Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı canım valla beklemedeyiz , benim bugün sancim sıklaştı kirmizilari bekliyorum gelirse gelir yapacak bişey yok sende de var mı sanci

Batim dün veya bügündü

Canıım sonradan paylaştıklarını da gördüm testin koyulaşmış gözün aydın maşallah :)) şu an sadece sen bil kimseye bişi deme bence. Eğer tek gidebilme şansın varsa bir kan ver derim. Belki eşine video çeker atarsın sevgililer günü hediyesi olarak :))

Şimdi bi laf desem olmayacak, kimse bu süreçte olduğumu bilmiyor bilseler “ eee bakalım bu ay olacak mı, aaa gene mi olmadı” diye iyice darlayacaklar oyüzden bebek düşünmediğimi zannedip langırlungur konuşuyorlar. İnşallah Allah fazla bekletmezde bu alıngalığımda sona erer :/

Zaten böyle gereksiz insanlar yüzünden bu kadar stres yaşamıyor muyuz

Kesinlikle öyle! Elalemin çocuksuz olması neden bukadar millete dert oluyor anlamadım cidden. “ iyiki bir çocuğunuz var” diye söletiyorlar insanı zorla.

Laf işte ! Alakaya maydonoz ! Gerçekten ne alaka yani dondum kaldım. Bunu söleyen insan zaten hep istediği anda hamile kalabilen biri. Hiç beklemez. İster ve olur. Ne güzel tabiki, oyüzden böyle basit geliyor çocuk meselesi insanlara. “ aaa ne var canım yap olsun hadi” modundalar. “ daha napiyim” diye bağırasım geliyor içimden de susuyorum.

O duyguyu hepimiz ister istemez yaşıyoruz maalesef

Var ama cok pahalıymış ya şimdi aradım da hastaneleri 125 60 100 diyolar

Nasıl ya tek bir gebelik testi mi okadar? Allahım delireceğim. Ufak çaplı polikliniklere bak canım hastaneler öyle fiyat verir ama atıyorum “ x özel tıp merk.” Gibi adı geçen yerler daha uygun fiyat veriyor

Var ama cok pahalıymış ya şimdi aradım da hastaneleri 125 60 100 diyolar
Canım benim hayırlı olsun çoooook sevindim adına sakın ol, bir test daha alabilirsen nöbetçi eczaneden al, sabah ilk idrarla tekrar yap. Sonra da git en yakın sağlık ocağına kan ver. Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

Inşallah vardır kendim gitmem uzun sürer ve benim görünene gitmem lazım orda kal cam onunla gidiyim diyorum şimdi devlete gidecem

Çocuğum yokken de bilirdim ben küçük çocukların suyunun ılık olması gerektiğini.. ne anlatmaya çalışmış bu 'iyi niyetli' arkadaş? Neresinden tutsam elimde kalıyor.. amaç ne burda

Aldın gene sopayı eline vosvosum valla haklı sallıyosun bu kez bende eviriyorum çeviriyorum mana bulamıyorum. İlla böylemi söylemek gerekir. Biraz lafın nereye gideceğini bilmeden söledi zaten sürecimi bilmiyor diye pozitif düşünüyorum ama ne olursa olsun. En kötü “ çocuğun olduğunda anlarsın “ de bari , “ çocuğun yok ya anlamazsın “ lafı çok eksik hissettirdi nedense

Valla burda en ucuz 50 dediler o da uzak

Kız bide kardeş çıkarmışız tam oluruz o zaman:)

Inşallah herkesten senden allah razı olsun şaşkınım ya yoksa modandayım bilmiyorum hayrlis8 insallah

Inşallah vardır kendim gitmem uzun sürer ve benim görünene gitmem lazım orda kal cam onunla gidiyim diyorum şimdi devlete gidecem

Başka bişi de bari görümcene off bilemedim ki bende eşimden önce kimse bilmesin modundayım hep, belkide görümcemi sevmediğim için söylemezdim gibime geliyor

Sen git hastanede öğrende gerisini salla boşver madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…