Var kuzum vaaar :)) Allah gönlüne göre verdi maşallah.. böylece 14 Şubat sizin için çifte mutluluk oldu :))Allah razı olsun canimm.. . Tekrar test yaptim idrar oda pozitif inanamıyorum hala yokmudur varmidir
Var canım hyırlı olsunInşallah vardır ve isteyen herkese nasip etsin rabbimmmmm
Saolun allah razı olsun insallahHayırlı olsunn:) insaallah rabbim tamamına erdirir:) sağlıklı olur insaallah :)
Var kuzum vaaar :)) Allah gönlüne göre verdi maşallah.. böylece 14 Şubat sizin için çifte mutluluk oldu :))
allah razı olsunnn herkesten herkese nasip olsun insallah hayırla sonuçlanır benimdeVar canım hyırlı olsun
Yaaaa e biz dünü boş geçtikk nasip artık bundan sonrasıBana. Dr milim söylemedi ama bi grupta okudum kız iğne vurulduğu gün öncesi ve iğne olduğu gün ilişki oldu eşim göreve gitti hamile olduğumu öğrendim iyikide dr dinlememişim falan yazmıştı
Ay çok güzel ya duygulandım resmen. Darısı bize diyerek 100. Kez bunu söylemiş oluyorum dua niyetine artıkAllah razı olsun canimm.. . Tekrar test yaptim idrar oda pozitif inanamıyorum hala yokmudur varmidir
Kaç gündür de bug7n çıksa keşke diyordum esime dönüşte supriz yapsam diyodum kabul oldu galibaVar kuzum vaaar :)) Allah gönlüne göre verdi maşallah.. böylece 14 Şubat sizin için çifte mutluluk oldu :))
Insallahhhhh insallahhhhhh herkese nasip olsinnnnnnn en hayırlısı en güzeliAy çok güzel ya duygulandım resmen. Darısı bize diyerek 100. Kez bunu söylemiş oluyorum dua niyetine artık
Canım gittin mi hastaneye:)Insallahhhhh insallahhhhhh herkese nasip olsinnnnnnn en hayırlısı en güzeli
Amin canımAy çok güzel ya duygulandım resmen. Darısı bize diyerek 100. Kez bunu söylemiş oluyorum dua niyetine artık
AsyaaAyazz ben uzun suredir bakamadim buraya, sen bayagi sure regl olmamistin en son, ne oldu sonuc, hamile misin, merak ettim?Devletin aciline git o zaman. Bebiş var yani git yaptır yarın :))
2 kez negatif çıkmıştı. Deger 2 cikti. Hala da regl olmadım. 6-7 gun once uzun seffaf akinti oldu. 3 gun surdu. O bitince de göğüs uçlarım acımaya başladı. O da birkaç gün sürdü geçti sonra. Inşallah yumurtlama belirtisidir bunlar. Ay sonunu bekliyorum canım. Tekrar test yapacam regl olmazsam. Bebiş de yoktur zaten büyük ihtimalle de bakalım. Sonra da tedaviye başlayacam :)AsyaaAyazz ben uzun suredir bakamadim buraya, sen bayagi sure regl olmamistin en son, ne oldu sonuc, hamile misin, merak ettim?
Gittim 1 saat falan kaldı insallah bi çıkarsa telden de söylemiyorlar gitmek lazımmış hastaneye sonucaCanım gittin mi hastaneye:)
Çok üzüldüm canım ne diyeyimBugün kontrole gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş 5-6 gün önce bırakmış beni de haberim yokmuş, herşeyin hayırlısını dileyin olur muşuan böyle olacağına hiç hamile olmamış olmayı tercih ederdim, herşey oyle güzeldi ki kalp atışlarını duyduk kaydettik ona kıyafetler aldım ama boşaymış gitti, en kısa sürede iyileşip psikolojik olarak da toparlanıp grubunuza geleceğim beni de kabul ederseniz
başka arkadaşlar da demiş, burada insanlar bir şeyler kötü gidince doktoru kötüleme eğiliminde oldukları için doktorlar da istek üzerine yapıyor olabilir..Yani kime sorsam çok zararlı olduğundan bahsediyor. Bizim buradaki devlet hastanesinde bir doktora da sormuştum o da gerekli olmadıkça bakılmıyor demişti. Yani bebeğe değecek kadar sokmuyorlar ki aleti içine, ne gibi zararı olabilir. Burda zararlıysa Almanyada niye zararlı değil? Sadece merak benimkisi hangisi doğru hangisi yanlış diye
allahımmmm böyle her şeyi tane tane anlatan, akıllı kadınları çok seviyorum arkadaş1. Dongu hesaplama: Benim regl dongum ortalama 30 gun. Bunu takvim hesaplıyor ama takvim tutmayanlar icin sin 6 7 ayın günlerini toplayip kac aysa o kadara bolun ve gununuzu hesaplayın. Benim 16 17 de yumurtlama (tahmini) oldugu icin 13. 14. Günde ovulasyon testi yapmaya baslamam gerekiyor.
