valla inanıyorum olacağına abla ya :)Sen stokla beybim lazım olur nasılsa :)
Balım doğru olan kısımların fazla, sezson az farkla önde gibi.. 62 kg olmama rağmen iri kemikli olduğum için balık etli değilim. 26 yaşıma kadar 48-51 kg arası gezdim ve bildiğin iskelet gibiydim. 56 kg olunca anca hatuna benzedim.. en iyi halim 58-59 kg. Şu an 3 kg fazlam var ama görüntü olarak güvenlik görevlisi kalıbındayımVosVos35 vosvosum sen benim gözümde orta boylarda yeşil gözlü beyaz tenli kumral saçlı olarak canlanıyorsun. Oval yüz hatlı, güler yüzlü :) Darılmazsan azcık balık etli
Ama hissettiğim çok güzel bir bayan olduğun baktıkça bakasımızın geldiği
Ben seni epeydir görmüyordum hamile olduğunu düşünmüştüm, denk gelmedik galibaBenimde aynı sekilde ucu çıkmış gbi diğer zamanlara göre
burada (tr) bakılmıyor diye bir şey var mı ki??
sanki ilk zamanlar vajinal bakmıyorlar mı ya
Burda hastalar tercih etmedikleri için doktorlar da gerekmedikçe ısrar etmiyorYani kime sorsam çok zararlı olduğundan bahsediyor. Bizim buradaki devlet hastanesinde bir doktora da sormuştum o da gerekli olmadıkça bakılmıyor demişti. Yani bebeğe değecek kadar sokmuyorlar ki aleti içine, ne gibi zararı olabilir. Burda zararlıysa Almanyada niye zararlı değil? Sadece merak benimkisi hangisi doğru hangisi yanlış diye
Şu an aynı durumdayız bizde de iki günde bir çalışma var :) ama ovulasyon testi yapmıyorum ben telefondaki uygulamaya göre yapıyorumSelam kızlar ben 2 gunde bir çalişmalara devam:))
Bn ona pek güvenmiyorum ya cnku 2 aydir öle denıorum olmadı henüzŞu an aynı durumdayız bizde de iki günde bir çalışma var :) ama ovulasyon testi yapmıyorum ben telefondaki uygulamaya göre yapıyorum
Doğrudur canım ben geçen ay kimyasal gebelik gecirdim bu ay düzen bayagı bozuldu büyük ihtimal bu ay öylesine gececek gelecek ay bende ovulasyon testini denemek istiyorumBn ona pek güvenmiyorum ya cnku 2 aydir öle denıorum olmadı henüz
Havuç suyu içebilirsin canımgünaydın kızlar bugun doktor kontrolüm vardı, klomen ve dostinex kullandım. sağ tarafta 3 tane yumurta oluşmuş güzeller dedi ama ben boyutunu sormayı unuttum bugün ve sonra gün aşırı değerlendirin dedi. çatlama iğnesi olmıcakmı dedim bu aşamada değil dedi.bekleyelim bu ay dedi. çatlaması için ne yapabilirim beklesem mi çay yiyecek bişey varmı .solda hiç yumurtam yoktu ,dedim niye böyle solda yok oluyo bir ay birinde bir ay birinde oluyor genelde yüzde 60 sağda olur dedi. çatlaması için ne yapabilirim
SARAÇOGLUNUN KAYNAYIP İÇİLEN Mİ YOKSA PRESSTEN GEÇİRİM NORMAL HAVUÇ SUYUMU TARİF VARMIDIRHavuç suyu içebilirsin canım
Çok iyi ya maaşallah. Ömürleri uzun olsun miniklerinin :)İnşallah canım Allah gönlüne göre versin. ^^ Bende tek düşünüyordum ikiz süpriz oldu. Biz istedik bi göz Allah verdi iki göz
Ayy insallahhh toplasalimmm:) alırım bence bebek olursa cunku bizimkiler baskül ailesi gibi bi ben arada böyleyimValla kuzu kardeş olup da alakasız olan insan çoook.. sana biraz kilo aldıralım ekürilik tamamlansınbir yolunu bulup toplanmak şart oldu
3 ayı geçti mi yani maşallah canim:) hamileyken zor oluyordur az çok tahmin edebiliyorum. InşaAllah Rabbim yardimcin olur. Doğumdan sonra bugünleri güzel hatırlarsın insaallah:)Geçen hafta rapor almıştım canım 4 gün yattım ama sürekli de rapor alamıyorum ki. İlk 3 ayı çok zor atlattım zaten şimdi gene iyiyim ozamanlara göre daha az miğdem bulanıyor. Sadece canım çalışmak istemiyorum yatmak istiyorum birazda üşüyorum akşam olsada evime gitsem diye dakika sayıyorum
Canım hayırlı olsun kaç aydır deniyorsun yumurtalıklarında bir sıkıntı varmıydı peki bende bu ay ilk defa klomen kullandım sorunum yok ama doktor şansı arttıralım die vermişti 2 adet yumurtam oluşmuştu yarına çatlar dedi ister çatlatma iğnesi vuralım istersen kendi çatlasın dedi adetlerin düzenli çatlama problemi olcağını düşünmüyorum dedi perşembe kontrole çağırdı çatlamamııştı yumurtam olmuş 26 mm bilemeyiz rahim duvarı kalınlığın çok güzel dedi 21. gün progestan testi verdi çatlayıp çatlamadığını görmek için bir hafta ilişki verdigünaydın kızlar bugun doktor kontrolüm vardı, klomen ve dostinex kullandım. sağ tarafta 3 tane yumurta oluşmuş güzeller dedi ama ben boyutunu sormayı unuttum bugün ve sonra gün aşırı değerlendirin dedi. çatlama iğnesi olmıcakmı dedim bu aşamada değil dedi.bekleyelim bu ay dedi. çatlaması için ne yapabilirim beklesem mi çay yiyecek bişey varmı .solda hiç yumurtam yoktu ,dedim niye böyle solda yok oluyo bir ay birinde bir ay birinde oluyor genelde yüzde 60 sağda olur dedi. çatlaması için ne yapabilirim
Beni tarif ettinTahminlerin çok iyi değildir ama deniyim..
170 boylarında, zarif, kumral, kahverengi veya bal rengi gözler, uzun dalgalı saçlı
İnşallah canım 12 haftayı geçtik 13+2 olduk ilk tremestırı atlattık biraz düzeldik şükür. İlk 3 ayı çok zor geçirdim şimdi biraz daha iyiyim. ^^ İnşallah doğsunlarda sağlıkla gerisi önemli değil tabi ^^3 ayı geçti mi yani maşallah canim:) hamileyken zor oluyordur az çok tahmin edebiliyorum. InşaAllah Rabbim yardimcin olur. Doğumdan sonra bugünleri güzel hatırlarsın insaallah:)
Taze sıkma galiba ama emin değilimSARAÇOGLUNUN KAYNAYIP İÇİLEN Mİ YOKSA PRESSTEN GEÇİRİM NORMAL HAVUÇ SUYUMU TARİF VARMIDIR
Hatlar karıştı zaarBeni tarif ettinsadece saçım çok uzun değil orta kestirdim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?