sormusumdurEvet 3 gün geçmişti
Önemli diil canım umudum yok böyle mucizeler beni hiç bulmadı bugün bı iş arkdasimin daha hamile olduğunu öğrendim biraz da o etkiledi uzuldumOlmadiysan bekle umutsuzluga kapilma.kusura bakma belki dahaevvelde sormusumdurbazen bi cok konuya bakiyorum okuyorum kafa kalmiyor
Senin bayağı yüksek çıkmış kuzum maaşallah.benim yumurtlamanın 14.gunu 128 ondan iki gün sonra 386 yine ondan iki gün sonra 842 cikti.doktor telde ikiz gebelikten şüphelendi ondan sordum canimİyiyiz şükür şimdilik bir sıkıntımız yok benim değerlerim 4+2 de 1717,2 4+4 te 4678,4 çıkmıştı önemli değil canım bende çoğu şeyi sorup öğreniyorum ^^
Dunya umut dunyasi oyle dusunme tatlim ..Asla umudunu kaybetme !Mucizeler gorunmezin icindeO
Önemli diil canım umudum yok böyle mucizeler beni hiç bulmadı bugün bı iş arkdasimin daha hamile olduğunu öğrendim biraz da o etkiledi uzuldum
Ne güzel yazmışsın umut dolu....Bugün belki eşime çok güzel bir hediye veririm die dusunmustum ama sonuç yine hüsran koskoca bir negatif..
Aynen canim bende sabah tencereyi ocağa koydum kaynaşın diye .supriz olsun dedim kendimce.gwcede çok yakın arkadaşımın oğlunun doğum günü var mayısta asker.son kutlamamız seneye yok.o yüzden sevgililer gününden dahada önemli bugün:)
Benim eşim şehir dışında bugün. 2 yıl önce bugün evlenme teklifi etti. Geçen yıl bugün nikah yaptık. Ama bugün yokyan sınıfın eşi hediye göndermiş. Kıskandım bana da kredi kartı verip git istediğin her şeyi al dedi şimdi yolda telafi edecem dedi ama bananeee hicbir şey yapmayacam işte. O kadar plan yapmıştım
Amin canim amin
Öyle düşünme canım benim, sende kendini paketle eşinenapalım bu seferlikte böyle olsun düşünme hiç öyle şeyler. Ohooo ben ne doğum günlerine, yıl dönümüne, yılbaşına heveslendim de olmadı napalım kısmet şimdi olmazsa başka zaman olacak Allah’ın izniyle
Ohhh ellerine sağlık canım benimbugün daha anlamlıymış sizin için Allah kavuştursun inşallah su gibi geçsin sağ salim
Böyle hayal etmemiştim ama neyse. Almayacam kendime bir şeyOlsun kuzum gelince telafi edersiniz cidden. Bizde günü gününe kutlayamıyoruz bazen bazı şeyleri önemli olan araması sevdiğini söylemesi. Hoş sadece bugün beklemiyor insan her gün bekliyor ama bugün başkasında olunca daha bir istek oluyor işte :) sende git kartla istediğini al daha ne limitsiz hediye keyfiiieee :)))
İsviçreyi hiç bilmem canım :) Benim ailem de İngilterede, ben oraları özlüyorum :) bende evlenince vatana geldim.Evetttttt :) çünkü ailem orda evlendiğim için geldim buralara bu arada isviçrede yaşıyorum :)
Caniimm cok sevindim masallahhGünaydın kızlar. Benim değer 171.29 çıkmış. InşaAllah böyle katlanarak artar:)
Eğer varsa belli olur canım zaten ben 5 haftalıkken keseler göründü direk inşallah gönlünden geçen ve hayırlısı neyse o olurSenin bayağı yüksek çıkmış kuzum maaşallah.benim yumurtlamanın 14.gunu 128 ondan iki gün sonra 386 yine ondan iki gün sonra 842 cikti.doktor telde ikiz gebelikten şüphelendi ondan sordum canim
Evet canım ikizler ^^ikiz mi gebeliğin cnm
Ay maaşallah ya. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Bizler de bekliyoruz 1 tane olsun diye bize de verir inşallah ikiz üçüz :)) sonra uğraşıp duralımEvet canım ikizler ^^
Amin canim çift yumurta ikizleri hemen belli oluyormuş ama tek yumurta ikizler 12 hafta öğrenen varmisEğer varsa belli olur canım zaten ben 5 haftalıkken keseler göründü direk inşallah gönlünden geçen ve hayırlısı neyse o olur
ayyy inşallah canım teşekkür ederimcanım seni böyle planlı görmek süper!
en azından kafan rahatlamıştır diye düşünüyorum =) inşallah bu planlara gerek kalmaz, bu ay tutmuştur
valla bu belirtiler nereye çeksen oraya gelir.. enfeksiyon vs. olmasın da.. bir bak duruma gerekirse bir muayene ol derim
tertemiz çıkmış gibi canım, bundan sonraki birkaç ay olasılık tavan!
hadi bakalım =)
ayy canım bu durum da ilginçmiş, nasıl bu kadar emin konuşmuş şaşkoloz yaw
bu arada, açıkçası doktordan çıkıp buraya soru soranları pek anlamıyorum. yani deforme olmuş deyip nasıl gönderebiliyorlar? kızlar allah aşkına bu kadar pasif kalmayın, sebebi ne, benim bu aşamada ne yapmam lazım gibi sorular sorun en azından.
kimsenin günahını almak istemiyorum da yani.. ha eğer soruyorsanız cevap vermiyorsa o da bambaşka bir durummuş, mecbur doktor değişilecek. ya da şu var iğne oldum ne zaman ilişkiye girmeliyim, dr bilmem ne dedi falan filan.. eşinizin sonucuna göre de doktor yorumu değişiyor olabilir. yani spermde sıkıntı varsa her gün ilişki önermeyip, olasılığın en yüksek olduğu gün öneriyor olabilirler. ya da spermde sorun yoksa pik yaptığı günlerin tamamını değerlendirin diyebilirler. yani ne bileyim kaçtır böyle görünce yazmak istedim. birbirimizle paylaşalım, akıl danışalım elbette ama işin bu yönü de var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?