Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 aydır deniyoruz olmuyo. yaşım 32 tahlil istedi ilk çocuk denemesi . tahlilden sonra klomen ve dostinex verdi. lh8,38 fsh 8,53 prolaktin 27,96 çıktı prolaktin yüksek dedi biraz ama .benimde rahim duvarın normal dedi günleri değerlendir adet olursan yine gel olmazsan 1 hafta geçsin oyle dedi.vala yumurtamda ne problem var bılemıyorum şimdi çatlarmı çatlamazmı korkusu sardı iğnede yapmayınca. doktor istemedi iğne adetlerim benimde düzenli.adamda çok pozitif bir şey diyemiyorum ki :)
 
Canım zararlı olduğunu sanmam bana tüp bebek yapan prof hep alttan bakıyo keseye zaten azcık sokuyodur
 
değerlerinizde bir sıkıntı yok prolaktinide çok önemsemeyin bazı doktorlar 40 ın üstünde olmadan ilaç bile vermiyorlar ama dilerseniz hayıt tohuumu kaynatıp için bütün kadınlık hormonlarını dengeliyormuş.. bence ilk aydan iğne olmaması çon mantıklı zaten adetleriniz düzenli ise kendiliğinden çatlar die düşünmüştür emin olmak için adetin 21 günü progestan testi yaptırıp nekadar verimli yumurtanızın çatladığını yada çatlamadığını görebilirsiniz.
 
Kızlar ovulasyon testini ilk defa yapanlar ve yapmayi dusunenlere simdi bu ay kendi yaptığım testten ornek olarak anlatayım diyorum ne dersiniz ?
 
Doğrudur canım ben geçen ay kimyasal gebelik gecirdim bu ay düzen bayagı bozuldu büyük ihtimal bu ay öylesine gececek gelecek ay bende ovulasyon testini denemek istiyorum
Ben 2 gundur yapıorum bugun 3 olacak suan a kdr daha çift çixgiyi silikte olsa göremedım yani yap bencede yunurtlama ne zaman oluyor en azından bilmiş olursun belki geç ya da erke. Yunurtluyosundur
 
Kızlar heryerde keçiboynuzu kürğ yaparken 3 dk kaynat 20 dk dinlendir yazıyo. Ama saraçoğlu videolarda 7-8 dk kaynatın diyo. Nasıl yapmalıyım
 
aman allahımm tahminim gerçeğin yanına bile yaklaşamamış :))
ee ben de tahmin alayım öyleyse VosVos35 seymaka sezson
canım çalışmak istemiyor sayfayı yenileyip duruyom zatii

Ayyy ben azcık kaptırdım kendimi bakamadım bi anda. Ben tahminimi sölüyorum; açık tenli, zayıf, koyu kumral saçlı ( açık kahvede olabilir ), kahve gözlü, omuzların biraz aşağısında saçlı gibi hissettim. 165-168 arası boy :) e haydi açıkla bakalım kuzummm.



Ahaha ay Allah iyiliğini vermesin o nasıl bir benzetmedir :)))) ayrıca daha neler ben öyle durduğunu sanmıyorum 3 kilo fazla dediğin ne ki kuvvetli yellensen gider o 3 kilo büyütülcek kilo bile değil. Ayrıca çocuğa rağmen iyisin iyiiiii maşallaah topraaaamm


Canım taze sıkılmış havuç suyu içebilirsin, sabah akşam bir su bardağı ama çalışıyorsun yemekten sonra 2 su bardağı kadar iç zaten çatlar merak etme çatlamazsa da çatlatırlar iğneyle
 
adetin ilk gününden saymaya başlayıp 21. günü mu gidiyoruz doktora yaptırabilirim aslında
 
adetin ilk gününden saymaya başlayıp 21. günü mu gidiyoruz doktora yaptırabilirim aslında
evet cnm çünki bu ay tutmazsa en azından bidahaki ay çatlatma iğnenide olursun belkide çatlamayacak ona göre tedbirini alırsın bence yaptır derim ben cuma günü yaptıracağım bakalım
 
