- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
- 133
Çok teşekkür ederim. Insaallah hayırlısı olur hakkımızda :) hamilelikte oluyor bu durumlar. InşaAllah üç ayı zorlanmadan atlatirsiniz insaallah:) ama.hamileyken çalışmak zor olur izin alma gibi durum var mı ?İnşallah herşey dilediğin gibi olur canım napalım idare ediyoruz miğdem bulandı durup dururken anlamadım bi halsizlik var üstümde hiç çalışasım yok eve gidip yatmak istiyorum ama el mecbur sonunda güzel haberi aldığına çok sevindim ^^
Çok teşekkür ederim kuzum:))Caniimm cok sevindim masallahh
Benim göğüs uclarim ara ara sizliyordu çekilir gibi. Göğüs lerde başka belirtim olmadı benim.Kızlar dün veya bugün benim adet günüm ama ne gelen var ne giden belirtide yok hayırlara vesile olur insallah.. .. kızlar gebelik beliritisi yaşayıp ona gore hamileliklerini öğrenenlere sorum su .. gögüşlerinizde ne gbi belirtiler oldu ucu kenarı değişiklik oldumu ben sanki göğüs ucu çıkıntılı belirgin olmus gibi hissediyorum ve çok az bir hassasiyet var
Teşekkür ederim canim.. uçlarında hiç bi belirti yokmu belirginlikBenim göğüs uclarim ara ara sizliyordu çekilir gibi. Göğüs lerde başka belirtim olmadı benim.
Canım senin öyle bir belirtin mı var bende de sanki ucu çıkmış gibi , olursa ilk bebeğim olacağı için henüz ucu felan yoktu . Bende banyoda farkettim.Teşekkür ederim canim.. uçlarında hiç bi belirti yokmu belirginlik
Aa benimde gozlerim aynen oyle sorana ne ela diyebiliyorum ne yesil ne kahve :) elamsi bi renk diyorum1 60 boy 65 kilo beyaz tenli yazin arap gibi ela yeşil göz karışımı giydiğim kıyafete göre değişen bir bayanım.saclarim kızıl boya.:)taliplerime duyrulur hahah
Doğrudur canım tek yumurta ikizlerini anlamak daha zor olabilir kalp atışını 8. haftada duyduk en az 8 haftalık olması lazım galibaAmin canim çift yumurta ikizleri hemen belli oluyormuş ama tek yumurta ikizler 12 hafta öğrenen varmis
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin. ^^ Bende tek düşünüyordum ikiz süpriz oldu. Biz istedik bi göz Allah verdi iki gözAy maaşallah ya. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Bizler de bekliyoruz 1 tane olsun diye bize de verir inşallah ikiz üçüz :)) sonra uğraşıp duralım
Geçen hafta rapor almıştım canım 4 gün yattım ama sürekli de rapor alamıyorum ki. İlk 3 ayı çok zor atlattım zaten şimdi gene iyiyim ozamanlara göre daha az miğdem bulanıyor. Sadece canım çalışmak istemiyorum yatmak istiyorum birazda üşüyorum akşam olsada evime gitsem diye dakika sayıyorumÇok teşekkür ederim. Insaallah hayırlısı olur hakkımızda :) hamilelikte oluyor bu durumlar. InşaAllah üç ayı zorlanmadan atlatirsiniz insaallah:) ama.hamileyken çalışmak zor olur izin alma gibi durum var mı ?
Birkaç gündür aklımda vardı, yıllardan beri ilk defa yüzüme maske yaptım bu sabah.. aslında denk geldi biraz da.. yumurtanın sarısını kullanmıştım, beyazı da koydum kenara.. sonra da aklıma geldi cilde iyi geldiği.. sürdüm gittiKızlaar bende hepimizin Sevgililer Gününü kutlarımm
Beğendiği şeyi imkanı olan bugün kendine bahaneyle gitsin alsın, çalışan hanımlar kendine güzel bir sevgililer günü kahvesi yapsın, evdeki hanımlar bugün bakım günü olsun fırsatını varsa ! Tırnaklar yapılsın, maskeler sürülsünüstüne güzel bir çay keyfi ohh miss. Sonuçta en çok kendimizi sevmeliyiz bugünün de bir hakkı olsun
Planınız yoksa akşam eşinizin sevdiği yemeği yapın sonuçta kalbe giden yol mideden geçiyorUyutun bebelerinizi bugün ( eh bu biraz zor sanki ama ) uyumazsa da “ aile “ olmanın tadını çıkarın, uyursa da ne alâ.. Sakınmazsanız bir kadeh şarap koyun, içmiyorsanız sıcak bir çay demleyin. Spontane plansız mikmik olur belki, hem bellimi olur belki o gün bugündür plansız ya hiiç belli olmaz
Nacizhane fikirlerim böyle, önemli olan kalpte yaşananlar elbet. SEVİYORUM HEPİNİZİİİ...
Sen stokla beybim lazım olur nasılsa :)Şimdi de kafayı bunlara taktım
Olacak olacak inşaallah
Ablam seni kumral tenli kilolu degil ama yapılı uzuna yakın bir boyda, bakımlı , zarif bir kadin olarak hayal ediyorumOyy Turkish delightsezson yine nokta atışı yaptı :)) beni de bir tasvir etsin bakalım tutturacak mı :))
Göğsümde hiç değişiklik olmadı gülüm. Ben bulantı ve baş dönmesi ile anlıyorum.. ama göğüste değişiklik de belirtidir. İnşallah yaşayanlar seni aydınlatırKızlarr bana cevap verirmisiniz
Kap atışını duydun mu cnmCanim bekledigin tarihle uymayabilir yani farkli yumurtlayabilirsin ama yumurtlamadan sonra regl 14 gun sonra olur.
Yani yumurtlamasini anlayamamis biri adetinden 14 gun onceye giderse ipucu olabilir gunleri adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?