Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen avrupada vajınal ultrason ile bakıyorlar ve hiçbir sakıncası yok

Kalp kalbe karşıymış demekki beybimm
Yarasın miss gibi olsun

Ablam seni kumral tenli kilolu degil ama yapılı uzuna yakın bir boyda, bakımlı , zarif bir kadin olarak hayal ediyorum imrenilen vosvosuumm olarak
Yerim seni ben yaaa müneccim misin kuzu bu nasıl analiz böyle :)) senden de tahmin aldığıma göre tarife girebilirim :)
165 boy, 62 kg, biraz yapılı, eskiden bakımlı şimdi doğal kumral, ela gözlü beyaz tenliyim.. aynen göz rengim kıyafete göre değişiyor
N nalyecetemtahin yanyana gelsem kardeşim diye yuttururum rahat aynen köydeyken yazın kapkara olurdum, kışın akça pakça
seymaka sen de yaklaştın başkan

whiterabbit88 davşanım sarıdan gelmeyim, göçmenim zira

Olleeey bee hayalimdeki vosvos tasvirine göre doğal olsanda güzelsin zaten eee göçmenlik var ( hemen kendime de pay çıkardım )

aman allahımm tahminim gerçeğin yanına bile yaklaşamamış :))
ee ben de tahmin alayım öyleyse VosVos35 seymaka sezson
canım çalışmak istemiyor sayfayı yenileyip duruyom zatii

Valla bende sizin kardesiniz olmaliyim arastiralim bu isi hayalimdekini yaziyorum ablam guzel hisler aliyorum sizdennn ama kizlarin yorumunu gormedim once yazarken gorseydim kafam karisirdi tahmin ettigim gibi olmana cok sevindim cunku oyle seviyorum sizii yazarken sanki yan yanaymis gibi

Valla kuzu kardeş olup da alakasız olan insan çoook.. sana biraz kilo aldıralım ekürilik tamamlansın bir yolunu bulup toplanmak şart oldu

aman allahımm tahminim gerçeğin yanına bile yaklaşamamış :))
ee ben de tahmin alayım öyleyse VosVos35 seymaka sezson
canım çalışmak istemiyor sayfayı yenileyip duruyom zatii
Tahminlerin çok iyi değildir ama deniyim..
170 boylarında, zarif, kumral, kahverengi veya bal rengi gözler, uzun dalgalı saçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…