Reactions: Cac
1. Dongu hesaplama: Benim regl dongum ortalama 30 gun. Bunu takvim hesaplıyor ama takvim tutmayanlar icin sin 6 7 ayın günlerini toplayip kac aysa o kadara bolun ve gununuzu hesaplayın. Benim 16 17 de yumurtlama (tahmini) oldugu icin 13. 14. Günde ovulasyon testi yapmaya baslamam gerekiyor.
2. Hangi marka almaliyim: ben adı lab. Diye başlayan testi kullanıyordum bu ay adi inn. Diye baslayan testten g.g. 'dan 34 lu paket aldım cunku ovulasyon bittikten sonra tekrar yumurtlama ihtimaline karşı yapmak icin. Bana gore inn. Daha hassas ve dogru gibi geldi.
3. Testi ne zaman yapmaliyim: sabah ilk idrarla yapmamak kaydiyla günde iki defa yapmanizi oneririm. 10:00 la 14:00 arasinda ilk testi 17:00 20:00 arasi ikinci testi yapmaniz ve test yapmadan once sivi alımını azaltmaniz daha dogru sonuc verir.
4.test ne zaman koyulasir silik cizgi niye var: hormon tahlili yapanlar da bilir ki vucutta belli araliklar arasinda lh hormonu her zaman vardir. O yuzden silik cikmasi normaldir. Yumurtlama gününe yakin yavas yavas yada birden koyulasmalar gorulebilir. T çizgisi lh hormonunu, c cizgisi testin doğruluğunu ve t nin yumurtlama gubu ne kadar koyu olmasi gerektigini gosterir. Yumurtlama gunu t cizgisi c kadar yada ondan daha koyu olmalidir.
5. T cizgisi tam koyulasti yumurtam ne zaman catlar: pik dedigimiz tamamen koyuyu yakaladiginiz zaman yumurtlama oluşmuş ve 24 saat icinde catlama olacaktir gun aşırı veya ust uste iliski olmasi iyi olur. Ertesi gün yaptığıniz testte silik cizgiyi gorursunuz catlama olmus demektir :)
Bu ay yaptığım ovulasyon testler cok kucuk ve kırılgan oldugu icin bu sekilde cizelge yaptim daha anlasilir oluyor :)
 
çalışıyorum aksam içerim anca .ama beni çağırmadı günleri değerlendir adetine kadar bekle dedi 2 gun sonra gel çatlamışmı bakalım çatlatalım demedi:) inşallah çatlar regl gunum normalde 1 mart olacak o gün olursa gel olmazsa bekle dedi biraz .
 
Şaka bir yana seni de öyle hayal ettim, boylu poslu, narin... Saç uzar yine n'olacak :)) kökü sende nasılsa
Doğru tahmin :)) benim de babam bulgar göçmeni. Bayağı sarı gözleri de açık mavi. Göz rengim de çekeydi iyiydi
 
Ay sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah balım benim
Kalıplı olduğum için kuzenler bana Rambo derdi 19-20 yaşındayken düşün 50 kiloyum o yaşlarda.. ama kol kaslarım belirgin, omuzlar genişti.. köyde çapa sallamaktan olsa gerek.. şimdi üstüne kilo da aldım
 
vala bende 3 ,50kg fazlalık var veremiyorum 58 im 55 -54 arası olmak istiyorum kaç aydır olmuo.
 
vala bende 3 ,50kg fazlalık var veremiyorum 58 im 55 -54 arası olmak istiyorum kaç aydır olmuo.
Ben de her kış 3 kilo alıp yazın veriyorim :) bakalım bu yaz ne halde olucaz :) arada 1-2 yukarı da çıktığım oluyor.. hamile kalınca fazla kilo almamak daha önemli bana göre.. 10 kg alıp gitmiştim doğuma.. geri vermesi kolay oldu... İnşallah bu yaz hamile kalırız hepimiz ve sağlıklı az kilolu gebelikler geciririz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…