- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Bizim sağlık ocağı diğer gun çıkıyor internetten de bakıyorum gorunmuyo
Gidiyorum şimdi görümcemle ben8mki iyi sukur abla kardeş gbi şimdilik bakalim başka napcami bilemedimBaşka bişi de bari görümcene off bilemedim ki bende eşimden önce kimse bilmesin modundayım hep, belkide görümcemi sevmediğim için söylemezdim gibime geliyor
Sen git hastanede öğrende gerisini salla boşver madem
Hadi bakayım inşallah dediğin gibi olur , söz o zaman gel bir kaç tane daha vur dicemHahah sen nasıl istersen canım ama o adet gelicek.bak hamileler hisseder.teste baktımda beni hatirla
Allh im heyecandan canim yaaa gozun aydin kiyamam yaaBuda ovulasyon ilk defa bida bu kadar koyu yumurtlama da bile kötü olmadi hic
Maşallah canim. Darısı geri kalan aylarına insaallah:) aynen insaallah sağlıkla hayırla gelirler ikizlerin. Sonra da darısı bizlere insallah:)İnşallah canım 12 haftayı geçtik 13+2 olduk ilk tremestırı atlattık biraz düzeldik şükür. İlk 3 ayı çok zor geçirdim şimdi biraz daha iyiyim. ^^ İnşallah doğsunlarda sağlıkla gerisi önemli değil tabi ^^
Canım pardon o adet gelmicek diye yazmıştım yanlış olmuşHadi bakayım inşallah dediğin gibi olur , söz o zaman gel bir kaç tane daha vur dicem
Canım pardon o adet gelmicek diye yazmıştım yanlış olmuşHadi bakayım inşallah dediğin gibi olur , söz o zaman gel bir kaç tane daha vur dicem
Gidiyorum şimdi görümcemle ben8mki iyi sukur abla kardeş gbi şimdilik bakalim başka napcami bilemedim
adet belirtileri var sadece test yaptım negatifti zaten 2 gün bataBata son 2günhic belirtim yok sanırım bu ayda olmadı batı 14 15. 16 17subat olan kızlar ne alemdesiniz belirtileriniz varmı?
Buda ovulasyon ilk defa bida bu kadar koyu yumurtlama da bile kötü olmadi hic
Bata son 2günhic belirtim yok sanırım bu ayda olmadı batı 14 15. 16 17subat olan kızlar ne alemdesiniz belirtileriniz varmı?
Benimde ayni sekilde canimadet belirtileri var sadece test yaptım negatifti zaten 2 gün bata
Allah razı olsun canimm.. . Tekrar test yaptim idrar oda pozitif inanamıyorum hala yokmudur varmidirÖyle olun zaten kuzum olması gerekende o çünküinşallah güzel değerler alırsın canım benim
Galiba oyle yumurtlama da bile koyuyu yakalayamadim adet zamani da denemiştim cok cok silik ti ovu testiBöylelikle hamişlikte ov. Tsti çıkar mı netleştirmiş olduk
Var cnm bariz belliAllah razı olsun canimm.. . Tekrar test yaptim idrar oda pozitif inanamıyorum hala yokmudur varmidir
Hayırlı olsun diyelim:))Kızlar bu da 5 dakka sonrası koyulasmis
Inşallah vardır ve isteyen herkese nasip etsin rabbimmmmmVar cnm bariz belli
Inşallah hayırlı olur herkesde de nasip olsun insallahhhhhhHayırlı olsun diyelim:))maşallah
Hayırlı olsunn:) insaallah rabbim tamamına erdirir:) sağlıklı olur insaallah :)Allah razı olsun canimm.. . Tekrar test yaptim idrar oda pozitif inanamıyorum hala yokmudur varmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?