- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
Bir ara bıraktım düşünmeyi sayfaya girdikçe iyice hevesleniyordum bir ara uzaktan izledim burayi sonra kendimi dizginledim ve burdayım artık olsada olmasa da alışttım rabbimin takdiri napalim .. arada bir yazdım gormemissindir:) nasil nasıl durumlar sendeBen seni epeydir görmüyordum hamile olduğunu düşünmüştüm, denk gelmedik galiba
bende öyle istiyorum ne kadar az kilo hamilelik iyi olur inşallahBen de her kış 3 kilo alıp yazın veriyorim :) bakalım bu yaz ne halde olucaz :) arada 1-2 yukarı da çıktığım oluyor.. hamile kalınca fazla kilo almamak daha önemli bana göre.. 10 kg alıp gitmiştim doğuma.. geri vermesi kolay oldu... İnşallah bu yaz hamile kalırız hepimiz ve sağlıklı az kilolu gebelikler geciririz
1. Dongu hesaplama: Benim regl dongum ortalama 30 gun. Bunu takvim hesaplıyor ama takvim tutmayanlar icin sin 6 7 ayın günlerini toplayip kac aysa o kadara bolun ve gununuzu hesaplayın. Benim 16 17 de yumurtlama (tahmini) oldugu icin 13. 14. Günde ovulasyon testi yapmaya baslamam gerekiyor.
2. Hangi marka almaliyim: ben adı lab. Diye başlayan testi kullanıyordum bu ay adi inn. Diye baslayan testten g.g. 'dan 34 lu paket aldım cunku ovulasyon bittikten sonra tekrar yumurtlama ihtimaline karşı yapmak icin. Bana gore inn. Daha hassas ve dogru gibi geldi.
3. Testi ne zaman yapmaliyim: sabah ilk idrarla yapmamak kaydiyla günde iki defa yapmanizi oneririm. 10:00 la 14:00 arasinda ilk testi 17:00 20:00 arasi ikinci testi yapmaniz ve test yapmadan once sivi alımını azaltmaniz daha dogru sonuc verir.
4.test ne zaman koyulasir silik cizgi niye var: hormon tahlili yapanlar da bilir ki vucutta belli araliklar arasinda lh hormonu her zaman vardir. O yuzden silik cikmasi normaldir. Yumurtlama gününe yakin yavas yavas yada birden koyulasmalar gorulebilir. T çizgisi lh hormonunu, c cizgisi testin doğruluğunu ve t nin yumurtlama gubu ne kadar koyu olmasi gerektigini gosterir. Yumurtlama gunu t cizgisi c kadar yada ondan daha koyu olmalidir.
5. T cizgisi tam koyulasti yumurtam ne zaman catlar: pik dedigimiz tamamen koyuyu yakaladiginiz zaman yumurtlama oluşmuş ve 24 saat icinde catlama olacaktir gun aşırı veya ust uste iliski olmasi iyi olur. Ertesi gün yaptığıniz testte silik cizgiyi gorursunuz catlama olmus demektir :) Eki Görüntüle 2111262
Bu ay yaptığım ovulasyon testler cok kucuk ve kırılgan oldugu icin bu sekilde cizelge yaptim daha anlasilir oluyor :)
çalışıyorum aksam içerim anca .ama beni çağırmadı günleri değerlendir adetine kadar bekle dedi 2 gun sonra gel çatlamışmı bakalım çatlatalım demedi:) inşallah çatlarregl gunum normalde 1 mart olacak o gün olursa gel olmazsa bekle dedi biraz .
Ay sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah balım benim
Kalıplı olduğum için kuzenler bana Rambo derdi 19-20 yaşındaykendüşün 50 kiloyum o yaşlarda.. ama kol kaslarım belirgin, omuzlar genişti.. köyde çapa sallamaktan olsa gerek.. şimdi üstüne kilo da aldım
Tabiki cunku oglen yaptim koyu aksam silik bildigin . o yuzden dedim gunduz olmustur senin diye ama sen regl bittikten iki gun sonra basla canisi senin bu ay erken geldi malum :)Ellerine sağlık kuzum süpper olmuş.Nasılda farketmiş öğlen ve akşam arasındaki çizgilerin rengi, günde bir kere yapmamak şart oldu ben hep öyle yapmıştım
Valla ben kontrol sürem devam ettiği için iğne vermesine rağmen kendim gittim çatlamış mı diye baktırmaya, yoksa çağırmadı benide yani.Sen istersen git kontrol günün devam ediyorsa bir baktır bence kuzum yoksa adetinin 21. Günü progesteron testiylede anlayabilirsin çatlayıp çatlamadığını.
Ahahah rambomuu e daha neler artık. Hangimiz evlendikten sonra kilo almadık çılgınlar gibiiiiyisin iyisin dipçik gibisin
Hadi bakalim ugur getirsiiinnSüper ben de bu ay ilk yapıcam
3 dk yeterli bence canimm 20 dk dinleniyor nede olsaKızlar heryerde keçiboynuzu kürğ yaparken 3 dk kaynat 20 dk dinlendir yazıyo. Ama saraçoğlu videolarda 7-8 dk kaynatın diyo. Nasıl yapmalıyım
İkinci çizgi görünüyorKızlar şimdi yaptim nolur bakın
Aayy bebis ben burdayım diyor hadi masallah canım silik cizgi ama cok net gördümKızlar şimdi yaptim nolur bakın
Aynen. Ahlâk daha önemli tabi :)Mühim olan onların iyi ahlakını alman gülüm.. kimseye zararı olmayan, çalışkan, dürüst insanlardır BG göçmenleri
Tabiki cunku oglen yaptim koyu aksam silik bildigin . o yuzden dedim gunduz olmustur senin diye ama sen regl bittikten iki gun sonra basla canisi senin bu ay erken geldi malum :)
Kızlar şimdi yaptim nolur bakın
Kiz aglama niye agliyorsuunn. Ama bende aglardim herhalde kac ayin patlaması bu tabii (gozler doldu benim) simdi sakinlesirsin canimmm. Yarın test yaparsin kanda da cikar insallah icini ferah tuttYoktur bisey çıkmaz diye baktım ve bu saatte oylesine
Batim dün veya bügündüBenim yiğidom hasta yavrum bu ay hiiiiç testlere bulaşmadım
Canııım gözün aydın diyim şimdiden inşallah vardır bebişin. Bu test silik çizgi verdiyse bu kapasitesiyle bence kesin bebiş vardır, bat gününe varmıydı daha ? Bende heyecanlandım valla şimdi
2 yılın üstüne geldi geldiyse şimdi napcam bilmiyom ağlamaktan baskaKiz aglama niye agliyorsuunn. Ama bende aglardim herhalde kac ayin patlaması bu tabii (gozler doldu benim) simdi sakinlesirsin canimmm. Yarın test yaparsin kanda da cikar insallah icini ferah tutt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?