Geçmiş olsun kuzucum :) moral motivasyon çok önemli sağlık için..Dün gece moral depoladik burda cok sukur sesim bugün geldi unutmuştum konuşmayı 4 gündeeşim de aslında cok iyi anlasiyorduk diyor nede olsa bıdı bıdı konuşan biri yoktu başında .
VosVos35 sen nasıl oldun ablamm
Düşüncesiiiiiiz diye bagirasim geldi. Hayir ben olsam soylerdim biliyorsun cocugum yok lütfen daha hassas olur musun ...Ay bu ay stres olmayacağım, zaten takipte yapmıyorum, doğru düzgün mikmikte olmayacak zaten dedim ama asabım bozuldu az önce, anlatmazsam rahatlayamıcam
Az önce bir arkadaşım elinde sıcak su ile geldi. Sallama çay yapacakmış bende “salla şimdi çayı kahve yapalım “ dedim “ e iyi ozaman bende bu suyu içemem gerçi şimdi sen ılık içiyosun azcık bekle içersin madem” dedi. Buraya kadar birşey yok.
Daha sonra “çocuklara ılıtıp veriyoruz ya suyu o geldi aklıma “ dedi. Ardından da “Senin Çocuğun Yok ya Şimdi Dediğimden Anlamazsın “ dedi.
Kötü niyetli sölemediğine çok eminim. Ben bu süreçte günlerimi relaxta geçirmeye çabalasam ufacık birşeyi kendime alıntı haline getirebiliyorum. Buna aşırı takıldım,bozuldum, üzüldüm,düşündüm.Bunun gibi cümlelere maruz kalmak çocuksuz insanlar için ne kadar zormuş, art niyet olmasa da keşke azcık empati kurabilse insanlar.
Çocukla ilgili söylenen her söz bıçak darbesi bırakıyor, şimdi ben bunu otobüste eve gidene kadar kendime yedirmeye çalışırım hadi bakalım Şeyma
Ben de gordummmmm. 2 yılın mucizesi bence. Umarım kanda da çıkar :)2 yılın üstüne geldi geldiyse şimdi napcam bilmiyom ağlamaktan baska
Zaten böyle gereksiz insanlar yüzünden bu kadar stres yaşamıyor muyuzAy bu ay stres olmayacağım, zaten takipte yapmıyorum, doğru düzgün mikmikte olmayacak zaten dedim ama asabım bozuldu az önce, anlatmazsam rahatlayamıcam
Az önce bir arkadaşım elinde sıcak su ile geldi. Sallama çay yapacakmış bende “salla şimdi çayı kahve yapalım “ dedim “ e iyi ozaman bende bu suyu içemem gerçi şimdi sen ılık içiyosun azcık bekle içersin madem” dedi. Buraya kadar birşey yok.
Daha sonra “çocuklara ılıtıp veriyoruz ya suyu o geldi aklıma “ dedi. Ardından da “Senin Çocuğun Yok ya Şimdi Dediğimden Anlamazsın “ dedi.
Kötü niyetli sölemediğine çok eminim. Ben bu süreçte günlerimi relaxta geçirmeye çabalasam ufacık birşeyi kendime alıntı haline getirebiliyorum. Buna aşırı takıldım,bozuldum, üzüldüm,düşündüm.Bunun gibi cümlelere maruz kalmak çocuksuz insanlar için ne kadar zormuş, art niyet olmasa da keşke azcık empati kurabilse insanlar.
