Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben seni epeydir görmüyordum hamile olduğunu düşünmüştüm, denk gelmedik galiba
Bir ara bıraktım düşünmeyi sayfaya girdikçe iyice hevesleniyordum bir ara uzaktan izledim burayi sonra kendimi dizginledim ve burdayım artık olsada olmasa da alışttım rabbimin takdiri napalim .. arada bir yazdım gormemissindir:) nasil nasıl durumlar sende

bende öyle istiyorum ne kadar az kilo hamilelik iyi olur inşallah

Ellerine sağlık kuzum süpper olmuş. Nasılda farketmiş öğlen ve akşam arasındaki çizgilerin rengi, günde bir kere yapmamak şart oldu ben hep öyle yapmıştım

Valla ben kontrol sürem devam ettiği için iğne vermesine rağmen kendim gittim çatlamış mı diye baktırmaya, yoksa çağırmadı benide yani. Sen istersen git kontrol günün devam ediyorsa bir baktır bence kuzum yoksa adetinin 21. Günü progesteron testiylede anlayabilirsin çatlayıp çatlamadığını.

Ahahah rambomuu e daha neler artık. Hangimiz evlendikten sonra kilo almadık çılgınlar gibiii iyisin iyisin dipçik gibisin

Tabiki cunku oglen yaptim koyu aksam silik bildigin . o yuzden dedim gunduz olmustur senin diye ama sen regl bittikten iki gun sonra basla canisi senin bu ay erken geldi malum :)

Dün gece moral depoladik burda cok sukur sesim bugün geldi unutmuştum konuşmayı 4 günde eşim de aslında cok iyi anlasiyorduk diyor nede olsa bıdı bıdı konuşan biri yoktu başında .
VosVos35 sen nasıl oldun ablamm

Ay bu ay stres olmayacağım, zaten takipte yapmıyorum, doğru düzgün mikmikte olmayacak zaten dedim ama asabım bozuldu az önce, anlatmazsam rahatlayamıcam

Az önce bir arkadaşım elinde sıcak su ile geldi. Sallama çay yapacakmış bende “salla şimdi çayı kahve yapalım “ dedim “ e iyi ozaman bende bu suyu içemem gerçi şimdi sen ılık içiyosun azcık bekle içersin madem” dedi. Buraya kadar birşey yok.

Daha sonra “çocuklara ılıtıp veriyoruz ya suyu o geldi aklıma “ dedi. Ardından da “Senin Çocuğun Yok ya Şimdi Dediğimden Anlamazsın “ dedi.

Kötü niyetli sölemediğine çok eminim. Ben bu süreçte günlerimi relaxta geçirmeye çabalasam ufacık birşeyi kendime alıntı haline getirebiliyorum. Buna aşırı takıldım,bozuldum, üzüldüm,düşündüm. Bunun gibi cümlelere maruz kalmak çocuksuz insanlar için ne kadar zormuş, art niyet olmasa da keşke azcık empati kurabilse insanlar.

Çocukla ilgili söylenen her söz bıçak darbesi bırakıyor, şimdi ben bunu otobüste eve gidene kadar kendime yedirmeye çalışırım hadi bakalım Şeyma

Kızlar gerçekten varmıdır hüngür ağlıyorum su ann hüngür hungur esim bugün şehir dışına cikti

Tabiki cunku oglen yaptim koyu aksam silik bildigin . o yuzden dedim gunduz olmustur senin diye ama sen regl bittikten iki gun sonra basla canisi senin bu ay erken geldi malum :)

Benim yiğidom hasta yavrum bu ay hiiiiç testlere bulaşmadım

Kızlar şimdi yaptim nolur bakın

Canııım gözün aydın diyim şimdiden inşallah vardır bebişin. Bu test silik çizgi verdiyse bu kapasitesiyle bence kesin bebiş vardır, bat gününe varmıydı daha ? Bende heyecanlandım valla şimdi

Batim dün veya bügündü

ya bu arada benim 2 aydır düzenli sol tarafım ağrıyo doktora dedim bişey yok .diyo hala solum ağrıyo arada şuan bile dedim yumurta ordan mı oluşuyo bugün baktı yumurtan sağda dedi o zaman benim sol tarafım niye ağrıyo iğne batması gibi.bak yine adama sormayı unuttum. adamın yanında gidiyorum bunları bunları sorucam bunları isticem hiç bir şey sormadan istemeden kalıyorum geliyorum öyle :)

Kiz aglama niye agliyorsuunn. Ama bende aglardim herhalde kac ayin patlaması bu tabii (gozler doldu benim) simdi sakinlesirsin canimmm. Yarın test yaparsin kanda da cikar insallah icini ferah tutt
2 yılın üstüne geldi geldiyse şimdi napcam bilmiyom ağlamaktan baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…