5 aydır deniyoruz olmuyo. yaşım 32 tahlil istedi ilk çocuk denemesi . tahlilden sonra klomen ve dostinex verdi. lh8,38 fsh 8,53 prolaktin 27,96 çıktı prolaktin yüksek dedi biraz ama .benimde rahim duvarın normal dedi günleri değerlendir adet olursan yine gel olmazsan 1 hafta geçsin oyle dedi.vala yumurtamda ne problem var bılemıyorum şimdi çatlarmı çatlamazmı korkusu sardı iğnede yapmayınca. doktor istemedi iğne adetlerim benimde düzenli.adamda çok pozitif bir şey diyemiyorum ki :)Canım hayırlı olsun kaç aydır deniyorsun yumurtalıklarında bir sıkıntı varmıydı peki bende bu ay ilk defa klomen kullandım sorunum yok ama doktor şansı arttıralım die vermişti 2 adet yumurtam oluşmuştu yarına çatlar dedi ister çatlatma iğnesi vuralım istersen kendi çatlasın dedi adetlerin düzenli çatlama problemi olcağını düşünmüyorum dedi perşembe kontrole çağırdı çatlamamııştı yumurtam olmuş 26 mm bilemeyiz rahim duvarı kalınlığın çok güzel dedi 21. gün progestan testi verdi çatlayıp çatlamadığını görmek için bir hafta ilişki verdi
Canım zararlı olduğunu sanmam bana tüp bebek yapan prof hep alttan bakıyo keseye zaten azcık sokuyodurYani kime sorsam çok zararlı olduğundan bahsediyor. Bizim buradaki devlet hastanesinde bir doktora da sormuştum o da gerekli olmadıkça bakılmıyor demişti. Yani bebeğe değecek kadar sokmuyorlar ki aleti içine, ne gibi zararı olabilir. Burda zararlıysa Almanyada niye zararlı değil? Sadece merak benimkisi hangisi doğru hangisi yanlış diye
değerlerinizde bir sıkıntı yok prolaktinide çok önemsemeyin bazı doktorlar 40 ın üstünde olmadan ilaç bile vermiyorlar ama dilerseniz hayıt tohuumu kaynatıp için bütün kadınlık hormonlarını dengeliyormuş.. bence ilk aydan iğne olmaması çon mantıklı zaten adetleriniz düzenli ise kendiliğinden çatlar die düşünmüştür emin olmak için adetin 21 günü progestan testi yaptırıp nekadar verimli yumurtanızın çatladığını yada çatlamadığını görebilirsiniz.5 aydır deniyoruz olmuyo. yaşım 32 tahlil istedi ilk çocuk denemesi . tahlilden sonra klomen ve dostinex verdi. lh8,38 fsh 8,53 prolaktin 27,96 çıktı prolaktin yüksek dedi biraz ama .benimde rahim duvarın normal dedi günleri değerlendir adet olursan yine gel olmazsan 1 hafta geçsin oyle dedi.vala yumurtamda ne problem var bılemıyorum şimdi çatlarmı çatlamazmı korkusu sardı iğnede yapmayınca. doktor istemedi iğne adetlerim benimde düzenli.adamda çok pozitif bir şey diyemiyorum ki :)
Ben 2 gundur yapıorum bugun 3 olacak suan a kdr daha çift çixgiyi silikte olsa göremedım yani yap bencede yunurtlama ne zaman oluyor en azından bilmiş olursun belki geç ya da erke. YunurtluyosundurDoğrudur canım ben geçen ay kimyasal gebelik gecirdim bu ay düzen bayagı bozuldu büyük ihtimal bu ay öylesine gececek gelecek ay bende ovulasyon testini denemek istiyorum
Ben ben. Bana anlt ben ilk defa yapıormmKızlar ovulasyon testini ilk defa yapanlar ve yapmayi dusunenlere simdi bu ay kendi yaptığım testten ornek olarak anlatayım diyorum ne dersiniz ?
İstesen bakarlar:)Burda neden bakmıyorlar onu merak ediyorum.
Süper ben de bu ay ilk yapıcamKızlar ovulasyon testini ilk defa yapanlar ve yapmayi dusunenlere simdi bu ay kendi yaptığım testten ornek olarak anlatayım diyorum ne dersiniz ?