Çocukla ilgili söylenen her söz bıçak darbesi bırakıyor, şimdi ben bunu otobüste eve gidene kadar kendime yedirmeye çalışırım hadi bakalım Şeyma
Insallahhhhhhh ne zaman gidiyim ki kan vermeye nerdy gidiyim birazdan görümceme gidecem orda kal cam onla gitsemmi hastaneyeBen de gordummmmm. 2 yılın mucizesi bence. Umarım kanda da çıkar :)
Masallahh iste budurKızlar bu da 5 dakka sonrası koyulasmis
Ne alaka şimdi çocuğa ılıtıp vermek gelmişmiş aklına. Illaha bir laf edecek millet. Bilmiyorlar ki hamile kalamamak nasıl can yakıcı bir şey. Allah kimseye yaşatmasın cidden. Gerçekten yaşamayan bilmez bunu. Herkese çok kolay geliyor çocuk yapmak. Olmayanlara da şaşırıyorlar. Millet laf ettikçe insan daha da üzülüyor ya. Ne zaman stres yok oh mutluluk desek. Pat biri bir laf edip üzüyor. Elimizden gelen yok yani. Allah ol diyecek olacak. Elimizde olsa yapardık tabi bizdeAy bu ay stres olmayacağım, zaten takipte yapmıyorum, doğru düzgün mikmikte olmayacak zaten dedim ama asabım bozuldu az önce, anlatmazsam rahatlayamıcam
Hadi insallah atlatalim kendimize gelelimm:)Geçmiş olsun kuzucum :) moral motivasyon çok önemli sağlık için..
Ben güya daha iyiyim ama gece öksürük nöbetleri yaşadım. Sanırım vücut balgam söküyor
bence yarın tek git kimseyle gitme haberi ilk sen öğren garantile kan testiyle sonraInsallahhhhhhh ne zaman gidiyim ki kan vermeye nerdy gidiyim birazdan görümceme gidecem orda kal cam onla gitsemmi hastaneye
Kuzum yaaa. Vallaha gözlerim doldu senin heyecanını görünce. Yakınlarda varsa hastane kan ver bence de. Çıkar zaten :)Insallahhhhhhh ne zaman gidiyim ki kan vermeye nerdy gidiyim birazdan görümceme gidecem orda kal cam onla gitsemmi hastaneye
Çok iyi yaaa. Ama kimseye söyleme bence. Kesinleşsin öyle söyle :) esin de gelince sürpriz yapppKızlar bu da 5 dakka sonrası koyulasmis
Su anda ovu yapamıyorum çünkü lavabo ihtiyacını diğer testte kullandimMasallahh iste budursimdi guzel seyler dusunme vakti yarın da kan testi :) ovulasyon da yap canım bizde gorelim nasil
Kaç gündür bunu düşünüyorum esim şehir dışından ona supriz yapsam diye surekli düşünüyordum hayal ediyordum nasil yapsam olursa diye sonra sacmalama diyordum kendime bos bos hayal etme ... şimdi kafam nasil söylemem kimseye çatlarımki esime söylemem zaten ama insallah vardır yaaaa ne zamndır bekliyoruz deli gibiÇok iyi yaaa. Ama kimseye söyleme bence. Kesinleşsin öyle söyle :) esin de gelince sürpriz yappp
Yakınlarda hastane var mı şimdi gidebileceğin bir yerKaç gündür bunu düşünüyorum esim şehir dışından ona supriz yapsam diye surekli düşünüyordum hayal ediyordum nasil yapsam olursa diye sonra sacmalama diyordum kendime bos bos hayal etme ... şimdi kafam nasil söylemem kimseye çatlarımki esime söylemem zaten ama insallah vardır yaaaa ne zamndır bekliyoruz deli gibi
Canim hangisi sana daha uygunsa oyle yap acile de gidebilirsin devletin. yakinliga gore sen karar verSu anda ovu yapamıyorum çünkü lavabo ihtiyacını diğer testte kullandimgelsede hemen yapsam... özele mi gitsem kendim acaba
Çocuğum yokken de bilirdim ben küçük çocukların suyunun ılık olması gerektiğini.. ne anlatmaya çalışmış bu 'iyi niyetli' arkadaş? Neresinden tutsam elimde kalıyor.. amaç ne burdaAy bu ay stres olmayacağım, zaten takipte yapmıyorum, doğru düzgün mikmikte olmayacak zaten dedim ama asabım bozuldu az önce, anlatmazsam rahatlayamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?