2. Hangi marka almaliyim: ben adı lab. Diye başlayan testi kullanıyordum bu ay adi inn. Diye baslayan testten g.g. 'dan 34 lu paket aldım cunku ovulasyon bittikten sonra tekrar yumurtlama ihtimaline karşı yapmak icin. Bana gore inn. Daha hassas ve dogru gibi geldi.
3. Testi ne zaman yapmaliyim: sabah ilk idrarla yapmamak kaydiyla günde iki defa yapmanizi oneririm. 10:00 la 14:00 arasinda ilk testi 17:00 20:00 arasi ikinci testi yapmaniz ve test yapmadan once sivi alımını azaltmaniz daha dogru sonuc verir.
4.test ne zaman koyulasir silik cizgi niye var: hormon tahlili yapanlar da bilir ki vucutta belli araliklar arasinda lh hormonu her zaman vardir. O yuzden silik cikmasi normaldir. Yumurtlama gününe yakin yavas yavas yada birden koyulasmalar gorulebilir. T çizgisi lh hormonunu, c cizgisi testin doğruluğunu ve t nin yumurtlama gubu ne kadar koyu olmasi gerektigini gosterir. Yumurtlama gunu t cizgisi c kadar yada ondan daha koyu olmalidir.
5. T cizgisi tam koyulasti yumurtam ne zaman catlar: pik dedigimiz tamamen koyuyu yakaladiginiz zaman yumurtlama oluşmuş ve 24 saat icinde catlama olacaktir gun aşırı veya ust uste iliski olmasi iyi olur. Ertesi gün yaptığıniz testte silik cizgiyi gorursunuz catlama olmus demektir :) Eki Görüntüle 2111262
Bu ay yaptığım ovulasyon testler cok kucuk ve kırılgan oldugu icin bu sekilde cizelge yaptim daha anlasilir oluyor :)
bana da hiç iyi niyetli gibi gelmedi tatlım.. söyleyiş tarzı çok çirkin artı vosvosun da dediği gibi paşa çayı muhabbetini hepimiz biliriz. lafı oraya getirmek için uğraşmış resmen..Ay bu ay stres olmayacağım, zaten takipte yapmıyorum, doğru düzgün mikmikte olmayacak zaten dedim ama asabım bozuldu az önce, anlatmazsam rahatlayamıcam
Az önce bir arkadaşım elinde sıcak su ile geldi. Sallama çay yapacakmış bende “salla şimdi çayı kahve yapalım “ dedim “ e iyi ozaman bende bu suyu içemem gerçi şimdi sen ılık içiyosun azcık bekle içersin madem” dedi. Buraya kadar birşey yok.
Daha sonra “çocuklara ılıtıp veriyoruz ya suyu o geldi aklıma “ dedi. Ardından da “Senin Çocuğun Yok ya Şimdi Dediğimden Anlamazsın “ dedi.
Kötü niyetli sölemediğine çok eminim. Ben bu süreçte günlerimi relaxta geçirmeye çabalasam ufacık birşeyi kendime alıntı haline getirebiliyorum. Buna aşırı takıldım,bozuldum, üzüldüm,düşündüm.Bunun gibi cümlelere maruz kalmak çocuksuz insanlar için ne kadar zormuş, art niyet olmasa da keşke azcık empati kurabilse insanlar.
Çocukla ilgili söylenen her söz bıçak darbesi bırakıyor, şimdi ben bunu otobüste eve gidene kadar kendime yedirmeye çalışırım hadi bakalım Şeyma
hayırlı olsunnKızlar bu da 5 dakka sonrası koyulasmis
canım çok üzüldümBugün kontrole gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş 5-6 gün önce bırakmış beni de haberim yokmuş, herşeyin hayırlısını dileyin olur muşuan böyle olacağına hiç hamile olmamış olmayı tercih ederdim, herşey oyle güzeldi ki kalp atışlarını duyduk kaydettik ona kıyafetler aldım ama boşaymış gitti, en kısa sürede iyileşip psikolojik olarak da toparlanıp grubunuza geleceğim beni de kabul ederseniz
Tam emin değilim ama 4-5 haftalık olabilir . Gözün aydın canım :)Kızlar değerim cikti 543.8 kac kaç haftalık ne nasıl bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?