Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok gecmiş olsun canın bilirim o duyguları inş tez zamanda tekrar gamile kalırsın

Teşekkür ederim allah razı olsun

Canımm Rabbim hayirlisini versin Allah sabrini verir insallah
İyileşirsin insallah tez zamanda başımız ustunde yerin var

Herkese çooookkk teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun bana çok destek oldunuz.. . Kadınlar kulübü iyiki var bunu kuran yöneten kişilerden de binlerce kez razı olsun... vajinismusken de o kadar kişi destek oldu aştım ve bu gebe kalma sürecindede herkes yanimda oldu rabbim herkese nasip etsin 1 2 3 kaçınciyi istiyorsa gönlünün muradını versin... herkese sağlıklı hayırlı bebisler nasip etsin anaları babalı buyutsun

Tesekkur ederim caniimmm:) elimden geldigince yazdim ovulasyon testini baya soran oldu bugünlerde . arkadaslara yardımcı olabilsem mutlu olurum

Amin canım
Sen Neden test yapmıyorsun 100 kez mi diyelim
Yakında topluca döneceksiniz beni canım bende adet düzensizliği var soğan kürü yapmıştım 2 ay düzenli geldi fakat bu ay geleceği meçhul, oyuzden ben bı kaç gün daha bekleme taraftariyim. Bugün gidip alayım bı tane dedim siz diyorsunuz diye sabah sancim vardı herhalde oluyorum dedim ama olmadım. Bir kaç gün daha bekleyeyim yapacağım inşallah hiç olmazsa 35 gün olsun döngü garanti olsun.

çok geçmiş olsun canım sebebi neymiş peki dedi mi doktor birşeyler. olmadı başka doktara git

Çok geçmiş olsun vardır bir hayır...

Insallah biz haklı çıkarız bebistendir bu gecikmen canım. gonlumuz ondan yana o yuzden yap diyoruz ama tabiki sen nasil hissediyorsan oyle yapp

Insallah biz haklı çıkarız bebistendir bu gecikmen canım. gonlumuz ondan yana o yuzden yap diyoruz ama tabiki sen nasil hissediyorsan oyle yapp
Biliyorum tatlım Allah hepinizden razı olsun. Ben kimseyle konusamadiklarimi sizlerle konuşuyorum, eşim bile bıktı onlada hiç konuşmadim bu ay bu konuyu, yani ne varsa sizde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…