Cok gecmiş olsun canın bilirim o duyguları inş tez zamanda tekrar gamile kalırsınBugün kontrole gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş 5-6 gün önce bırakmış beni de haberim yokmuş, herşeyin hayırlısını dileyin olur muşuan böyle olacağına hiç hamile olmamış olmayı tercih ederdim, herşey oyle güzeldi ki kalp atışlarını duyduk kaydettik ona kıyafetler aldım ama boşaymış gitti, en kısa sürede iyileşip psikolojik olarak da toparlanıp grubunuza geleceğim beni de kabul ederseniz
Teşekkür ederim allah razı olsunbaşka arkadaşlar da demiş, burada insanlar bir şeyler kötü gidince doktoru kötüleme eğiliminde oldukları için doktorlar da istek üzerine yapıyor olabilir..
allahımmmm böyle her şeyi tane tane anlatan, akıllı kadınları çok seviyorum arkadaş
emeğine sağlık bacım
bana da hiç iyi niyetli gibi gelmedi tatlım.. söyleyiş tarzı çok çirkin artı vosvosun da dediği gibi paşa çayı muhabbetini hepimiz biliriz. lafı oraya getirmek için uğraşmış resmen..
ama napıcan güzelim milletin ağzı torba değil ki.
yav he hede geç..
hayırlı olsunn
canım çok üzüldümkendini bırakma, toparlan, sonrasında her zaman bekleriz..
5 hagtalik gibiKızlar değerim cikti 543.8 kac kaç haftalık ne nasıl bu
Allah razı olsunnnnn isteyen herkese nasip olsun insallahTam emin değilim ama 4-5 haftalık olabilir . Gözün aydın canım :)
AminnnnnnnAllah razı olsunnnnn isteyen herkese nasip olsun insallah
Son adet tarihin neyse ondan hesaplanıyor canımKızlar değerim cikti 543.8 kac kaç haftalık ne nasıl bu
Son adet 17 ocakti diğeri bugün yada dunduSon adet tarihin neyse ondan hesaplanıyor canım
Netten bakabilirsin canım barkod kodu vs var mi yada e nabiz hesabın?Gittim 1 saat falan kaldı insallah bi çıkarsa telden de söylemiyorlar gitmek lazımmış hastaneye sonuca
Aa cikmis masallah caniim saglikla buyusun bebegin:)Kızlar değerim cikti 543.8 kac kaç haftalık ne nasıl bu
Canımm Rabbim hayirlisini versin Allah sabrini verir insallahBugün kontrole gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş 5-6 gün önce bırakmış beni de haberim yokmuş, herşeyin hayırlısını dileyin olur muşuan böyle olacağına hiç hamile olmamış olmayı tercih ederdim, herşey oyle güzeldi ki kalp atışlarını duyduk kaydettik ona kıyafetler aldım ama boşaymış gitti, en kısa sürede iyileşip psikolojik olarak da toparlanıp grubunuza geleceğim beni de kabul ederseniz
Ozaman 4haftaşık degerin de gayet iyi hayırlı olsunSon adet 17 ocakti diğeri bugün yada dundu
Tesekkur ederim caniimmm:) elimden geldigince yazdim ovulasyon testini baya soran oldu bugünlerde . arkadaslara yardımcı olabilsem mutlu olurumbaşka arkadaşlar da demiş, burada insanlar bir şeyler kötü gidince doktoru kötüleme eğiliminde oldukları için doktorlar da istek üzerine yapıyor olabilir..
allahımmmm böyle her şeyi tane tane anlatan, akıllı kadınları çok seviyorum arkadaş
emeğine sağlık bacım
bana da hiç iyi niyetli gibi gelmedi tatlım.. söyleyiş tarzı çok çirkin artı vosvosun da dediği gibi paşa çayı muhabbetini hepimiz biliriz. lafı oraya getirmek için uğraşmış resmen..
ama napıcan güzelim milletin ağzı torba değil ki.
yav he hede geç..
hayırlı olsunn
canım çok üzüldümkendini bırakma, toparlan, sonrasında her zaman bekleriz..
Yakında topluca döneceksiniz beni canım bende adet düzensizliği var soğan kürü yapmıştım 2 ay düzenli geldi fakat bu ay geleceği meçhul, oyuzden ben bı kaç gün daha bekleme taraftariyim. Bugün gidip alayım bı tane dedim siz diyorsunuz diye sabah sancim vardı herhalde oluyorum dedim ama olmadım. Bir kaç gün daha bekleyeyim yapacağım inşallah hiç olmazsa 35 gün olsun döngü garanti olsun.Amin canım
Sen Neden test yapmıyorsun100 kez mi diyelim
çok geçmiş olsun canımBugün kontrole gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş 5-6 gün önce bırakmış beni de haberim yokmuş, herşeyin hayırlısını dileyin olur muşuan böyle olacağına hiç hamile olmamış olmayı tercih ederdim, herşey oyle güzeldi ki kalp atışlarını duyduk kaydettik ona kıyafetler aldım ama boşaymış gitti, en kısa sürede iyileşip psikolojik olarak da toparlanıp grubunuza geleceğim beni de kabul ederseniz
Çok geçmiş olsun vardır bir hayır...Bugün kontrole gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş 5-6 gün önce bırakmış beni de haberim yokmuş, herşeyin hayırlısını dileyin olur muşuan böyle olacağına hiç hamile olmamış olmayı tercih ederdim, herşey oyle güzeldi ki kalp atışlarını duyduk kaydettik ona kıyafetler aldım ama boşaymış gitti, en kısa sürede iyileşip psikolojik olarak da toparlanıp grubunuza geleceğim beni de kabul ederseniz
Insallah biz haklı çıkarız bebistendir bu gecikmen canım. gonlumuz ondan yana o yuzden yap diyoruz ama tabiki sen nasil hissediyorsan oyle yappYakında topluca döneceksiniz beni canım bende adet düzensizliği var soğan kürü yapmıştım 2 ay düzenli geldi fakat bu ay geleceği meçhul, oyuzden ben bı kaç gün daha bekleme taraftariyim. Bugün gidip alayım bı tane dedim siz diyorsunuz diye sabah sancim vardı herhalde oluyorum dedim ama olmadım. Bir kaç gün daha bekleyeyim yapacağım inşallah hiç olmazsa 35 gün olsun döngü garanti olsun.
Biliyorum tatlım Allah hepinizden razı olsun. Ben kimseyle konusamadiklarimi sizlerle konuşuyorum, eşim bile bıktı onlada hiç konuşmadim bu ay bu konuyu, yani ne varsa sizde varInsallah biz haklı çıkarız bebistendir bu gecikmen canım. gonlumuz ondan yana o yuzden yap diyoruz ama tabiki sen nasil hissediyorsan oyle yapp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?