Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim. Insaallah hayırlısı olur hakkımızda :) hamilelikte oluyor bu durumlar. InşaAllah üç ayı zorlanmadan atlatirsiniz insaallah:) ama.hamileyken çalışmak zor olur izin alma gibi durum var mı ?

Benim göğüs uclarim ara ara sizliyordu çekilir gibi. Göğüs lerde başka belirtim olmadı benim.

1 60 boy 65 kilo beyaz tenli yazin arap gibi ela yeşil göz karışımı giydiğim kıyafete göre değişen bir bayanım.saclarim kızıl boya.:)taliplerime duyrulur hahah
Aa benimde gozlerim aynen oyle sorana ne ela diyebiliyorum ne yesil ne kahve :) elamsi bi renk diyorum ama tahmin ettigim gibisinnnn

Ay maaşallah ya. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Bizler de bekliyoruz 1 tane olsun diye bize de verir inşallah ikiz üçüz :)) sonra uğraşıp duralım
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin. ^^ Bende tek düşünüyordum ikiz süpriz oldu. Biz istedik bi göz Allah verdi iki göz

Geçen hafta rapor almıştım canım 4 gün yattım ama sürekli de rapor alamıyorum ki. İlk 3 ayı çok zor atlattım zaten şimdi gene iyiyim ozamanlara göre daha az miğdem bulanıyor. Sadece canım çalışmak istemiyorum yatmak istiyorum birazda üşüyorum akşam olsada evime gitsem diye dakika sayıyorum

Birkaç gündür aklımda vardı, yıllardan beri ilk defa yüzüme maske yaptım bu sabah.. aslında denk geldi biraz da.. yumurtanın sarısını kullanmıştım, beyazı da koydum kenara.. sonra da aklıma geldi cilde iyi geldiği.. sürdüm gitti şimdi kendimi daha güzel hissediyorum bu yorumu okuyunca da tam isabet olmuş dedim sen de seviliyorsun kuzu... Musmutlu bir sevgililer günü geçirmeni dilerim..

Arkadaşlar ben birşey merak ediyorum. Neden gebeliğin ilk haftaları vajinal ultrason yapılmıyor? O şekilde rahim daha net görülmez mi? Riskli veya düşük sebebi falan diye duymuştum doğru mu?
Almanyadaki doktorlar ilk haftalarda direk vajinal ultrasonla bakıyorlar ve hiçte düşük veya herhangi bir risk oluşmadı bugüne kadar (hamile yakınlarım ve tanıdıklarımdan biliyorum). Aman bakmayın bebeğime birşey olur desek kesin gülerler bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…