- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
Var ama cok pahalıymış ya şimdi aradım da hastaneleri 125 60 100 diyolarYakınlarda hastane var mı şimdi gidebileceğin bir yer
Aynı canım valla beklemedeyiz , benim bugün sancim sıklaştı kirmizilari bekliyorum gelirse gelir yapacak bişey yok sende de var mı sanciBir ara bıraktım düşünmeyi sayfaya girdikçe iyice hevesleniyordum bir ara uzaktan izledim burayi sonra kendimi dizginledim ve burdayım artık olsada olmasa da alışttım rabbimin takdiri napalim .. arada bir yazdım gormemissindir:) nasil nasıl durumlar sende
Sabah sağlık ocağında yaptır. Barkod da al öğlene çıkıyor zatenVar ama cok pahalıymış ya şimdi aradım da hastaneleri 125 60 100 diyolar
Batim dün veya bügündü
Düşüncesiiiiiiz diye bagirasim geldi. Hayir ben olsam soylerdim biliyorsun cocugum yok lütfen daha hassas olur musun ...
Biz fazla tolerans gosteriyoruz millete . ben düşünebiliyor sam kiymiyorsam kimseye onlar nasil pat diye söylüyor. Biz neden bu kadar hassasiz ki hep iyi niyetten bunlar ama Allah goruyor canım. Senin de gonlundekini en guZel zamanda verecek insallah sen niye canini sikasin ki kalp kiranlar düşün sun .!
Zaten böyle gereksiz insanlar yüzünden bu kadar stres yaşamıyor muyuz
Ne alaka şimdi çocuğa ılıtıp vermek gelmişmiş aklına. Illaha bir laf edecek millet. Bilmiyorlar ki hamile kalamamak nasıl can yakıcı bir şey. Allah kimseye yaşatmasın cidden. Gerçekten yaşamayan bilmez bunu. Herkese çok kolay geliyor çocuk yapmak. Olmayanlara da şaşırıyorlar. Millet laf ettikçe insan daha da üzülüyor ya. Ne zaman stres yok oh mutluluk desek. Pat biri bir laf edip üzüyor. Elimizden gelen yok yani. Allah ol diyecek olacak. Elimizde olsa yapardık tabi bizde
Kızlar bugün test yapmıştım ya tek çizgi t ve c nin tam ortasında çıkmış acaba yanlış olabilir mi yaşayan var mı hic
Hic bir sancı falan yok hiç belirti yok adete dair rabbim herkese bana nasip etsin ınsallahAynı canım valla beklemedeyiz , benim bugün sancim sıklaştı kirmizilari bekliyorum gelirse gelir yapacak bişey yok sende de var mı sanci
O duyguyu hepimiz ister istemez yaşıyoruz maalesefCanıım sonradan paylaştıklarını da gördüm testin koyulaşmış gözün aydın maşallah :)) şu an sadece sen bil kimseye bişi deme bence. Eğer tek gidebilme şansın varsa bir kan ver derim. Belki eşine video çeker atarsın sevgililer günü hediyesi olarak :))
Şimdi bi laf desem olmayacak, kimse bu süreçte olduğumu bilmiyor bilseler “ eee bakalım bu ay olacak mı, aaa gene mi olmadı” diye iyice darlayacaklar oyüzden bebek düşünmediğimi zannedip langırlungur konuşuyorlar. İnşallah Allah fazla bekletmezde bu alıngalığımda sona erer :/
Kesinlikle öyle! Elalemin çocuksuz olması neden bukadar millete dert oluyor anlamadım cidden. “ iyiki bir çocuğunuz var” diye söletiyorlar insanı zorla.
Laf işte ! Alakaya maydonoz ! Gerçekten ne alaka yani dondum kaldım. Bunu söleyen insan zaten hep istediği anda hamile kalabilen biri. Hiç beklemez. İster ve olur. Ne güzel tabiki, oyüzden böyle basit geliyor çocuk meselesi insanlara. “ aaa ne var canım yap olsun hadi” modundalar. “ daha napiyim” diye bağırasım geliyor içimden de susuyorum.
