Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun kuzucum :) moral motivasyon çok önemli sağlık için..
Ben güya daha iyiyim ama gece öksürük nöbetleri yaşadım. Sanırım vücut balgam söküyor

Düşüncesiiiiiiz diye bagirasim geldi. Hayir ben olsam soylerdim biliyorsun cocugum yok lütfen daha hassas olur musun ...
Biz fazla tolerans gosteriyoruz millete . ben düşünebiliyor sam kiymiyorsam kimseye onlar nasil pat diye söylüyor. Biz neden bu kadar hassasiz ki hep iyi niyetten bunlar ama Allah goruyor canım. Senin de gonlundekini en guZel zamanda verecek insallah sen niye canini sikasin ki kalp kiranlar düşün sun .!

Zaten böyle gereksiz insanlar yüzünden bu kadar stres yaşamıyor muyuz

Ne alaka şimdi çocuğa ılıtıp vermek gelmişmiş aklına. Illaha bir laf edecek millet. Bilmiyorlar ki hamile kalamamak nasıl can yakıcı bir şey. Allah kimseye yaşatmasın cidden. Gerçekten yaşamayan bilmez bunu. Herkese çok kolay geliyor çocuk yapmak. Olmayanlara da şaşırıyorlar. Millet laf ettikçe insan daha da üzülüyor ya. Ne zaman stres yok oh mutluluk desek. Pat biri bir laf edip üzüyor. Elimizden gelen yok yani. Allah ol diyecek olacak. Elimizde olsa yapardık tabi bizde

Insallahhhhhhh ne zaman gidiyim ki kan vermeye nerdy gidiyim birazdan görümceme gidecem orda kal cam onla gitsemmi hastaneye
Kuzum yaaa. Vallaha gözlerim doldu senin heyecanını görünce. Yakınlarda varsa hastane kan ver bence de. Çıkar zaten :)

Çok iyi yaaa. Ama kimseye söyleme bence. Kesinleşsin öyle söyle :) esin de gelince sürpriz yappp
Kaç gündür bunu düşünüyorum esim şehir dışından ona supriz yapsam diye surekli düşünüyordum hayal ediyordum nasil yapsam olursa diye sonra sacmalama diyordum kendime bos bos hayal etme ... şimdi kafam nasil söylemem kimseye çatlarımki esime söylemem zaten ama insallah vardır yaaaa ne zamndır bekliyoruz deli gibi

Yakınlarda hastane var mı şimdi gidebileceğin bir yer

Su anda ovu yapamıyorum çünkü lavabo ihtiyacını diğer testte kullandim gelsede hemen yapsam... özele mi gitsem kendim acaba
Canim hangisi sana daha uygunsa oyle yap acile de gidebilirsin devletin. yakinliga gore sen karar ver

Kızlar bugün test yapmıştım ya tek çizgi t ve c nin tam ortasında çıkmış acaba yanlış olabilir mi yaşayan var mı hic

Çocuğum yokken de bilirdim ben küçük çocukların suyunun ılık olması gerektiğini.. ne anlatmaya çalışmış bu 'iyi niyetli' arkadaş? Neresinden tutsam elimde kalıyor.. amaç ne burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…