Balım doğru olan kısımların fazla, sezson az farkla önde gibi.. 62 kg olmama rağmen iri kemikli olduğum için balık etli değilim. 26 yaşıma kadar 48-51 kg arası gezdim ve bildiğin iskelet gibiydim. 56 kg olunca anca hatuna benzedim.. en iyi halim 58-59 kg. Şu an 3 kg fazlam var ama görüntü olarak güvenlik görevlisi kalıbındayım
günaydın kızlar bugun doktor kontrolüm vardı, klomen ve dostinex kullandım. sağ tarafta 3 tane yumurta oluşmuş güzeller dedi ama ben boyutunu sormayı unuttum bugün ve sonra gün aşırı değerlendirin dedi. çatlama iğnesi olmıcakmı dedim bu aşamada değil dedi.bekleyelim bu ay dedi. çatlaması için ne yapabilirim beklesem mi çay yiyecek bişey varmı .solda hiç yumurtam yoktu ,dedim niye böyle solda yok oluyo bir ay birinde bir ay birinde oluyor genelde yüzde 60 sağda olur dedi. çatlaması için ne yapabilirim
Şaka bir yana seni de öyle hayal ettim, boylu poslu, narin... Saç uzar yine n'olacak :)) kökü sende nasılsa
adetin ilk gününden saymaya başlayıp 21. günü mu gidiyoruz doktora yaptırabilirim aslındadeğerlerinizde bir sıkıntı yok prolaktinide çok önemsemeyin bazı doktorlar 40 ın üstünde olmadan ilaç bile vermiyorlar ama dilerseniz hayıt tohuumu kaynatıp için bütün kadınlık hormonlarını dengeliyormuş.. bence ilk aydan iğne olmaması çon mantıklı zaten adetleriniz düzenli ise kendiliğinden çatlar die düşünmüştür emin olmak için adetin 21 günü progestan testi yaptırıp nekadar verimli yumurtanızın çatladığını yada çatlamadığını görebilirsiniz.
evet cnm çünki bu ay tutmazsa en azından bidahaki ay çatlatma iğnenide olursun belkide çatlamayacak ona göre tedbirini alırsın bence yaptır derim ben cuma günü yaptıracağım bakalımadetin ilk gününden saymaya başlayıp 21. günü mu gidiyoruz doktora yaptırabilirim aslında
çalışıyorum aksam içerim anca .ama beni çağırmadı günleri değerlendir adetine kadar bekle dedi 2 gun sonra gel çatlamışmı bakalım çatlatalım demedi:) inşallah çatlarAyyy ben azcık kaptırdım kendimi bakamadım bi anda. Ben tahminimi sölüyorum; açık tenli, zayıf, koyu kumral saçlı ( açık kahvede olabilir ), kahve gözlü, omuzların biraz aşağısında saçlı gibi hissettim. 165-168 arası boy :) e haydi açıkla bakalım kuzummm.
Ahaha ay Allah iyiliğini vermesin o nasıl bir benzetmedir :)))) ayrıca daha neler ben öyle durduğunu sanmıyorum 3 kilo fazla dediğin ne ki kuvvetli yellensen gider o 3 kilo büyütülcek kilo bile değil. Ayrıca çocuğa rağmen iyisin iyiiiii maşallaah topraaaamm
Canım taze sıkılmış havuç suyu içebilirsin, sabah akşam bir su bardağı ama çalışıyorsun yemekten sonra 2 su bardağı kadar içzaten çatlar merak etme çatlamazsa da çatlatırlar iğneyle
Doğru tahmin :)) benim de babam bulgar göçmeni. Bayağı sarı gözleri de açık mavi. Göz rengim de çekeydi iyiydiŞaka bir yana seni de öyle hayal ettim, boylu poslu, narin... Saç uzar yine n'olacak :)) kökü sende nasılsa
Ay sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah balım benimAhaha ay Allah iyiliğini vermesin o nasıl bir benzetmedir :)))) ayrıca daha neler ben öyle durduğunu sanmıyorum 3 kilo fazla dediğin ne ki kuvvetli yellensen gider o 3 kilo büyütülcek kilo bile değil. Ayrıca çocuğa rağmen iyisin iyiiiii maşallaah topraaaamm
vala bende 3 ,50kg fazlalık var veremiyorum 58 im 55 -54 arası olmak istiyorum kaç aydır olmuo.Ay sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah balım benim
Kalıplı olduğum için kuzenler bana Rambo derdi 19-20 yaşındaykendüşün 50 kiloyum o yaşlarda.. ama kol kaslarım belirgin, omuzlar genişti.. köyde çapa sallamaktan olsa gerek.. şimdi üstüne kilo da aldım
Mühim olan onların iyi ahlakını alman gülüm.. kimseye zararı olmayan, çalışkan, dürüst insanlardır BG göçmenleriDoğru tahmin :)) benim de babam bulgar göçmeni. Bayağı sarı gözleri de açık mavi. Göz rengim de çekeydi iyiydi
Ben de her kış 3 kilo alıp yazın veriyorim :) bakalım bu yaz ne halde olucaz :) arada 1-2 yukarı da çıktığım oluyor.. hamile kalınca fazla kilo almamak daha önemli bana göre.. 10 kg alıp gitmiştim doğuma.. geri vermesi kolay oldu... İnşallah bu yaz hamile kalırız hepimiz ve sağlıklı az kilolu gebelikler geciririzvala bende 3 ,50kg fazlalık var veremiyorum 58 im 55 -54 arası olmak istiyorum kaç aydır olmuo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?