Var ama cok pahalıymış ya şimdi aradım da hastaneleri 125 60 100 diyolar
Canım benim hayırlı olsun çoooook sevindim adınaVar ama cok pahalıymış ya şimdi aradım da hastaneleri 125 60 100 diyolar
Amin canım senin var sankiHic bir sancı falan yok hiç belirti yok adete dair rabbim herkese bana nasip etsin ınsallah
Inşallah vardır kendim gitmem uzun sürer ve benim görünene gitmem lazım orda kal cam onunla gidiyim diyorum şimdi devlete gidecemCanıım sonradan paylaştıklarını da gördüm testin koyulaşmış gözün aydın maşallah :)) şu an sadece sen bil kimseye bişi deme bence. Eğer tek gidebilme şansın varsa bir kan ver derim. Belki eşine video çeker atarsın sevgililer günü hediyesi olarak :))
Şimdi bi laf desem olmayacak, kimse bu süreçte olduğumu bilmiyor bilseler “ eee bakalım bu ay olacak mı, aaa gene mi olmadı” diye iyice darlayacaklar oyüzden bebek düşünmediğimi zannedip langırlungur konuşuyorlar. İnşallah Allah fazla bekletmezde bu alıngalığımda sona erer :/
Kesinlikle öyle! Elalemin çocuksuz olması neden bukadar millete dert oluyor anlamadım cidden. “ iyiki bir çocuğunuz var” diye söletiyorlar insanı zorla.
Laf işte ! Alakaya maydonoz ! Gerçekten ne alaka yani dondum kaldım. Bunu söleyen insan zaten hep istediği anda hamile kalabilen biri. Hiç beklemez. İster ve olur. Ne güzel tabiki, oyüzden böyle basit geliyor çocuk meselesi insanlara. “ aaa ne var canım yap olsun hadi” modundalar. “ daha napiyim” diye bağırasım geliyor içimden de susuyorum.
Çocuğum yokken de bilirdim ben küçük çocukların suyunun ılık olması gerektiğini.. ne anlatmaya çalışmış bu 'iyi niyetli' arkadaş? Neresinden tutsam elimde kalıyor.. amaç ne burda
Valla burda en ucuz 50 dediler o da uzakNasıl ya tek bir gebelik testi mi okadar? Allahım delireceğim. Ufak çaplı polikliniklere bak canım hastaneler öyle fiyat verir ama atıyorum “ x özel tıp merk.” Gibi adı geçen yerler daha uygun fiyat veriyor
Hahah sen nasıl istersen canım ama o adet gelicek.bak hamileler hisseder.teste baktımda beni hatirlaN nalyecetemtahin canım adet sancim sıklaştı bişey yok ama diğer günlere göre daha sık o yüzden test almaya gitmedim. Beklicem yani dua edin bana da . Yediğim dayagida unutmadım bu sirada
Kız bide kardeş çıkarmışız tam oluruz o zaman:)Yerim seni ben yaaa müneccim misin kuzu bu nasıl analiz böyle :)) senden de tahmin aldığıma göre tarife girebilirim :)
165 boy, 62 kg, biraz yapılı, eskiden bakımlı şimdi doğalkumral, ela gözlü beyaz tenliyim.. aynen göz rengim kıyafete göre değişiyor
N nalyecetemtahin yanyana gelsem kardeşim diye yuttururum rahataynen köydeyken yazın kapkara olurdum, kışın akça pakça
seymaka sen de yaklaştın başkan
@whiterabbit88 davşanım sarıdan gelmeyim, göçmenim zira
Bizim sağlık ocağı diğer gun çıkıyor internetten de bakıyorum gorunmuyoSabah sağlık ocağında yaptır. Barkod da al öğlene çıkıyor zaten
Inşallah herkesten senden allah razı olsun şaşkınım ya yoksa modandayım bilmiyorum hayrlis8 insallahCanım benim hayırlı olsun çoooook sevindim adınasakın ol, bir test daha alabilirsen nöbetçi eczaneden al, sabah ilk idrarla tekrar yap. Sonra da git en yakın sağlık ocağına kan ver. Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
Inşallah vardır kendim gitmem uzun sürer ve benim görünene gitmem lazım orda kal cam onunla gidiyim diyorum şimdi devlete gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?