Aynen avrupada vajınal ultrason ile bakıyorlar ve hiçbir sakıncası yokArkadaşlar ben birşey merak ediyorum. Neden gebeliğin ilk haftaları vajinal ultrason yapılmıyor? O şekilde rahim daha net görülmez mi? Riskli veya düşük sebebi falan diye duymuştum doğru mu?
Almanyadaki doktorlar ilk haftalarda direk vajinal ultrasonla bakıyorlar ve hiçte düşük veya herhangi bir risk oluşmadı bugüne kadar (hamile yakınlarım ve tanıdıklarımdan biliyorum). Aman bakmayın bebeğime birşey olur desek kesin gülerler bize
Birkaç gündür aklımda vardı, yıllardan beri ilk defa yüzüme maske yaptım bu sabah.. aslında denk geldi biraz da.. yumurtanın sarısını kullanmıştım, beyazı da koydum kenara.. sonra da aklıma geldi cilde iyi geldiği.. sürdüm gittişimdi kendimi daha güzel hissediyorum bu yorumu okuyunca da tam isabet olmuş dedim sen de seviliyorsun kuzu... Musmutlu bir sevgililer günü geçirmeni dilerim..
Benimde aynı sekilde ucu çıkmış gbi diğer zamanlara göreCanım senin öyle bir belirtin mı var bende de sanki ucu çıkmış gibi , olursa ilk bebeğim olacağı için henüz ucu felan yoktu . Bende banyoda farkettim.
Yerim seni ben yaaa müneccim misin kuzu bu nasıl analiz böyle :)) senden de tahmin aldığıma göre tarife girebilirim :)Ablam seni kumral tenli kilolu degil ama yapılı uzuna yakın bir boyda, bakımlı , zarif bir kadin olarak hayal ediyorumimrenilen vosvosuumm olarak
Ayy cok heyecanlii insallah minik tavsan gelmistir annesineee29. günümmm, ortalamam 30.6 üşenmedim son 6 döngümü inceledim
tahmini yumurtlamaca 18. gün.
2 gün sonra test yapıcammm heyecan tavan
Yerim seni ben yaaa müneccim misin kuzu bu nasıl analiz böyle :)) senden de tahmin aldığıma göre tarife girebilirim :)
165 boy, 62 kg, biraz yapılı, eskiden bakımlı şimdi doğalkumral, ela gözlü beyaz tenliyim.. aynen göz rengim kıyafete göre değişiyor
N nalyecetemtahin yanyana gelsem kardeşim diye yuttururum rahataynen köydeyken yazın kapkara olurdum, kışın akça pakça
seymaka sen de yaklaştın başkan
whiterabbit88 davşanım sarıdan gelmeyim, göçmenim zira
aman allahımm tahminim gerçeğin yanına bile yaklaşamamış :))Yerim seni ben yaaa müneccim misin kuzu bu nasıl analiz böyle :)) senden de tahmin aldığıma göre tarife girebilirim :)
165 boy, 62 kg, biraz yapılı, eskiden bakımlı şimdi doğalkumral, ela gözlü beyaz tenliyim.. aynen göz rengim kıyafete göre değişiyor
N nalyecetemtahin yanyana gelsem kardeşim diye yuttururum rahataynen köydeyken yazın kapkara olurdum, kışın akça pakça
ayy inşallah kuzum, olumlu-olumsuz paylaşıcam durumumu burada kader arkadaşlarım benimAyy cok heyecanlii insallah minik tavsan gelmistir annesineee
Valla bende sizin kardesiniz olmaliyim arastiralim bu isiYerim seni ben yaaa müneccim misin kuzu bu nasıl analiz böyle :)) senden de tahmin aldığıma göre tarife girebilirim :)
Yaz tabi ki merakla bekliyorummmmayy inşallah kuzum, olumlu-olumsuz paylaşıcam durumumu burada kader arkadaşlarım benim
Topraaam beniiimOlleeey bee hayalimdeki vosvostasvirine göre doğal olsanda güzelsin zaten eee göçmenlik var ( hemen kendime de pay çıkardım )
Valla kuzu kardeş olup da alakasız olan insan çoook.. sana biraz kilo aldıralım ekürilik tamamlansınValla bende sizin kardesiniz olmaliyim arastiralim bu isihayalimdekini yaziyorum ablam guzel hisler aliyorum sizdennn ama kizlarin yorumunu gormedim once yazarken gorseydim kafam karisirdi tahmin ettigim gibi olmana cok sevindim cunku oyle seviyorum sizii yazarken sanki yan yanaymis gibi
Tahminlerin çok iyi değildir ama deniyim..
Aynen avrupada vajınal ultrason ile bakıyorlar ve hiçbir sakıncası yok
burada (tr) bakılmıyor diye bir şey var mı ki??Burda neden bakmıyorlar onu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?