Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana. Dr milim söylemedi ama bi grupta okudum kız iğne vurulduğu gün öncesi ve iğne olduğu gün ilişki oldu eşim göreve gitti hamile olduğumu öğrendim iyikide dr dinlememişim falan yazmıştı
Yaaaa e biz dünü boş geçtikk nasip artık bundan sonrası

AsyaaAyazz ben uzun suredir bakamadim buraya, sen bayagi sure regl olmamistin en son, ne oldu sonuc, hamile misin, merak ettim?
2 kez negatif çıkmıştı. Deger 2 cikti. Hala da regl olmadım. 6-7 gun once uzun seffaf akinti oldu. 3 gun surdu. O bitince de göğüs uçlarım acımaya başladı. O da birkaç gün sürdü geçti sonra. Inşallah yumurtlama belirtisidir bunlar. Ay sonunu bekliyorum canım. Tekrar test yapacam regl olmazsam. Bebiş de yoktur zaten büyük ihtimalle de bakalım. Sonra da tedaviye başlayacam :)

Bugün kontrole gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş 5-6 gün önce bırakmış beni de haberim yokmuş, herşeyin hayırlısını dileyin olur mu şuan böyle olacağına hiç hamile olmamış olmayı tercih ederdim, herşey oyle güzeldi ki kalp atışlarını duyduk kaydettik ona kıyafetler aldım ama boşaymış gitti, en kısa sürede iyileşip psikolojik olarak da toparlanıp grubunuza geleceğim beni de kabul ederseniz

Çok üzüldüm canım ne diyeyim

başka arkadaşlar da demiş, burada insanlar bir şeyler kötü gidince doktoru kötüleme eğiliminde oldukları için doktorlar da istek üzerine yapıyor olabilir..

allahımmmm böyle her şeyi tane tane anlatan, akıllı kadınları çok seviyorum arkadaş
emeğine sağlık bacım

bana da hiç iyi niyetli gibi gelmedi tatlım.. söyleyiş tarzı çok çirkin artı vosvosun da dediği gibi paşa çayı muhabbetini hepimiz biliriz. lafı oraya getirmek için uğraşmış resmen..
ama napıcan güzelim milletin ağzı torba değil ki.
yav he he de geç..
Kızlar bu da 5 dakka sonrası koyulasmis
hayırlı olsunn

canım çok üzüldüm kendini bırakma, toparlan, sonrasında her zaman bekleriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…